Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 WAAAAAAAAWWWWW....KRALDAN İLK DEFA BÖYLE Bİ ROMANTİKLİK GÖRÜYORUM...MİLKYWAY SAYENDE... 15241[/snapback] İşte şimdi gücendim. Ne yani, farklı konularda iletiler yazıyorum diye beni bu konularda bilgisiz ve tecrübesizmi sandın. Bu konuların da alemini bilirim.. Bizde her yol Ankara, ne istersen var...)) Gül' e sor.. Saygılar... 15247[/snapback] GÜCENME ENİŞTE...PEKİ PEKİ ANLADIK HERŞEYİ SEN BİLİRSİN... TAKILDIM SADECE... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 WAAAAAAAAWWWWW....KRALDAN İLK DEFA BÖYLE Bİ ROMANTİKLİK GÖRÜYORUM...MİLKYWAY SAYENDE... 15241[/snapback] İşte şimdi gücendim. Ne yani, farklı konularda iletiler yazıyorum diye beni bu konularda bilgisiz ve tecrübesizmi sandın. Bu konuların da alemini bilirim.. Bizde her yol Ankara, ne istersen var...)) Gül' e sor.. Saygılar... 15247[/snapback] GÜCENME ENİŞTE...PEKİ PEKİ ANLADIK HERŞEYİ SEN BİLİRSİN... TAKILDIM SADECE... 15248[/snapback] Şimdi biraz daha gücendim. Her şeyi ben bilirim demedim. Takıldım sadece demişsin. Bunu bu iletin için söyledinse, son gücenmemi geri alıyorum, yukardaki ileti için söyledinse geri almıyorum..))) Saygılar.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Ha unutmadan şunuda söylüyüm arkadaşlar. Bu yağmur altında dans meselesini çiftçimiz duymasın. Bizi buradan sopayla kovalarlar.. Bu şuna benziyor; siz üç arkadaş çöldesiniz, suyunuz bitti, artık ölecek duruma geldiniz, içinizden biri kalkıp diyorki, bir su bulsakta duş alsak.)) Saygılar.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 WAAAAAAAAWWWWW....KRALDAN İLK DEFA BÖYLE Bİ ROMANTİKLİK GÖRÜYORUM...MİLKYWAY SAYENDE... 15241[/snapback] İşte şimdi gücendim. Ne yani, farklı konularda iletiler yazıyorum diye beni bu konularda bilgisiz ve tecrübesizmi sandın. Bu konuların da alemini bilirim.. Bizde her yol Ankara, ne istersen var...)) Gül' e sor.. Saygılar... 15247[/snapback] GÜCENME ENİŞTE...PEKİ PEKİ ANLADIK HERŞEYİ SEN BİLİRSİN... TAKILDIM SADECE... 15248[/snapback] Şimdi biraz daha gücendim. Her şeyi ben bilirim demedim. Takıldım sadece demişsin. Bunu bu iletin için söyledinse, son gücenmemi geri alıyorum, yukardaki ileti için söyledinse geri almıyorum..))) Saygılar.. 15249[/snapback] herşeyi ben bilirim demediğini bende biliyorum ama bende öyle bir intiba bıraktın ne yalan söyliyeyim... son gücenmeni geri al,bi de benle gerilim yaşama... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Nasıl bir intiba bırakırsam bırakayım önemli değil. GErilim farketmez.. alışkınım.. Alıntı
Φ şahrud Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 güzel soru yaşaması daha güzeldir eminim ama malesef sevgiliye dokunmak bile nasip olmadı. nerde dans etmek yağmurun altında sırıksıklam ıslanmış görmek..........göz göze gelmek bazen bunlar bile yetiyor insana... çok nostaljik oldu biliyorum ama gerçekten uzaktan bir kere görmeye can verecek sevdalılar bilirim........ Alıntı
Φ sonask Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 yağmur altında yürüdüğüm çok oldu soğuktan dona dona en çok hoşuma gidense elimdeki kitapları ellerim üşümesin diye o buz gibi havada onun taşımasıydı bu çok hoşuma gitmişti Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 HIC DANS ETMEDIK AMA BATI BENIMLE TELEFONDA KONUSMAK ICIN(VALLA NEDEN ICERI GIRMEDI BILMIYORUM) YARIM SAAT KADAR SAGANAK YAGMUR ALTINDA KALMISTI VE SUAN BUNUN CEZASINI CEKIYOR HASTA GRIP OLDU GARIBIM... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 yağmuru bulamayanlar yağmur altında dans etmek isteyenler sizleri Rize ye davet ediyorum burda güneşli havada dans etmeye romantik diyoruz biz genelde yağmur yağarda buralara Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.