Φ walcom Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Merhaba arkadaşlar 1 haftadır çözemediğim bir sıkınım var. Bilgisayarımda bulunan bütün (c,d,e diskler) içerisindeki bütün .jpg uzantılı dosyalarımın sonuna jpg.block eklendi ve hiç bir resmi açamıyorum. uzantısını değiştiriyorum resim görüntülenemiyor diyor. Spyhunter, malwarebyt ve kaysperky le taradım sonuç alamadım. Ne yaptıysam olmadı. Bu sorunun çözümüne yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Admin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Walcom merhaba, Bu virüs'e .Police or .Block diyorlar ve sadece jpg leri .jgg.block yapmıyor bütün belgelere ulaşıyor... Genelde bir çözümü yok sadece bir sitede görünmez olan belgeleri görünür yapan ve uzantıları kaldıran küçük bir program gördüm fakat site çok güvenilir değil başka sorunalr doğurur... Bu ingilizce sitede senin sorunun hakkında konuşuyorlar fakat tam olarak çözüm yok: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic469801.html Burada ise .police hakkında konuşuyorlar çözüm ise bir program yükleyerek çalıştırmak: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic469842.html Alıntı
Φ walcom Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 İlginiz için teşekkürler verdiğiniz sitedeki daha önce denedim ama çözüm olmadı pc yi virüslerden temizledim ama block lanmış resimleri vürüs olarak görüp temizlemedi. başına böyle bir olay gelipte çözüm bulan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Admin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 orada belirtildigine gore bu belgeri sadece degistirmiyor onlari "hidden" "gorunmez" Yapiyor yani durumlarinida degistiriyor... eger gorunmez belgeleri gorunur yaparsaniz sanirim olayi halletmis olursunuz! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.