Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 mutlulukar tşk Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Tebrik ederim sonuna kadar beraber olmanız dileği ile... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 tebrikler allah sevginizi daim etsin. güzel günler geçip gittiğinde umarım hayatın gerçeklerine dayanabilecek kadar güçlüdür sevginiz. eşimle 6. yıla girdik bu sene ve bütün zorluklara rağmen hala ilk günlerdeymişiz gibi geliyor bize.gerçek aşkta sevgi yıllar geçtikçe azalmıyor mıneu inanki artarak çoğalıyor. sizin evliliğiniz dilerim bizimkindende güzel olsun.MUTLULUKLAR. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Şafak 26 Çok tebrik yaparım evladım sizi Gelin hanımda pek gösel olmuş tüü tüüü maaşallah Şeker kalmadı mı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 ayakkabının altına ismimizi yaz bari benimkini deee Allah çookk mutlu etsin ablacım,ikinizin de gülen yüzü hiç bi zaman eksik olmasın,her zaman herşey gönlünüzce olsun... Mutluluklar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Tebrik ederim sonuna kadar beraber olmanız dileği ile... tşk ederim tebrikler allah sevginizi daim etsin. güzel günler geçip gittiğinde umarım hayatın gerçeklerine dayanabilecek kadar güçlüdür sevginiz. eşimle 6. yıla girdik bu sene ve bütün zorluklara rağmen hala ilk günlerdeymişiz gibi geliyor bize.gerçek aşkta sevgi yıllar geçtikçe azalmıyor mıneu inanki artarak çoğalıyor. sizin evliliğiniz dilerim bizimkindende güzel olsun.MUTLULUKLAR. güzel dileklerin için tşk ederim frozen Şafak 26 Çok tebrik yaparım evladım sizi , Gelin hanımda pek gösel olmuş tüü tüüü maaşallah Şeker kalmadı mı efet yaaa şafak 26 tşk ederim teysecim şeker kalmadı benimkini deee Allah çookk mutlu etsin ablacım,ikinizin de gülen yüzü hiç bi zaman eksik olmasın,her zaman herşey gönlünüzce olsun... Mutluluklar tşkler lilac , darısı senin başına inşallah ok senin adını da yazarım , ayakkabının altında yer kalmadı valla son 1 hafta bir liste açıcam , listeye ismini yazdıranların adını yazıcam Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 son 1 hafta bir liste açıcam , listeye ismini yazdıranların adını yazıcam listeye girebilsem bari Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 tşk ederim teysecim şeker kalmadı Ne bağırıyon teyzeye Kalmadıysa kalmadı git yenisini getir Listede ben yokmuyum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 listeye girebilsem bari artık o sana bağlı son bir hafta yetişmen lasım Ne bağırıyon teyzeye Kalmadıysa kalmadı ,git yenisini getir Listede ben yokmuyum bağırmıyorum teysecim ama sende anla artık yuk bitti diyorus kıss sen de yetişirsen adını yasdırırsın kankim kıss sen olmas olurmusun , listenin 2. sırasındasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 1. Sırada kim var kankim Beni 2. sıraya yasmış Öldürecem kendimi Kendimi niye öldürüyomki seni öldürecem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 kıss kankim ben napıyım 1. sıraya ece ablamı yasıyım diye düşündüm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 İyi düşünmüşsün Malum yaş ve kemale ermek meselesi umarım duymas Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 BİR ÖMÜRRRRRR BOYU Mutluluklar ablacımm ......şu "wasabi"ye de bi kısmet buluverr benide listeye ekleee Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 BİR ÖMÜRRRRRR BOYU Mutluluklar ablacımm ......şu "wasabi"ye de bi kısmet buluverr benide listeye ekleee tşk ederim kardeşim senin için daha erken ama yinede listeye alıcam Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 yawwww orasına karısma senn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Karışmasa olmas Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 he bi sen eksiktin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Anlıyamadım ne dedin sen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 ya kankim bu topicte yapmayın bare Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 bişi demedim ablacım... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 ya kankim bu topicte yapmayın bare Naptımki hem sen nerdeydin bakim bişi demedim ablacım... Deme zaten Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 hahahhaha uğrasmayın benlee yaaa :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Naptımki hem sen nerdeydin bakim kıss böyle manalı ve kutsal bir topicte hiç bu laflar söylenir mi çalışıyorus herhalde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Kankim uğraşmasana Manalı ve kutsal İyide sadece merak etmiştim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.