Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 >FBI, eleman alımı için duyuru yapar. Üç kişi başvurur. >FBI binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır. >İlk adam içeri alınır ve şu sorular sorulur : >- "Karını seviyor musun?" >- "Evet, efendim." >- "Ülkeni seviyor musun?" >- "Evet, efendim." >- "Pekala, biz karını da getirdik. Şu an yan odada." >Ve masanın üzerine bir tabanca koyar. "Şimdi odaya gir ve karını öldür!" >Adam silahı alır, yan odaya geçer. 5 dakika hiç ses duyulmaz. >Adam tekrar ilk odaya geri döner. >Kravatı gevşemiş, ter içinde kalmıştır. >- "Yapamayacağım efendim." Ve orayı terk eder. İkinci adam içeri alınır. > Aynı sorular,aynı yanıtlar...Ve ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. >Adam da yapamayacağını söyler ve ayrılır. >Son adam Temel içeri girer. Aynı sorular. Ayni cevaplar.Ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Temel içeri girer. >5-10 saniye sonra içerden silah sesleri gelmeye başlar. "BAM, BAM, BAM, BAM, BAM,BAM!" >Derken kısa bir sessizlik ve ardından gürültülü bir cam kırılması duyulur. Adamlar içeri girer, Temel biraz terlemiştir. >FBI personeli sorar: >- "Ne oldu?" Temel cevaplar : >- "Efendum bana verdiğunuz silah kurusıkı çıktı, o yüzden karıyı camdan aşağıya atmak zorunda kaldım."
Φ OwN_SwOrd Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 eline sağlık güzel bi fıkra....
Önerilen İletiler