Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl yaww mineyle benim aramda....karısma tabee bu manalı ve kutsal baslığa saygılarımı sunuyom...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar efet manalı ve kutsal kısım ben gitmedim , burdayım sizi takip ediyorum
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl hade 100. mesajım,bu manalı baslığa gitsin..hayırlara vesile olsunn....
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar hade 100. mesajım,bu manalı baslığa gitsin..hayırlara vesile olsunn.... inşallah inşallah bu sene evlenirsin
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl efet manalı ve kutsal kısım ben gitmedim , burdayım sizi takip ediyorum Kısım ben seninle küsüm hade 100. mesajım,bu manalı baslığa gitsin..hayırlara vesile olsunn.... Ben 10000 msdır söylüyorum nolmuş yani
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl benim yüzümden kavga etmeyinn ablalarım hem ben mübarek insanımdır böle işlerde 100..msjımın kıymetini bilin
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Kısım ben seninle küsüm Ben 10000 msdır söylüyorum nolmuş yani Aaaaa kısa bak asıl ben sana küsüm benim yüzümden kavga etmeyinn ablalarım hem ben mübarek insanımdır böle işlerde 100..msjımın kıymetini bilin biz kavga etmeyis anladın mı bücürük
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar bak seeeeeeennnn zoruna gitmiş bücürük lafı kardeşimin öylesin tabi 19 yaşında bir bücürüksün
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl "kızım" mı ne dion ablammm yaa mineu abla lütfennn şurda bi karizmamız war dimi
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar "kızım" mı ne dion ablammm yaa efet aynen öle diyom ya fena alıştım basen konuşurkende böle konuşuyom karismanı yesinler senin
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl buda benden olsun:):) sakın bana hatırlatma unut bütün olanları sustum cehenneme kadar yırt at bütün anıları bundan sonra hep yakacak bu kalbim senin yerine atacak bu kalbim seninle doğup batacak bu kalbim sevilmeye başlıyorum kadere karşı konulmaz canı çeker ağlatır şu deli kalbimi karaya bağladın beni kim aydınlatır duygularım şahane korkmuyorum sevmekten gönlümü meyhane mezesi zannetim bıkmadın ezdirmekten nerden vurdun nerden buldun bak nerden kurşunladın canıma tak dedi aşk acısı denedim dinmedi fırtınası bir kere olsun tam sırası evleneceksen gel
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar son bir hafta kala ayakkabımın altına ismini yazdıracaklar için liste açıcaktım 10gün kaldı gerçi ama anca yetişiris zannımca efeeeeeeeeeetttttt başlıyorus ilk sırada ece ablam var ikinci sırada kankim
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar kıss bu konuyu daha önce konuşmuştuk kankim seninle anlaşmıştık hani malum yaş kemale eriyo, haklısın kankim demiştin ya bana
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl son bir hafta kala ayakkabımın altına ismini yazdıracaklar için liste açıcaktım 10gün kaldı gerçi ama anca yetişiris zannımca efeeeeeeeeeetttttt başlıyorus ilk sırada ece ablam var ikinci sırada kankim ben de ben deeeee... bu son şansım dermişimm
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Konuşmuşmuyduk Demekki tatmin edici bi cvp vermemişsin ve bende derin bir iz bırakmamışki unutmuşum kankim
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar bak şimdi kankim sen 2. liği beğenmedin galiba istersen lilacla yer değiştirebilirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.