Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Asla Yapamam/Yapmam dediğiniz eylemleriniz var mı? ben başlayayım; asla bana ihanet edenleri affetmem İhanete de ihanetle karşılık vermem Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 asla asla demem ....TECRÜBE.... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 asla asla demem ....TECRÜBE.... yani senin için olumsuz bir durum ASLA yok mu! Bu daha güzel... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 yıllar sonra asla yok oluyor evet ne yazık dimi Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 yıllar sonra asla yok oluyor evet ne yazık dimi ee güzel işte sıkıntı yok gayet iyi... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 ee tabiii gerçekten asla demek istememden mi asla demek isteyipde diyememmemden mi Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 ee tabiii gerçekten asla demek istememden mi asla demek isteyipde diyememmemden mi dur! bu nokta önemli, işler karıştı. demek ben yanlış anlamışım. yani "asla" demeni gerektiren haller mevcut. ama sorun diyememende ya da demek istememende! Bence içinden geçenleri tutma eylem dök.. Asla yapmak isteyipte yapabileceklerini erteleme. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 kolay mı sanıyon zor dostum zor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.