Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
WAAAAAAAAWWWWW....KRALDAN İLK DEFA BÖYLE Bİ ROMANTİKLİK GÖRÜYORUM...MİLKYWAY SAYENDE... :wub:

15241[/snapback]

İşte şimdi gücendim. Ne yani, farklı konularda iletiler yazıyorum diye beni bu konularda bilgisiz ve tecrübesizmi sandın. Bu konuların da alemini bilirim.. Bizde her yol Ankara, ne istersen var...)) Gül' e sor..

Saygılar...

15247[/snapback]

GÜCENME ENİŞTE...PEKİ PEKİ ANLADIK HERŞEYİ SEN BİLİRSİN... :D

TAKILDIM SADECE... ;)

Gönderi tarihi:
WAAAAAAAAWWWWW....KRALDAN İLK DEFA BÖYLE Bİ ROMANTİKLİK GÖRÜYORUM...MİLKYWAY SAYENDE... :wub:

15241[/snapback]

İşte şimdi gücendim. Ne yani, farklı konularda iletiler yazıyorum diye beni bu konularda bilgisiz ve tecrübesizmi sandın. Bu konuların da alemini bilirim.. Bizde her yol Ankara, ne istersen var...)) Gül' e sor..

Saygılar...

15247[/snapback]

TAKILDIM SADECE... ;)

15248[/snapback]

Şimdi biraz daha gücendim. Her şeyi ben bilirim demedim. Takıldım sadece demişsin. Bunu bu iletin için söyledinse, son gücenmemi geri alıyorum, yukardaki ileti için söyledinse geri almıyorum..)))

Saygılar..

Gönderi tarihi:

Ha unutmadan şunuda söylüyüm arkadaşlar. Bu yağmur altında dans meselesini çiftçimiz duymasın. Bizi buradan sopayla kovalarlar.. Bu şuna benziyor; siz üç arkadaş çöldesiniz, suyunuz bitti, artık ölecek duruma geldiniz, içinizden biri kalkıp diyorki, bir su bulsakta duş alsak.))

Saygılar..

Gönderi tarihi:

15241[/snapback]

Saygılar...

15247[/snapback]

TAKILDIM SADECE... ;)

15248[/snapback]

Şimdi biraz daha gücendim. Her şeyi ben bilirim demedim. Takıldım sadece demişsin. Bunu bu iletin için söyledinse, son gücenmemi geri alıyorum, yukardaki ileti için söyledinse geri almıyorum..)))

Saygılar..

15249[/snapback]

herşeyi ben bilirim demediğini bende biliyorum

ama bende öyle bir intiba bıraktın ne yalan söyliyeyim... ;)

son gücenmeni geri al,bi de benle gerilim yaşama... ^_^

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

güzel soru

yaşaması daha güzeldir eminim ama malesef sevgiliye dokunmak bile nasip olmadı.

nerde dans etmek

yağmurun altında sırıksıklam ıslanmış görmek..........göz göze gelmek bazen bunlar bile yetiyor insana...

çok nostaljik oldu biliyorum ama gerçekten uzaktan bir kere görmeye can verecek sevdalılar bilirim........

Gönderi tarihi:

HIC DANS ETMEDIK AMA BATI BENIMLE TELEFONDA KONUSMAK ICIN(VALLA NEDEN ICERI GIRMEDI BILMIYORUM) YARIM SAAT KADAR SAGANAK YAGMUR ALTINDA KALMISTI VE SUAN BUNUN CEZASINI CEKIYOR HASTA GRIP OLDU GARIBIM...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.