Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2013 12 yıl Huzuruna geldim, divana durdum,Dizlerimi çöküp, boynumu burdum,Gözlerimi döküp bağrıma vurdum,Ellerim semada sana yalvardım;Günahlarım pek çok affet Allahım…Ağladım döküldü, dizi dizi yaş,Ruhum benliğimle ederken savaş,Zaman çok hızlı da, bu kulun yavaş,Gözlerim semada sana yalvardım;Mahşer günü yakın, affet Allahım…Mirac’da çıkınca huzur’a Nebi,“Affet Ya-Rab, affet; cümle ümmeti,Değişmem ümmete dünya nimeti.”Kulağım Nebi de sana yalvardım;Kulların acizdir affet Allahım…Buyurdun bizlere, yüce Kuran’ı,Duyurdun onunla helal haramı,Kapattım okuyup gönül yaramı,İbretle okudum sana yalvardım;Kuran hürmetine affet Allahım…Affet kalbi paslı, kalmış kulunu,Bağışla unutsun dünya pulunu,Kefene girecek atıp çulunu,Her kabir dönüşü sana yalvardım;Mezara girmeden affet Allahım…Ağlarım aşkınla her daim yanıp,İşledim günahlar şeytan’a kanıp,İşte şimdi, şu an divana durup,Bütün cüzlerimle sana yalvardım;Affına mahzar et, affet Allahım… Gönderen: ARNAVUTALİ
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.