Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 benimki öyle sitem falan değildiki niye kızdın ya da kızar gibi oldun yoooo kızmadım neden kızayımki hem kızsam bu mimiği koyardım ama farkındaysan gülmüşüm ... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 yoooo kızmadım neden kızayımki hem kızsam bu mimiği koyardım ama farkındaysan gülmüşüm ... haa demek forumda her şey smilelerle bitiyo yani yazıyz birşeyler diyoz ama önemli olan smile neyse canım büyük sorumluluk alıyosun sen gerçekten tekrar mutluluklar dilerim evlilik iyice öldü sanıodum ben Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 bi dakka ya şaka maka gerçekten iki avatar evleniyomuş demin tesadüfen bu arkadşlık servisi süper başlığına girdim de (bak smile koydum olumsuz bişey deil) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 haa demek forumda her şey smilelerle bitiyo yani yazıyz birşeyler diyoz ama önemli olan smile neyse canım büyük sorumluluk alıyosun sen gerçekten tekrar mutluluklar dilerim evlilik iyice öldü sanıodum ben doğru smileyler çok önemli ... bazen sadece smiley bile yeterli oluyor tekrar teşekkür ederim bi dakka ya şaka maka gerçekten iki avatar evleniyomuş demin tesadüfen bu arkadşlık servisi süper başlığına girdim de (bak smile koydum olumsuz bişey deil) demek ki gerçekmişiz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Kankim tebrikler bir ömür boyu mutlulklar Artk nikah tarihine kadar idare etceksin kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Kankim tebrikler bir ömür boyu mutlulklar Artk nikah tarihine kadar idare etceksin kankim saol kankim ( yaaaaa daha 2 aydan fasla var, napcam ben bununla ) :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 saol kankim ( yaaaaa daha 2 aydan fasla var, napcam ben bununla ) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 gördük gördük smileler yeterli oluyomuş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 gördük gördük smileler yeterli oluyomuş demiştim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Kankim şimdi sizin nikahta nikah şekeride dağıtacaksınıs demi Bu arada Tebrikler kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Kankim şimdi sizin nikahta nikah şekeride dağıtacaksınıs demi Bu arada Tebrikler kankim efet dağıtacas ama sen hiç girme bu işe kankim valla hiç zahmet etme , ne gerek var saol kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 efet , dağıtacas ama sen hiç girme bu işe kankim ,valla hiç zahmet etme , ne gerek var saol kankim Hımmmm iyi o zaman Aklıma Şener Şenin bir film sahnesi geldi kankim , nikah şekerleri ile ilgili Reca ederim Tebriklerrrrrrrrrr Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Hımmmm iyi o zaman Aklıma Şener Şenin bir film sahnesi geldi kankim , nikah şekerleri ile ilgili Reca ederim Tebriklerrrrrrrrrr hatırladım kankim darısı başına kankim bundan sonra her defasında böle diycem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Demek hatırladın ne güsell olar demiii Neyse lafı fasla uzatmayım sana mutluluklar kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 olar kankim darısı başına kankim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Şimdiden tebrikler Mıneu... Aradan yıllar geçsede ilk günkü o heyecanın her dem yüreğinde taze olması dileğiyle... Söz konusu evlilik olunca çok hoşuma giden bir hadis geldi aklıma bu arada '' Eşler el ele tutuştuklarında parmaklarının arasından günahları dökülür '' El ele hayatı sonuna dek omuzlarsınız inş... Alıntı
Φ Batı Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Teblikler sana çünkü evlenince nekadar mutlu olursun çok mu az mı belli değil daha çünkü daha evlenmememişiniz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Şimdiden tebrikler Mıneu... Aradan yıllar geçsede ilk günkü o heyecanın her dem yüreğinde taze olması dileğiyle... Söz konusu evlilik olunca çok hoşuma giden bir hadis geldi aklıma bu arada '' Eşler el ele tutuştuklarında parmaklarının arasından günahları dökülür '' El ele hayatı sonuna dek omuzlarsınız inş... teşekkür ederim berceste çok güzel bir sözmüş gerçekten inşallah Teblikler sana çünkü evlenince nekadar mutlu olursun çok mu az mı belli değil daha çünkü daha evlenmememişiniz daha evlenmemiş olsamda şu an çok mutluyum inşallah bu mutluluğum evlenince de devam eder batı teşekkürler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Allah Mutluluk nasip eylesin evladım Şu şekerlerden bi tane daha alayım benim torun için Tanıdın mı yoksam beni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Allah Mutluluk nasip eylesin evladım Şu şekerlerden bi tane daha alayım benim torun için Tanıdın mı yoksam beni al tabi teysecim yoooo tanıyamadım erkek tarafındansınıs galiba Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Erkek tarafı mı Evet evladım ben beyefendi oğlumun süt ninesinin komşuyum Bi tane daha alayım mı benim torun 2 tane de :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 iyi de onun süt ninesi yoktu bildiğim kadarıyla (bi süt ninenin komşusu eksikti akrabalarını da toplayıp getirseydin bare ) neyse iyi etmişsin teysecim gelmekle al tabi başka torunun var mı teyse Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bildiğin kadarıyla yoktu demek demek ki bilmiyormuşsun işte Neyse evladım ben bi şeker daha alamda sırayı bosmayam :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bildiğin kadarıyla yoktu demek demek ki bilmiyormuşsun işte Neyse evladım ben bi şeker daha alamda sırayı bosmayam tabi tabi bosma sırayı teysecim ( ) pardon teysecim sisin komşunus olan süt ninenin adı neydi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.