Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 12 yıl Bir zamanlar gazeteciydi,kimse tanimiyordu,kendini tanitmak icin basladi Ergenekonculuk oynamaya,kitaplar yazdi askere karsi,Atatürke Cumhuriyete saldirdi.Adini öyle duyurmayi basardi.Antepli Samil Tayyar bakti ki ilerde bana hesap soracaklar,tam da gazeteciler tutuklanmaya baslayinca tirsti ve milletvekili sectirdi kendini,kapagi meclise atti. Samil Tayyar meclise yakismayan daha dogrusu milletvekili olma kapasitesini tasimayan,bu anlamda gereken görgüden,adaptan,kuraldan bihaber olan birisiydi.Yani sartlar onu meclise sokmustu.Gazetede yazarken yine adi duyuluyordu meciise girince kimse ne oldu buna diye merak etmedi.Gözden düsen sanatci kilikli isimlerin yaptigi gibi, medyatik olma hevesine kapildi.Artislik yapamazdi,tiyatroculuk beceri isiydi onu da beceremezdi,elinden tek gelen sey;saga sola camur atip hakaret etmek ifitra düzmekti.Ve Samil Tayyar kendine özgü bir milletvekili olmayi tercih etti.Son dönemlerde,Basta Fazil Say olmak üzere,CHP Milletvekili Hüseyin Akgün,Muammer Ince ve simdi de Kilicdaroglu'na hakaretlere basladi.Yani kendini duyurma hevesiyle nereden yetismis oldugunu ailesinden nasli bir terbiye almis oldugunu ispat ve ifsa etmeye basladi. BasbakaN Erdogan yapisi icabi bu tip agizlara bayilir yani sokak agzina bayiliyr bu nedenle bu Samil Tayyar denilen kimliksiz kisinin yaptigi hakaretleride gülerek dinler ve okur icinden de helal olsun sana SAMIL ben diyemiyorum sen konus diye de gecirir. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.