Φ murat709 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Arkadaşlar Galax Note 2 telefonuma flash kaç defa yüklediysem Youtube'deki videolar hariç flashları göstermiyor! Bilgisi olan var mı? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Admin Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Flash player'dan mı bahsediyorsun??? Eğer oysa android forumunda once onu kaldır diyorlar sonra tekrar kurmanı öneriyorlar... Eğer değilse detaylı olarak anlata belki bir çözüm bulunur.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 guncelleme 4.2 mi ? note II ler 4.1 ile pyasaya cikicakti yani satin aldigin gibi guncellemen gerekiyor .. ayriyetten internete telefonun kendi internet tarayicisindan girmeni tavsiye ederim ; bunlar haricinde fabrika cikisli normal bir note II baska bi problem aklima gelmiyor .. bende s3 var herturlu siteden herturlu videoyu acabiliyorum ; online TV izleyebiliyorum ama tumbunlar sadece samsungun kendi browseri ile mumkun oluyor ; operayla olmuyor mesela .. note II alcaktim yaa .. hala biraz burukluk var icimde tuh ! neyse .. yaza Alıntı
Φ kurtulus01 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 İnternetten flash 'ın apk. sını indirip kurun. Adobe android için desteğini çektiğini duyurmuştu. Alıntı
Φ artrock Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2013 bende s4 kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım doğrusu. Alıntı
Φ binyamin Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2013 murat709 arkadaşlar android kısa bir süre önce flash desteğini kaldırdı fakat internetten flash player apk'sını indirip kurabiliyoruz Alıntı
Misafir kado Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2015 Not 3 ün flas ısığı kısık ne yapmalıyım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.