Φ marti_name Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/...8/slideshow.asp merhaba arkadaşlar bu site programla birlikde güncelleniyor resimler tek tek buraya yüklemenin bi anlamı yok buyrun bakın Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/...8/slideshow.asp merhaba arkadaşlar bu site programla birlikde güncelleniyor resimler tek tek buraya yüklemenin bi anlamı yok buyrun bakın marti name; eğer benim başlığımı biraz inceleseydin eğer bir sıraya göre gönderilmediğini fark ederdin...yani resimler tek tek oraya yüklenmiyorlar bir sıra yok ve sadece ben kendi beğendiklerimi oraya koyuyorum. eğer yüksek zataliniz izin verirlerse eğer ben resim eklemeye devam edeceğim... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ya ama herkes senin beğendiğini görmek zorunda değil ki bilen var bilmeyen var link verdim sadece... ARKADAŞLAR BU TOPİĞE YAZI YAZMAYIN SADECE BAKIN YETER....oldu mu şimdi ? Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ARKADAŞLAR BU TOPİĞE YAZI YAZMAYIN SADECE BAKIN YETER....oldu mu şimdi ? emretti sayın barışın timsali güvercin imzalı zaatalileri.. burası herkese açık bir tartışma ve paylaşma platformumuydu yoksa marti name nin dikenli tellerle örülü bir arzisimiydi şaşırdım şimdi... ya ama herkes senin beğendiğini görmek zorunda değil ki bilen var bilmeyen var link verdim sadece... hımm...bu bakış açısına göre o zaman fotoğraf başlıklarına attığınız şu konulara; en sadık dostlarımız tren istasyonları nazım hikmet ran istiklal caddesi irish pub palyaçolar heykeller ..... ne gerek var canım o zaman....birisi çıksın ortaya ve senin deyiminle" tek tek buraya yüklemenin bi anlamı yok buyrun bakın smile.gif" desin.. ZAATALİNİZ İZİN VERİRLERSE EĞER BEN BİR RESİM DAHA ATMAK İSTİYORUM... DİPNOT:sizin deyimizle(ya ama herkes senin beğendiğini görmek zorunda değil ki);bakmak zorunda değilsiniz.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 bi kişiye birşey anlatırken anlamıyorsun sanırım denmez nezakaten ama sen gerçekden anlamıyorsun be arkadaşım!sen kimsin benim açtığım topicleri eleştiriyorsun ki ?hepsini yükle o sitedeki ben geliiim bakiiim tşk ederim.yüzlerce resim var yüklemek mümkün değil bakan baksın ya!Emretmekmiş kime ne emredicem ben ? hiç bi yeri sahiplenmiş değilim.kendi topiğine giren olmayacak mı diye haset ediyorsun bilmem ki ?yani o kadar saçma sapan şeyler yazmışsın ki inan cvp vermekde zorlanıyorum.ben diyorum ki o sitedeki resimlerin hepsini yüklemek çok zor ve sende buna dayalı olarak 'kendi' beğendiklerini yüklemişsin ne var sitenin ismini verdim bende.asıl burda hesap sorulacak biri varsa o sensin: AN............., KELİMELERİN YETMEDİĞİ ANLAR.......... eee nerden buldun bunları ? kimin ? kaynak nerde ? sen bana hesap sorup duruyorsan bende sana hesap sorarım...emeğe saygısızlık yapmışsın.tmm o zaman burda herkesin her hatasını böyle eşeltirelim olur mu ? yani sırf ileti sayım artsın diye böyle saçmalıklar yapacaksanız pessssssssssssssss!!! Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ya söylemeden edemicem bana bu eleştirileri ''En Aktif Olduğu Forum: Forum Oyunları'' (kaynak : Profil) olan bir üye mi söylüyor... :D saol be adrenalin güldürdün benii!!! Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 arkadaşım!sen kimsin benim açtığım topicleri eleştiriyorsun ki ? eleştirmek için gerekli olan argümanları birer birer yazarsan sevindirirsin bizi martı.... bi kişiye birşey anlatırken anlamıyorsun sanırım denmez nezakaten ama sen gerçekden anlamıyorsun be arkadaşım!!!! şşşşt şşşt sakin ol.. o zaman demede,iradene sahip ol.. ?hepsini yükle o sitedeki ben geliiim bakiiim tşk ederim.yüzlerce resim var yüklemek mümkün değil o senin değilki benim sorunum... Emretmekmiş kime ne emredicem ben ? hiç bi yeri sahiplenmiş değilim. ARKADAŞLAR BU TOPİĞE YAZI YAZMAYIN SADECE BAKIN YETER....oldu mu şimdi ?(bunu kim yazdı peki) yani o kadar saçma sapan şeyler yazmışsın ki inan cvp vermekde zorlanıyorum. yani sırf ileti sayım artsın diye böyle saçmalıklar yapacaksanız pessssssssssssssss!!! üslup giderek bozulmaya başladı; tiyatroya giden nazım okuyan engellilere yardım edelim diye çırpınan hümanist arkadaşımıza ne oldu acabada böyle bir histeriye girdi merak içindeyim... asıl burda hesap sorulacak biri varsa o sensin: AN............., KELİMELERİN YETMEDİĞİ ANLAR.......... eee nerden buldun bunları ? kimin ? kaynak nerde ? sen bana hesap sorup duruyorsan bende sana hesap sorarım...emeğe saygısızlık yapmışsın.tmm o zaman burda herkesin her hatasını böyle eşeltirelim olur mu ? martı ben sitelerdeki resimleri pc'ye atıp daha sonrada imageshack ve bilimum diğer resim depolama sitelerine yükledikten sonra foruma atıp bunu ben buldum havalarında gezmek istemediğim için farkındaysan; "O' AN" BAŞLIĞINDAKİ RESİMLERİN URL SİNE BAKTIĞINDA DİREKT NTV OLARAK GÖZÜKECEKTİR AMA SENİNKİLERİN URL SİNDE NE GÖZÜKÜR ONU BİLEMEM... dolayısıyla (eee nerden buldun bunları ? kimin ? kaynak nerde ?)sorularının cevabı bi tık ileride.... ya söylemeden edemicem bana bu eleştirileri ''En Aktif Olduğu Forum: Forum Oyunları'' (kaynak : Profil) olan bir üye mi söylüyor... :D saol be adrenalin güldürdün benii!!! güldüğüne sevindim martı;komik olmayı severim,ama GÜLÜNÇ olma hiç bir zaman derim.. yukarıdaki iletinide biraz açarsan sevinirim bu yeni bir aşağılama yöntemimi, forum oyunlarında aktif olan bir kişinin söz konusu sen olunca aktif olmasındaki sorun nedir onu anlamadım... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 anlamadığın o kadar şey var ki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.