Φ The ChooseN Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Bir ömür boyu; Sağlıklı, Mutlu ve Mesut olmanız dileğile....... İmzamdaki havai fişeklerde sizin için olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 24 çok ideal. Allah mutlu etsin Ama inan şaka yapmıyorum, mutlaka yaz nickimi ve düğünden sonra geldiğinde, söle silinip silinmediğini Öpüyorum .. çok teşekkür ederim tamam mutlaka yazıcam mutlu ve mesut vede hep beraber olmanız dileğimle. aptal.aşık ya Allah iyiliğini versin aptalaşık bende dün siyam kim yaaa falan demiştim teşekkürler canım Bir ömür boyu; Sağlıklı, Mutlu ve Mesut olmanız dileğile....... İmzamdaki havai fişeklerde sizin için olsun çok teşekkürler The Choosen Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Allah bir yastıkta kocatsın.. Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Allah Mutlu Etsin .) Bir Yastikta Kocayin.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Allah bir yastıkta kocatsın.. teşekkür ederim armancım Allah Mutlu Etsin .) Bir Yastikta Kocayin.. teşekkürler juron Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 teşekkürler juron Mineu darisida GµęštGΐяL iLe benim ba$ima du et bizim icin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Mineu darisida GµęštGΐяL iLe benim ba$ima du et bizim icin dualarım sizinle inşallah çok mutlu olursunuz, hiç kırmayın birbirinizi ve sevginizi her fırsatta belli edin Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 allah mesut bahtiyar etsin bi yastıkta kocarsınz inşallah Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 allah mesut bahtiyar etsin bi yastıkta kocarsınz inşallah amin teşekkürler Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 mineu'nun eşi olmaya vakti az kalmış arkadaşı tebrik ediyorum ben... O'na evliliği benimsetebilecek kadar yaraşır olduğu için.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 mineu'nun eşi olmaya vakti az kalmış arkadaşı tebrik ediyorum ben... O'na evliliği benimsetebilecek kadar yaraşır olduğu için.... çok teşekkür ederim cerenimom nerelerdesin, neler yapıyosun? uzun zamandır uğramadın Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 evlilik hazırlıkları yapıyorum ben de... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hadi canım şaka yapıyosun Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 MINEU,canım ya sölemeyi unuttum,ayakkabının altında yer kalırsa benimde adımı yazmayı unutma sakın Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hadi canım şaka yapıyosun evet şaka yapıyorum... ama birgün beni kutlayacaksınız... 'eylül,nasıl bu yaşına kadar evlenmedin sen' diye.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 MINEU,canım ya sölemeyi unuttum,ayakkabının altında yer kalırsa benimde adımı yazmayı unutma sakın tamam zeynom yasarım unutmam inşallah o kadar çok ki evet şaka yapıyorum... ama birgün beni kutlayacaksınız... 'eylül,nasıl bu yaşına kadar evlenmedin sen' diye.... bende dedim bisim deli kıs evleniyomu yoksa inşallah canım , çok isterim daha sık gelsene eylül foruma Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 foruma sık sık ayak basıyorum da... adım pek atmıyorum... neyse sen evlen de,gelcem ben... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 iyide benim evlenmemi nie bekliyosun canımcım nişanlanmış olmam yeterli değil mi Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ııh... çocuk da isterim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 oldu, göslerim doldu o zaman birkaç sene bekliyceksin eylülcüm Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 düşünüyoruz ha... ben pembe yanaklı,tombul,elime almaya çalıştıgımda alamadıgım bir çocuk isterim,baştan diyem... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ne güzel bir haber ! Ömür boyu mutluluklar dilerim! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hem sevimli hemde yaramaz olsun öyle mi siparişini verelim bare Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ne güzel bir haber ! Ömür boyu mutluluklar dilerim! teşekkür ederim Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hem sevimli hemde yaramaz olsun öyle mi siparişini verelim bare hem de.... benim olcek... siz bir dane daha yaparsınız...işiniz mi var... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.