Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 GÖRÜNENİ GÖREMEYENE ANLATAMAMAK.. Bu hal acı içinde olduğum hallerden biridir..hani bir laf vardır derki ; cehaletini kabul etmeyen bir ..... dünyanın en iyi öğretmeni , hastalığını kabul etmeyen bir hastayada dünyanın en iyi doktoru çare olamazmış.. siz ne düşünüyorsunuz.? sizinde bu tip acılarınız var mı.? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 OLMAZMI HİÇ ...söz konusu insanlar olunca ...ooooo...önyargılılar..iddiacılar...sen doğruyu anlatsanda banane banane..diyenler...ya .... dostum olacağına ,akıllı düşmanlarım olsunnn..dayanılacak işkence değilll yaniii... artık böyleleriyle uğraşmıyorummm..hatta yanına yaklaşmıyorumm..sallayın gitsinnnn.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben kimsenin konuştuğu yanlış kelimeleri bilerek söylemediğine inanıyorum onları aydınlatmak ve halka kazandırmak bilenlerin görevidir her insan .... doğar ve elindeki imkanlarla öğrenebildiğini öğrenir kendini geliştirir imkanı olmamışsa suçu yoktur onların yaptığı cehaletse sizinkinede düşüncesizlik denir lütfen dolu tarafından bakınız Alıntı
Φ cagatay1514 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ben sana canı gönülden katılıyorum... Aslında göstermek lazım düşünceni ama imkansız olduğuna şahit oldum defalarca... çok zor... önyargılar öldürüyor bizi ... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ön yargı bendede çok var ama herzaman aklıma getiriyorum öyle bir durum olduğunda diyorum önyargı ama çoğu önyargılarımda doğru çıkıyor Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben kimsenin konuştuğu yanlış kelimeleri bilerek söylemediğine inanıyorum onları aydınlatmak ve halka kazandırmak bilenlerin görevidir her insan .... doğar ve elindeki imkanlarla öğrenebildiğini öğrenir kendini geliştirir imkanı olmamışsa suçu yoktur onların yaptığı cehaletse sizinkinede düşüncesizlik denir lütfen dolu tarafından bakınız slm..bu yazın bana mı.? günışığına mı.? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 herkese kardeş Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 herkese kardeş ahh.! taş kardeşim..mevzu; insanların cehaletini yüzlerine vurmak, karşılarında kibir yada bilgelik taslamak değil..ben kimimki..en azından bilmediği yada görmediği konular hakkında cehaletini kabul eden biriyim ben.derdimse kabul etmeyenler..belki bazılarınca çok önemli bir mevzu olmaya bilir..ama başa gelince çok acı..görüneni göremeyene anlatamama hali insanı çok kötü bağlıyabiliyor..Hazreti Muhammetin de dediği gibi: hiç bilenle bilmeyen bir olur mu.? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 boşver kabul etmesinler nolacak ki sen yalnızca anlat dedi tanrı bana bir şeyhler oluyor Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ben kimsenin konuştuğu yanlış kelimeleri bilerek söylemediğine inanıyorum onları aydınlatmak ve halka kazandırmak bilenlerin görevidir her insan .... doğar ve elindeki imkanlarla öğrenebildiğini öğrenir kendini geliştirir imkanı olmamışsa suçu yoktur onların yaptığı cehaletse sizinkinede düşüncesizlik denir lütfen dolu tarafından bakınız çok iyimsersin seni anlayabiliyorum ben düşüncesiz bir insan değilim ama... iddiacı insanlardan hoşlanmıyorum .bildiğim doğruları anlatmaktan yada bilmediğim şeyleri öğrenmekten bıkmam ama karşındaki insan almıyorsa ..ne yapabilirsinki? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Figgaro, konuyu biraz daha acman mümkün mü? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Figgaro, konuyu biraz daha acman mümkün mü? mevzu açık..yani herşeyi bildiğini zannedene hiç b irşey öğretememe hali.. birazda kara cehalet..dünyaya kendi pencerelerinden bakanların karşısındaki o güç durum.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 işte aynı senin gibileri konuşuyoruz yani alaturka kardeşşşşşş alınma sakın sakkkkııınnnnn. demek istediğim yeterince anlatmış figgaro kardeş Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Sen ne kadar anlatırsan anlat senin anlattığın karsıdakinin anladığı kadardır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.