Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Niye Hz HZ.hz.muhammed(sav) diyemiyorum... Niye üç defa hz geçiyor... Nedir bu??? Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yine oldu... Niye istediğim şekilde yazamıyorum... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 (düzenlenmiş) Nası ya du bi bende deneyim Hz HZ.hz.HZ.hz.muhammed ( s.a.v ) .... a aa valla dediğin gibi üç tane hz çıkıyo bunu anca admin arkadaş cevaplayabilir. Tarih: 9 Eylül , 2005 Düzenleyen: arman Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 nasil yazilmasi gerketigi hakkinda tartisma olmasin die her türlü yazmislar iste, nolmus yani? Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 nasil yazilmasi gerketigi hakkinda tartisma olmasin die her türlü yazmislar iste, nolmus yani? 15035[/snapback] Kullanmak istediğim ifadeye müdahale edilmiş olduğunu görmek beni üzdü... İstediğim gibi yazabilirim... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Daha tutarlı olsaymış iyi olurmuş... m niye küçük??? Niye üç tane Hz. Saçmalık... Kimse kusura bakmasın ama öyle... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 valla ben salladim biraz Ali01, bilmiorum gercek nedenlerini Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Site yönetimi düzeltme yapıp bunu bildirirse sevinirim... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Adime bir not ile iletebilirsiniz, Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Adime bir not ile iletebilirsiniz, 15110[/snapback] Teşekkürler... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Onu iletmenize gerek yok. Zaten bildikleri ve onların yaptıkları birşey. Dünyanın gelmiş geçmiş en mükemmel varlığı, Allahın "sen olmasaydın kainatı yaratmazdım" sözünün mazharı, iki cihan güneşi, kainatın bereketi ve rahmeti, kurtarıcımız, iyilikler menbaı, cehaletin ve küfrün yok edicisi, tüm üstün vasıfları kendinde toplayan, diğer peygamberlerin bile mahşerde onun ümmetinden olma arzusunun muhatabı, önderimiz, yegane insan.. Hz.Muhammed (S.A.S), basit bire şey değil kardeş. Onu Allah yüceltmiştir. Biz kim oluyoruz. Yöneticilierime teşekkür ediyorum. İsabetli olmuş.. Saygılar... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Her zaman şaşadan kaçınımalı... Tek Hz ama büyük M daha iyi olur... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 bu konuya admin daha önce aciklik getirmisti Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Nası ya du bi bende deneyim Hz Hz.Hz.Muhammed ( s.a.v ) .... a aa valla dediğin gibi üç tane hz çıkıyo bunu anca admin arkadaş cevaplayabilir. 15033[/snapback] Hz Hz.Hz.Muhammed (s.a.v.) deneme yapayım demiştim ,güzel bir özellik,kralx nasıl yazmış peki Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Onlar pekiştirmek için yapılıyor olabilir. İyice anlasınlar bir daha da hz yazmadan yazmasınlar diye..)) Şaka bir tarafa otomatik ekleniyor.. Saygıler-Sevgiler.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 son zamanlarda bende foruma resim koyamıyorum engelleniyormu bu? mesela canım arkadaşım karçiceğime doğum günü için çok güzel bir gül resmi koymak istedim ama kabul etmemiş birde şarkıcı hatun vardı neydi ismi herneyse bugün aklınızdan hangi şarkı geçiyor bölümünde ikiside çıkmadı server da mı problem var yada kapasite sorunu mu yaşanıyor forumda ? admin bu sorunun muhatabı sizsiniz özellikle size soruyorum... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Admin Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Arkadaşlar, Biz forumda resim saklamıyoruz sadece link verebilirsiniz. Ama şu anda forum yenileme çalışması sürdüğü için linkler çalışmıyor bir hafta içinde forum normal durumuna gelecektir... Teşekkürler... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 peki verdiğimiz linkler çalışacak mı önce koyduklarımız yani? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Admin Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Evet siz eklemeye devam edin bir hafta sonra resminiz gercek linkse cikacaktir.. Ayrica forum biraz degisecek... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Forum şuan iyi ama, umarım daha da iyi olur.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Evet siz eklemeye devam edin bir hafta sonra resminiz gercek linkse cikacaktir.. Ayrica forum biraz degisecek... 19913[/snapback] nasıl bir değişim bu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.