Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

GÖRÜNENİ GÖREMEYENE ANLATAMAMAK.. Bu hal acı içinde olduğum hallerden biridir..hani bir laf vardır derki ; cehaletini kabul etmeyen bir ..... dünyanın en iyi öğretmeni , hastalığını kabul etmeyen bir hastayada dünyanın en iyi doktoru çare olamazmış.. -_-

siz ne düşünüyorsunuz.? sizinde bu tip acılarınız var mı.?

Gönderi tarihi:

OLMAZMI HİÇ :) ...söz konusu insanlar olunca ...ooooo...önyargılılar..iddiacılar...sen doğruyu anlatsanda banane banane..diyenler...ya .... dostum olacağına ,akıllı düşmanlarım olsunnn..dayanılacak işkence değilll yaniii...

artık böyleleriyle uğraşmıyorummm..hatta yanına yaklaşmıyorumm..sallayın gitsinnnn.. :D

Gönderi tarihi:

ben kimsenin konuştuğu yanlış kelimeleri bilerek söylemediğine inanıyorum onları aydınlatmak ve halka kazandırmak bilenlerin görevidir

her insan .... doğar ve elindeki imkanlarla öğrenebildiğini öğrenir kendini geliştirir imkanı olmamışsa suçu yoktur onların yaptığı cehaletse sizinkinede düşüncesizlik denir ;) lütfen dolu tarafından bakınız :)

Gönderi tarihi:

ben kimsenin konuştuğu yanlış kelimeleri bilerek söylemediğine inanıyorum onları aydınlatmak ve halka kazandırmak bilenlerin görevidir

her insan .... doğar ve elindeki imkanlarla öğrenebildiğini öğrenir kendini geliştirir imkanı olmamışsa suçu yoktur onların yaptığı cehaletse sizinkinede düşüncesizlik denir ;) lütfen dolu tarafından bakınız :)

slm..bu yazın bana mı.? günışığına mı.?

Gönderi tarihi:

herkese kardeş ;)

ahh.! taş kardeşim..mevzu; insanların cehaletini yüzlerine vurmak, karşılarında kibir yada bilgelik taslamak değil..ben kimimki..en azından bilmediği yada görmediği konular hakkında cehaletini kabul eden biriyim ben.derdimse kabul etmeyenler..belki bazılarınca çok önemli bir mevzu olmaya bilir..ama başa gelince çok acı..görüneni göremeyene anlatamama hali insanı çok kötü bağlıyabiliyor..Hazreti Muhammetin de dediği gibi: hiç bilenle bilmeyen bir olur mu.? :clover:

Gönderi tarihi:

çok iyimsersin seni anlayabiliyorum ben düşüncesiz bir insan değilim ama... iddiacı insanlardan hoşlanmıyorum .bildiğim doğruları anlatmaktan yada bilmediğim şeyleri öğrenmekten bıkmam ama karşındaki insan almıyorsa ..ne yapabilirsinki?

Gönderi tarihi:

Figgaro, konuyu biraz daha acman mümkün mü? :huh:

mevzu açık..yani herşeyi bildiğini zannedene hiç b irşey öğretememe hali..

birazda kara cehalet..dünyaya kendi pencerelerinden bakanların karşısındaki o güç durum.. :(

Gönderi tarihi:

işte aynı senin gibileri konuşuyoruz yani alaturka kardeşşşşşş :D alınma sakın sakkkkııınnnnn. demek istediğim yeterince anlatmış figgaro kardeş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.