Φ oguz_ Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Bu foruma yeni uye oldum. Bundan sonra firsat buldukca burada yazmaya calisacagim.. Ilk mesajimi biraz veriyorum.. Herkese merhaba... Alıntı
Φ oguz_ Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Hosbulduk.. ben bu mesaji din forumuna yazmistim ama buraya tasimislar.. neyse.. Dini konular uzerine yazmaya calisacagim.. Umarim yazilarimi takip edersiniz.. selamlar Alıntı
Φ ZEMHERiM Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Hosbulduk.. ben bu mesaji din forumuna yazmistim ama buraya tasimislar.. neyse.. Dini konular uzerine yazmaya calisacagim.. Umarim yazilarimi takip edersiniz.. selamlar Ben hiç tavsiye etmem boşa vakit kaybı yaparsınız Ben bilmeden öyle yaptım da... Hatta arkadaşa yeni bir bölüm açsınlarda o bölümün adını da İSLAMI KARALAMA bölümü yapsınlar derim... Burdan admine duyrulur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.