Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

SELAM ARKADAŞLAR BEN OKAN ANKARADAN.ŞU KONUDABİR ŞEYLER SORMAK İSTERİM:TÜRKLER ZEVK ALMAKMI ,YOKSA BANYO YAPMAK İÇİNMİ SEX YAPARLAR

BEN KENDİ GÖRÜŞÜMÜ SÖYLEMEK İSTERİM:BENCE TÜRK AİLE YPISINDA SEX TAM ANLAMIYLA NE OLDUGU BİLİNMYOR VE BUNUN SONUCU OLARAKTA İNSANLAR SADECE YAPMIŞ OLMAK İÇİN YAPIYORLAR SEXSİ VE BUDA ANCAK BANYO YAPMAYA YARIYOR .BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM OKUYAN ARKADAŞLARIN ÖZELİKLEDE BAYAN ARKADAŞLARIN YAZILARINI MERAKLA BEKLİYORUM SAYGILARMLA OKAN

Gönderi tarihi:
SELAM ARKADAŞLAR BEN OKAN ANKARADAN.ŞU KONUDABİR ŞEYLER SORMAK İSTERİM:TÜRKLER ZEVK ALMAKMI ,YOKSA BANYO YAPMAK İÇİNMİ SEX YAPARLAR

BEN KENDİ GÖRÜŞÜMÜ SÖYLEMEK İSTERİM:BENCE TÜRK AİLE YPISINDA SEX TAM ANLAMIYLA NE OLDUGU BİLİNMYOR VE BUNUN SONUCU OLARAKTA İNSANLAR SADECE YAPMIŞ OLMAK İÇİN YAPIYORLAR SEXSİ VE BUDA ANCAK BANYO YAPMAYA YARIYOR .BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM OKUYAN ARKADAŞLARIN ÖZELİKLEDE BAYAN ARKADAŞLARIN YAZILARINI MERAKLA BEKLİYORUM SAYGILARMLA OKAN

14423[/snapback]

Olduu yani okancığım hiç işim gücüm yoktu banyo yapmak için sex yapayım eh yani sex neden banyo yapmak için bir neden olsun ki ya da kim duş almak için şöyle düşünür '' len bi banyo yapayım ama dur önce bakayım sular akıyormu hah akıyormuş hanımmm banyo yapmam lazım gel sevişelim'' yok böle bi şey okan kandırmışlar seni... :D

Gönderi tarihi:

tamamiyle öyle düşünmüyorum ,erkek kısmısı için baya önemli,olmazsa olmaz bir mevzuudur,kadın kısmısı önce pekbişi anlamaz yaptığından ama 30lara yaklaşınca bilinçaltındakilerden de kurtulabilirse beraber yaşamaya başlarlar sexin güzelliğini

..diye düşünüyorum :clover:

saygılar

Gönderi tarihi:

14423[/snapback]

TÜRKLER DEMEK BU KONUDA HİÇ BİR ŞEY BİLMİYOR ÖYLEMİ

OKAN KARDEŞİM BU KONUDA GENİŞ BİR ANKET YAPMIŞA BENZİYORSUN."YAPILAN İSTATİSTİKLERE GÖRE TÜRKLER BU İŞİ BİLMEYİP SADECE BANYO İÇİN YAPIYOR" DİYOSUN YANİ.ABİ YOK BÖYLE BİR MANTIK BU NE SORU BÖYLE YA BİDE TEZ KONUSUYMUŞ ALLAHIN SEVERSEN BAŞKA İŞİN YOK MU KARDEŞ.

KURTULUŞ SAVAŞINI BİR DÜŞÜN YADA ÇANAKKALE ZAFERİNİ.KİMSE TÜRKLERLE BAŞA ÇIKAMADI.SEXTEMİ BAŞA ÇIKACAKLAR :angry: BİZİM İNSANIMIZ MI BİLMİYOR DİYOSUN.GÜLDÜRME BENİ.HEM TEMİZLİKTE İMANDARDIR :D:D

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

SEX BANA GÖRE Bİ İLETİŞİMDİR. DUYGULARIN CARPIŞMASI DİYEBİLİRİZ , ASLINDA KELİMELERİN KİFAYETSİZ KALDIGI YERDE BİRBİRİNİ SEVEN ÇİFTİN KURDUGU Bİ İLTİŞİMDİR.ŞU AN MİLLET OLARAK ÖVÜNÜLECEK Bİ ŞEY DEİL AMA 8 YASINDAKİ Bİ COÇUK BİLE SEX SİN NASIL YAPILACAGINI NASIL BAŞLANACAGINI BİLİYOR BELKİ BANYOYA HALEN ANNELERİYLE GİRİYORLARDIR AMA SEN DEN COK SEY BİLDİGİNE EMİNİM :clover:^_^

BU ÇAYLAK İBARESİDE BENİM CANIMI SIKMAYA BAŞLADI

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bence sex'i Türklerden iyi yapan bir millet yoktur kendimden biliyorum :) şaka bir yana millet olarak çok farklı düşüncelerle yapıyoruz bu işi şimdi doğuda ki bir insanla batıdaki bir insanın sex anlayışı çok farklıdır ama genele bakarsak ihtiyaç için yaptığımızı düşünüyorum.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

>>SEXBANA GÖRE Bİ İLETİŞİMDİR << Demiş abimiz aynen katılıyorum .sadece bi iletişim olmamakla beraber bir tatmındır bı arzudur her ınsanın acıkma anının oldugu gıbı de sexe ac oldugu anlarda vardır

kımısı bunu abartır hani ***** fılmlerde izlediği Sex i uygulamaya koymak ısteyenler yokmu :)

Bİraz onlar abartıyor bence Bence o tam bir Eziyet dir haksızlıkdır :P

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

aslında bilenler ve bilmeyenler diye ikiye ayırmak gerekiyor. bir teknolojiyi takıp eden,herseyi takip eden hayattan zevk alanlar var onlar zevk için,sex için düsünen kesim,sex için planlar kurup gunlerce uzerınde dusunurler duş almak ise sexten sonra beraber yaptıkları yine zevk aldıkları mecbur kalmadıkları bir aktıvıtedır... bir de tam tersi olanlar var yani sexi sadece cocuk için ya da ihtiyac gıdermek icin yapanlar var ama okan arkadasım banyo yapmak için dus almak için sacma tabiii,kim dur ben bi duş alıım ama ilk once sex yapııım bari aldıgım dus bi işe yarasın,boşa gitmesin der ki :D

Gönderi tarihi:

tamamiyle öyle düşünmüyorum ,erkek kısmısı için baya önemli,olmazsa olmaz bir mevzuudur,kadın kısmısı önce pekbişi anlamaz yaptığından ama 30lara yaklaşınca bilinçaltındakilerden de kurtulabilirse beraber yaşamaya başlarlar sexin güzelliğini

..diye düşünüyorum :clover:

saygılar

katılıyorum..

hayat otuzundan sonra başlıyor..

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bence haklısın kardes ama bunu gel sen bızım turkk mılletıne anlat tek tek cunkı hıc kımse yaptıgı kotu bır ısın duzelmesı ıcın caba sarfedmez buda turk ınsanının genlerınde var.Cunkı bız turkler ıcn bıreysel dogrumuz ne ıse gercek yanlızca o dur :( ama neden olmasın bır gun avrupa bırlıgınr gırer ısek sex'ın banyo ıhtıyacı deılde hayatın bır parcası oldugunu ogrenırız OKAN :)

Gönderi tarihi:

türkler de elbet biliyo ne olduğunu. ama bence doğru düzgün yapmasını beceremiyolar. demek istediğim, iletişimsel kısmını beceremiyolar. kadınlar hep kendilerini sexe soğuk olmalarından yakınırlar. yani erkeğin iletişim kurup kadını ısınıdıramaması sorunu var. bu da tabi doğal olarak çiftlerin performansından günlük yaşantılarına bir çok şeyi etkiliyo. bence...

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

toplumumuz sartlandirilmis oldugundan cinsel konular hep birer tabu olarak algilanir ve bunlari tartismak bile farkli bir statüye yerlestirilir.hernekadar genc nesil bu problemi asiyor gibi görünsede bu sartlandirilmis olma durumu yine farkli bir alanda kendini gösteriyor oda arkadaslar veya esler arasinda sexin cesitliligidir.bunun nedeni seksin dar kaliplara sigdirilmasi ve yanlis algilanan dinsel yaklasimlardir.yani günah kavrami insanimizi cinsel tabularla baglamis oldugundan bunlari asabilenler mutlu bir cinsel yasam sürdürebilmektedirler.halbuki birbirini anlayan birbirin den hoslanan iki insan icin sexste tabu olmamalidir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

aslında bilenler ve bilmeyenler diye ikiye ayırmak gerekiyor. bir teknolojiyi takıp eden,herseyi takip eden hayattan zevk alanlar var onlar zevk için,sex için düsünen kesim,sex için planlar kurup gunlerce uzerınde dusunurler duş almak ise sexten sonra beraber yaptıkları yine zevk aldıkları mecbur kalmadıkları bir aktıvıtedır... bir de tam tersi olanla

r var yani sexi sadece cocuk için ya da ihtiyac gıdermek icin yapanlar var ama okan arkadasım banyo yapmak için dus almak için sacma tabiii,kim dur ben bi duş alıım ama ilk once sex yapııım bari aldıgım dus bi işe yarasın,boşa gitmesin der ki :D

sexten önce ve sonra veya beraberce dus veya banyo almayi düsündünüzmü hic??bi defa deneyin cok

memnun kalacaksiniz.

saygilarla

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bak kardesim,

Sex i Türklerden iyi kim yapar diye bir sey yok, o is herkesin kendi yopisina göre deyisir! Bir insan genc iken meraktan yapar, sonra kolleksiyoncu gibi bir ona bir buna gider, daha sonralari artik zevk icin ve kendisi gibi birini arar. Iste ancak bu andan sonra bir milletler arasi deyerlendirme yapilabilir!

Bu konuda Türklere bence kimse ders veremez cünki, toplum olarak sex konusunu pek ulu orta acmayiz, iste bu hal bizim fantazilerimizi daha fazla güclü kilar! Diyer Batili milletler artik sex konusunda körelirken Türkler yeni azmaga baslar ve bu durum saglikda bir sorun yoksa cok ileri yaslara kadar gider!!!

Simdi gelelim kendi deneyimlerime, ben bati bi ülkede yasadigim icin sex kosunda uluslar arasi deneyimim olmustur, ve abartmadan söyleyeyim simdiye kadar cok yabanci kizin pestilini cikartim! Tabi sexi bilenlerede rastladim, ama hic birisi benim pilimi bitiremedi, hep sunu söylerler`siz Türkler coook muhtesemsiniz´!!!

Türkler sadece Sex yapmak istedikleri zaman bunu cok güzel yaparlar, cünkü sert ve acimasiz olurlar, bunu arayan batili bayanlari ancak Türkler doyurabilir, o bayanlarin gözünde Türkler hala savasci bir millet oldugundan ve penisleri sünnetli oldugundan ( cabuk bosalmazlar, daha iyi ve sert pompalarlar! ),

bu durum o bayanleri orgazm üzere orgazm yasatmaya yeter!!!

Sex in diyer bir yönü ( bence daha güzeli ) yumüsak, romantik olanidir. Öpüsmeler, oksamaler, yalanmalar, rytimler daha yavas, zevk ala ala ve zevk vere vere-sonuna dogru daha bir hasmetle hizli ve sert!!!

Iste bu durumda bile Türklerin eline kimse kolay su dökemez cünki, Türkler cok duygusaldir asik olmak, asik etmek, ve asktan hazalirlar. ( hele bi r bakin türkülerimize! )

Diyer bir tarafta dayaniklilik; Biz Türkler her zorluga dayanmaya aliskinizdir, hem Sex bizim icin zorluk deyil tamamen Zevktir! Sex den öylesine hoslanirizki her an heryerde, günün her saatinde yapmaya haziriz!!!

Sex in bizlerde ayricalikli bir yeri vardir; küfürlerimizde bile Sex yapiyoruz! Bu Sözleri yabanci kadinlar ne söyledin sen diye sorunca, tercüme edin göreceksiniz nasil tahrik olacakler!

- Sonuc Türkler bence bu isi biliyor karrrrdesimmm....

Bizi bu konuda elestirenler varsa buyursunlar, iste meydan....

Görülen Köy kilavuz istemez, Avrupada kadinlarini pek kiskanmayan Batililar ( yani yerliler ) Türklerden bu konuda ödü kopar, cünku Türkün tadini bir alan bir daha birakmiyor!!!

Gönderi tarihi:

aslinda ben bu konuda erkeklerimizi suclayamiyorum cunku turkiye sex konusunta kapali bir ulke ve kiz yada erkek tabularla buyutulunuyoo

erkeklerin cogu yani eskiden tipki kadinlar gibiymis ilk deneyimleri karilariyla olurmus yada disarda

bilirsiniz iste

yani sexten zevk alindigini sadece erkeklere mahsus gibi biseymis..bende gecen yil bu konuyu odev almistim ama benim avantajim avrupada olmak degisik irklarla ic iceyim arastirma iyi olmustuu

hatta ananemin bile dusuncesini 3 saatlik yalvarmayla aldim

sexi cocuk yapmak icin dusunenler hele bazi kadinlar varmis kocasi pis kokuyomus sirf yapalim gitsin yikasin diyenler...

turkiyede yeni nesil gelistikce bu kavram one gecti annem ve ondan onceki toplumda tabular hala duruyoo

Gönderi tarihi:

dürüst cevap verebilenler suna söylesin isterim...

bu ülkede sexle tanışma cinselliği yaşama yaşı kaça düştü acaba...

bu cok mu dogru yada cok mu yanlış sizce bundan sonraki kuşak yetişecek evlatlarımız diyelim... nasıl bir sorun bekliyor gelecekde..

erken sexle tanışmak ileride sex hayatlarında sorun cıkara bilir mi

çırakrırsa neler cıkara bilir...

tartışmaya açık bi konu...

Gönderi tarihi:

cevabi hemen vereyim 16 yada 15 e dustu 14 bile yok degil

bu cok mu dogru yada

cok mu yanlış sizce bundan sonraki kuşak yetişecek evlatlarımız diyelim... nasıl bir sorun bekliyor gelecekde..

bence 18 yaslari normal ama yas dusdukce iyi degil derim ama yas gercekten dusmeya devam ederse cocuklarimizi cinsellikte rahatlik bekler daha acikca olayim namus kavrami bacak arasindan kalkar

burdada acik olmak istiyorum 18 19 yaslarina erken baklmiyorum ve sexi evlilikle de asla ama asla bagdastirmam bir kadina yapilan yargilardan biri buda benim gozumde ama bence 14,15 yaslarindaysa eger biraz erken deneyim olur bisey kaybetmez ama bence cabuk yipranir

18 yaslarindaysa ise bana gore kisilik gelisme asamasindadir ve kendine vericegi degeri bilir ve experiance olur derim yani benden bole

Gönderi tarihi:

cevabi hemen vereyim 16 yada 15 e dustu 14 bile yok degil

bu cok mu dogru yada

cok mu yanlış sizce bundan sonraki kuşak yetişecek evlatlarımız diyelim... nasıl bir sorun bekliyor gelecekde..

bence 18 yaslari normal ama yas dusdukce iyi degil derim ama yas gercekten dusmeya devam ederse cocuklarimizi cinsellikte rahatlik bekler daha acikca olayim namus kavrami bacak arasindan kalkar

burdada acik olmak istiyorum 18 19 yaslarina erken baklmiyorum ve sexi evlilikle de asla ama asla bagdastirmam bir kadina yapilan yargilardan biri buda benim gozumde ama bence 14,15 yaslarindaysa eger biraz erken deneyim olur bisey kaybetmez ama bence cabuk yipranir

18 yaslarindaysa ise bana gore kisilik gelisme asamasindadir ve kendine vericegi degeri bilir ve experiance olur derim yani benden bole

aynen katılıyorum cevaplarına arkadaşım

birde yapılan araştırmalarda

20 ve 30 yaşın arası kişilerin %60 seksten önce duş alırım demiş

30 ve üzeri kişiler %20 yapmam demiş

20 ve 50 yaş arası kişilerinde %40 birlikte duş almak güzel demiş

sonuca siz karar verin

Gönderi tarihi:

aynen katılıyorum cevaplarına arkadaşım

birde yapılan araştırmalarda

20 ve 30 yaşın arası kişilerin %60 seksten önce duş alırım demiş

30 ve üzeri kişiler %20 yapmam demiş

20 ve 50 yaş arası kişilerinde %40 birlikte duş almak güzel demiş

sonuca siz karar verin

Bence sexten önce dus almam diyenlerdeki koku alma duygusunun sihhatli olup olmadigini arastirmakta yarar vardir.birakin dus almayi tertemiz ic camasiri bile insanlardaki cinsel uyariyi tetikleyen bir aractir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Kendimizi dev aynasında görmeyi ne zaman bıkakacağız....??? Bizim için hiçbirşeyin ortası yormu? Hep uçlarda olmak zorunda mıyız? Bazı konularda toplumsal bir aşağılık kompleksini yaşarken bazı konularda(seks gibi) toplumsal bir üstünlük kompleksini yaşamak durumunda mıyız?

Cinsellik insan hayatının önemli bir parçası.

Ama aynı oranda da kişisel bir konu.

Bazıları cinselliğin önemini abartırken bazıları onu ihmal edebiliyor.

Kültür,toplumsal kurallar ve algılamalar,tabular her birimizin cinsel yaşamında şüphesiz oldukça belirleyici.

Erkek ve kadın alorak evlilik bağı ile bağlı olan kişilerin cinsel yaşamını şüphesiz yaşadıkları ortam da bazen belirleyebiliyor.

Evliliğin hangi zeminde yükseltildiği de cinsel yaşamda mutluluğu etkileyen önemli bir konu..

Erkeğin ve kadının geçmişten bulundukları ana kadar cinsellik ile ilgili edindikleri bilgiler,deneyimler ve özellikle "evlilik" ve "cinsellik" kavramlarını algılama biçimleride belirleyici...

Bazı insanlar sadece üremek(çocuk yapmak) için cinsel hayatını sürdürebiliyor...

Bazıları için ise seks her defasında ayrı bir tören....

Bazıları bir kadınla ya da erkekle yetinemeyecek kadar bağımlı...

Bazıları için ise olsada olur olmasada... Bir nevi görev ya da emrivaki..

Bazıları için ise silah...(Evlilik yaşamında pek çok Türk kadınının bunu eşlerine karşı kullandığını görüyoruz)

Ama genel anlamda toplumsal olarak bakıldığında erkekler olsun kadınlar olsun TATMİNSİZ bir toplum olduğumuzu düşünüyorum.. Kafamız karışık ve bu da elimizi kolumuzu bağlıyor....(İstisnalar elbette vardır)

Siz Türk erkeğinin kendi cinselliğini öve öve bitiremediğine bakmayın... çoğu abartıyordur.... Yabancı kadınlar "Türk erkeklerine bayılıyormuş". O tamamen Türk erkeklerinin kuruntusu... Bu konu sözkonusu olduğunda bizim erkeklerin abartmakta sınır tanımadığını görüyoruz. Eeee nede olsa erkek adam olma şartlanması var.... Asıl o konuyu kadınlardan dinlemek lazım....-)

Gönderi tarihi:

Bence sexten önce dus almam diyenlerdeki koku alma duygusunun sihhatli olup olmadigini arastirmakta yarar vardir.birakin dus almayi tertemiz ic camasiri bile insanlardaki cinsel uyariyi tetikleyen bir aractir.

saygilarla

eevt bencede cok haklisin iliskiden once dus bence iliskiyi daha guzel yapar

anokonda ya hitaben

dedikleri sonuna kadar dogru ben turk erkeklerinin kendini hep cok ovdugunu gordum turklerlede iliskim oldu ama geneli kendini beyenmis oldugu icin bitti

Gönderi tarihi:

saygilarla

aynen öyle katılıyorum ayrıca bir kelime dahi cinsel uyarıyı tetikleyen bir aractır.

saygılarımla..

Gönderi tarihi:

türkiye'de okuma yazma oranı arttıkça insanların ufku da geliştikçe her alanda olduğu gibi insanın cinselliğe bakışı da değişmiştir. geleneksel aile yapısından uzaklaşan yeni nesiller cinselliğe bence oldukça önem veriyorlar. bunu da bırakın kadın erkek ilişkileri bile önemseniyor. geleneksel aile yapısını sürdüren ailelerde tabi ki doyum belli noktaya kadar alınıyo ama bence türkler gerçekten önemsiyo.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.