Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 necip fazıl kısa küreğin bir insan yaratmak diye bir eseri vardı bir insan yaratmak diye bide bunu tiyatroda izlemek bana ayrı bir haz vermişti. bir insan yaratmak çoook zor ama insanı öldürmek çooook kolay.ben bunu anlamış değilim neden benim ülkemde insanlar güme gidiyor,neden iyler bir yer bulamıyor neden neden??? "neden kestiniz o incir ağacını ben o ağaca bakınca babamı görüyordum"beni en çok etkileyen laf bu olmuştu.şimdi sizde ağaçları kesmeyi bırakında bir fidan dikin.yeşertin şu memleketi,güzel insanlarımız yok olmasın ÖLDÜRMEYİN!!!!!!GÜLDÜRÜN Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 HENÜZ FANIM OLAMAMIŞ BİR GARİP MONO ARIZA... GİT DE HEMEN BLOCKUMA GİR VE OKU VE HEMEN İDRAKE GİDİP 5 PUAN VER.. AYRICA HAMİŞTİR..ŞAHSINIZA ÖZEL YÖNLENDİRİLMİŞTİR.. ----------------------------------------------------------------------- SİZİN GİBİ BİR USTANIN ELİNDEN ÇIKMIŞ ( LONARDO USTAM ) BİR ÜSTÜN SANAT ESERİNİN ARIZALI HALE GEÇMESİ MİNİCİK YÜREĞİMİ DERİN ACI GARKLARINA DUÇAR ETMİŞTİR EFENİM... GÖZYAŞLARINA BOĞULURKEN HIÇKIRIKLARIM ARASINDAN FİGAN EDEREK DİYORUM Kİ..DİLERİM " ÖZÜR " DENEN CONCEPTUAL HAKKINDA BİR İMAJ ZİHNİNİZDE ŞEKİLLENSİN EFENDİM.. BULAŞIKLARI YIKAYALIM... SEVGİLER Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 necip fazıl kısa küreğin bir insan yaratmak diye bir eseri vardı bir insan yaratmak diye bide bunu tiyatroda izlemek bana ayrı bir haz vermişti. bir insan yaratmak çoook zor ama insanı öldürmek çooook kolay.ben bunu anlamış değilim neden benim ülkemde insanlar güme gidiyor,neden iyler bir yer bulamıyor neden neden??? "neden kestiniz o incir ağacını ben o ağaca bakınca babamı görüyordum"beni en çok etkileyen laf bu olmuştu.şimdi sizde ağaçları kesmeyi bırakında bir fidan dikin.yeşertin şu memleketi,güzel insanlarımız yok olmasın ÖLDÜRMEYİN!!!!!!GÜLDÜRÜN 14531[/snapback] Tiyatroda izlemek gerçekten bir başka oluyor... Çok doğru konuşmuşsun... Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 HENUZ FANIM OLAMAMIŞ NE DEMEK YA Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 necip fazıl kısa küreğin bir insan yaratmak diye bir eseri vardı bir insan yaratmak diye bide bunu tiyatroda izlemek bana ayrı bir haz vermişti. bir insan yaratmak çoook zor ama insanı öldürmek çooook kolay.ben bunu anlamış değilim neden benim ülkemde insanlar güme gidiyor,neden iyler bir yer bulamıyor neden neden??? "neden kestiniz o incir ağacını ben o ağaca bakınca babamı görüyordum"beni en çok etkileyen laf bu olmuştu.şimdi sizde ağaçları kesmeyi bırakında bir fidan dikin.yeşertin şu memleketi,güzel insanlarımız yok olmasın ÖLDÜRMEYİN!!!!!!GÜLDÜRÜN 14531[/snapback] Ne güzel yazmışsın sen ya.valla bravo arkadaşım.kafana taşmı düştü ne bugün hep güzel yazıyorsun hadi hayırlısı.seni sevmeye başladım kardeş yolun açık olsun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 yemekten sonra düşündüm ki ben aç karna sağlam karar alamıyorum.gidiyorum demişim ama pes etmek zayıflara yakışır bana yakışmaz benim gibi TÜRK EVLADINA hiç yakışmaz.bir kere yandı bu meşale artık zor söner,biz yanmadıkça nasıl çıkar aydınlığa bu memleket....demi yani.ben kalmayı direnmeyi seçiyorum, yaşamak direnmektir.... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE M.KEMAL ATATÜRK Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 made sen böle yazılarda yazarmıydın firari seni....çok güzelmiş en yakın zamanda okumaya çalışacağım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 heya ben yazarmıymışım bole edebi yazılar baksen.......demek bende ne cevherler varda çaktır mıyom..hayata hep eğlenceli tarafından bakıyorum....... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Yok yaa Made in yazmadı o yazıyı .. Golgi den çalmıştır kesin .. sevgiler saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Yok yaa Made in yazmadı o yazıyı .. Golgi den çalmıştır kesin .. sevgiler saygılar.. nerde gorgide bunu yazacak kafa..kesin biri şifremi çözdü benim adıma yazdı..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 itiraf ediyom ben yazdım Ne yalanlarda var, ne hakikatta, Gözümü yumdukça gördüğüm nakış. Boşuna gezmişim, yok tabiatta, İçimdeki kadar iniş ve çıkış. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 babababbaaa bunlarda pusudalar..he siz yazdız....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 tabe ben yazdım! sen mi waayy toprak.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 çok gizli herkeşe söleme Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 çok gizli herkeşe söleme temem böcüğüm zaten şifreli yazdım kimse anlamaz merak etme..... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 hoş geldin bebek yaşama sırası sende.. yüreğinin götürdüğü yere git ki;cıkmasınlar bu sefer yollarına,kesmesinler düşüncenin önünü,doldurmasınlar köhne şeylerle beynini,sesin özgürce çıkabilsin,umudun yeşermeye başlasın,eylemlerin seni sana getirsin,tutkuların keder olmasın,git ki;insan nedir bilesin... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Çocuk Annesi gül koklasa,ağzı gül kokan çocuk; Ağaç içinde ağaç geliştiren tomurcuk... Çocukta,uçurtmayla göğe çıkmaya gayret; Karıncaya göz atsa 'niçin,nasıl?' ve hayret... Fatihlik nimetinden yüzü bir nurlu mühür; Biz akıl tutsağıyız,çocuktur ki asıl hür. Allah diyor ki:'Geçti gazabımı rahmetim!' Bir merhamet heykeli mahzun bakışlı yetim... Bugün ağla çocuğum,yarın ağlayamazsın! Şimdi anladığını,sonra anlayamazsın! İnsanlık zincirinin ebediyet halkası; Çocukların kalbinde işler zaman rakkası... Necip Fazıl Kısakürek mekanı cennet olsun.. eserleri arasında en sevdiğim şiiridir... made cok güzel bi konuya değilmişin eline diline saglık... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.