Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 şeker kaldı mı kalmadı nice mutlu yıllara... allah bi yastıkta kocatsın.. teşekkür ederim abicim Allah razı olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 kalmadı Ne kısıyon yahu Kalmadıysa kalmadı Takviye yapsanısa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Ne kısıyon yahu Kalmadıysa kalmadı Takviye yapsanısa takviyeyi hikayede yapcam ben sana stoklarda tükendi kankim çok üsgünüm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Tükendi mi Eh madem öyle size kısmetmiş ilk satış buyrun efendim yeni üretim nikah şekerlerimis Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Tükendi mi Eh madem öyle size kısmetmiş ilk satış buyrun efendim yeni üretim nikah şekerlerimis anaaaa kısa bak yaaa benim nikahımda topladığı şekerleri bana satcak tekrar istemem kankim ,çok saol Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Ticaret mantığı budur kankim üstelik yarı fiyatına verecem şekerleri haberin olsun kaçmazzz bu fırsat ablaaaaaaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 öle miiiiiiiii , demek yarı fiyatına vercen teşekkürler kankim (kankim bu arada hafta sonu damatlığı aldık , gelinlik için de ölçülerimi aldılar dikiliyo ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Ciddimisin kankim çok sevindim tatlım hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah Rabbim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Amin inşallah kankim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 kim evleniyo yaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 kim evleniyo yaaa mine ve bülent evleniyorlarmış Allah nasip ederse larsie 19 Ağustos ta nikah var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Kankim sana bir ömür boyu mutluklar Al artık şu nikah şekerlerinden yahu zarar etcem yoksa :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Kankim sana bir ömür boyu mutluklar Al artık şu nikah şekerlerinden yahu , zarar etcem yoksa tamam kankim saol kankim darısı senin başına almıycam tatlım çok teşekkür ederis vasgeçtik nikah şekeri vermekten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 O zaman ben başımın gösümün sadakası olarak dağıtayım bare kurtlanacak yoksa :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 O zaman ben başımın gösümün sadakası olarak dağıtayım bare kurtlanacak yoksa :lol: hah en iyisini yaparsın dağıt tabe kankim hadi gelde mutluluklar dile ösledim valla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 kankim hadi gelde mutluluklar dile ösledim valla Kankim Sana Bir Ömür Boyu Mutluluklar bende çoookkkk ösledim galiba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 saol kankim darısı başına galiba mı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Allah mutlu etsin mine teşekkürler eren Allah razı olsun darısı bütün bekarların başına Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Canım kardeşim, mutluluklar diliyorum, inşallah herşey umduğun gibi olur... Evlilik zor ama güzel, yeterki birbirinizi anlayın, dinleyin, saygı duyun, eğlenmeyi bilin, hayatı paylaşmayı bilin, hoşgörün, sabırlı olun, bencil olmayın... bir ömür boyu sürsün, ömür boyu mutlu olun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Canım kardeşim, mutluluklar diliyorum, inşallah herşey umduğun gibi olur... Evlilik zor ama güzel, yeterki birbirinizi anlayın, dinleyin, saygı duyun, eğlenmeyi bilin, hayatı paylaşmayı bilin, hoşgörün, sabırlı olun, bencil olmayın... bir ömür boyu sürsün, ömür boyu mutlu olun... Amin ablacım çok teşekkür ederim Evliliğin ne kadar zor ve sabır gerektiren bi kurum olduğunu biliyorum abla karşılıklı anlayış ve hoşgörü, saygı çok önemli bizim için... Allah sizin evliliğiniz gibi bir evlilik nasip etsin inşallah Alıntı
Φ hekate Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi bir tecrübeli olarak. Kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan MUTLULUKLAR SİZİN OLUN.. , Bi de Küçük tavsiye: Sakın ilişkinize ikinizden başka kimseyi karıştırmayın. Bu aileniz de olsa sonu facialara varabilir.... Tecrübe konuşuyo tüm evlenecek olanlar dikkate alın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi bir tecrübeli olarak. Kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan MUTLULUKLAR SİZİN OLUN.. , Bi de Küçük tavsiye: Sakın ilişkinize ikinizden başka kimseyi karıştırmayın. Bu aileniz de olsa sonu facialara varabilir.... Tecrübe konuşuyo tüm evlenecek olanlar dikkate alın çok teşekkürler hekate tavsiyeni dikkate alıcam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 iki kişinin arasına girene ne denir? herşey sizin elinizde minem. sen anlayışlı ol, eşinde anlayışlı olsun ve her şeyi konuşun. ama abartmadan, kızmadan, biz tanla ne zaman kavga etmeye başlasak gülme krizine tutuluyoruz. yüzümüze bakınca ne kadar sinirli olsakta patlatıyoruz bir kahkaha sizde öyle yapın. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 kara kediiiiiiii aşkımla aramıza kara kedilerin girmesine izin vermiycez ablacım çok güzelll yaaa 1 senedir tanıyoruz birbirimizi ablacım ve daha şeytan kulağına kurşun hiç tartışmadık ama olur da bir tartışma yaşarsak işte o anda birbirimize ''seni seviyorum'' demeyi tercih ederiz büyük ihtimalle ablacım birde birisi sinirliyken diğerinin susması lazım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.