Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bernie (2012)

Gerçek bir kişi olan cenaze levazımatçısı Bernie'nin öyküsü. Oldukça değişik bir bakış açısı ile çekilmiş film yarı belgesel olarak çekilmiş diyebiliriz. Jack Black Bernie olarak çok güzel bir rol ortaya koymakla birlikte Shirley Maclaine'de kendi açısından çok güzel bir oyunculuk sergilemiş. Film benim çok hoşuma gitti size de öneriyorum. Bernie cezaze levazımatçısı olarak kasabada herkese karşılıksız yardım eden ve sevilen biri olarak bilinirken kocasını kaybeden kasabanın en zengin dulu ile arkadaş olur. Bu arkadaşlık Bernie değiştirecektir. Sakın kaçırmayın.... Ve unutmadan Matthew McConaughey'de unutmayalım.. oldukça başarılı diyelim.

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Jack Black, Shirley MacLaine, Matthew McConaughey, Brady Coleman, Richard Robichaux, Rick Dial

post-2-0-71658800-1359253925_thumb.jpg post-2-0-71716000-1359253926_thumb.jpg post-2-0-44505700-1359253927_thumb.jpg

In this black comedy inspired by a true story, affable Texas mortician Bernie befriends the small town's wealthiest widow and then kills her. But despite the suspicious nature of her death, no one wants to think anything but the best of Bernie.

Director: Richard Linklater

Cast: Jack Black, Shirley MacLaine, Matthew McConaughey, Brady Coleman, Richard Robichaux, Rick Dial

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.