Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

PAPA: İNSANLAR ÖLÜRKEN TANRI NEREDEYDİ... (Polonya'da Nazi temerküz kampı Auschwitz'i ziyaret eden Papa 16. Benediktus, 'Kampta 1.5 milyon insan ölür)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

.

PAPA: İNSANLAR ÖLÜRKEN TANRI NEREDEYDİ...

Yahudilerin gaz odalarına gönderilmek ve yakılmak için trenlere bindirildiği yerin yakınındaki Birkenau'da konuşan Papa, özellikle bir Alman olarak “bu dehşet yerinde” konuşmanın çok zor olduğunu ifade etti.

Papa 16. Benediktus, 4 günlük Polonya ziyaretinin sonunda gezdiği ve “Alman halkının bir evladı olarak geldiğini” belirttiği kampta şunları söyledi:

“Böyle bir yerde kelimeler yetersiz kalıyor. Sonunda sadece korkunç bir sessizlik olabilir. Tanrıya yürekten bir çığlık atan sessizlik: Neden Tanrım sessiz kaldın? Bütün bunlara nasıl müsamaha gösterdin? Sessizliğimiz bağışlama ve barışma için yalvarışa dönüyor. Tanrıya bunun bir daha olmasına izin vermemesi için bir yalvarış.”

.

astorusc6uc.jpg

.

faces4b1rv.jpg

.

gerstein153lj.jpg

.

65kq.jpg

.

faces16b0os.jpg

.

239pq.jpg

.

candlegif51ij.gif

.

Kaynak: -http://www.acikgazete.com/?newsid=10080&category=3-

Gönderi tarihi:

bu adamların Tanrı'nın varlığına olan inançlarının!!! dışa vuruşu bu sanırım... kendi atalarının işlediği cinayete karşı duydukları bir utanç!!! sanırım...

papa hazretleri!!! müslümanlar ölürken de aynı tepkiyi gösteriyor mu acaba? ben hiç rastlamadım. bugün Irak'ta, dün Saraybosna'da, Azarbeycan'da, Kıbrıs'ta, yapılan katliyamlardan da söz ederler mi acaba kendileri?

ben kısaca şu düşüncemi belirtmek istiyorum... Hristiyanlık çöküyor, gerçekler artık ortaya çıkacak. Hz. İsa'nın Kuran'da bahsedilen bizim peygamber olarak inandığımız kişi olmadığı, onların Hz.İsa'nın ölümünden sonra uydurdukları bir Yahudi'ye İsa kimliği giydirdikleri ortaya çıkıyor, bir adam Vatikan'a dava açtı, İsa'nın varlığını kanıtlaması için. Ve kanıtlanamazsa Vatikana bugüne kadar ödedikleri tüm bağışları geri istiyorlar.

İşte bütün bunlar zamanla açığa çıkacak. Ve Vatikan'nın hükmü son bulacak. Saltanatları ve şirketleri batacak. İşte o yüzden bizleri kendilerine benzetmek istiyorlar, bence onların kafalarında ki plan "ortodoks müslüman" lar oluşturup hristiyanlığa kan katmak istiyorlar. Ancak bitmekte olan hristiyanlık, kendi dinlerine mensup insanların artık bu saçmalıklara inanmamaya başlamaları ve sorgulamaları Hristiyanlığı bitirecektir...

O yüzden biz Müslümanlar, dinimizin getirdiklerini ve mesajını çok daha iyi anlamalıyız, sorgulamalıyız ve asla bilimi terketmemeliyiz... Ekonomik, teknolojik, ilmi ve siyasal açıdan güçlü olmalıyız, bu da bir savaş, bu savaşa en iyi şekilde hazırlanmalıyız... iyi donanmalıyız, aklımızı sürekli işletmeliyiz ve onlara güvenmemeliyiz...

selamlar

Gönderi tarihi:

BENCE DE kendi semirttikleri katillerin suçunu tanrıya atmak vatikanda moda olacağa benziyor.Dediğiniz gibi dünyada başka insanlar sırf rengi,dini,dili yüzünden katledilirken ,DÜNYADA MİLYONLARCA İNSAN AÇLIKTAN VE SALGIN HASTALIKLARDAN ÖLÜRKEN HIRİSTİYANLIĞIN EN YÜKSEK MAKAMINI İŞGAL EDEN PAPALAR NEREDEYDİLER.

Gönderi tarihi:

bu adamların Tanrı'nın varlığına olan inançlarının!!! dışa vuruşu bu sanırım... kendi atalarının işlediği cinayete karşı duydukları bir utanç!!! sanırım...

papa hazretleri!!! müslümanlar ölürken de aynı tepkiyi gösteriyor mu acaba? ben hiç rastlamadım. bugün Irak'ta, dün Saraybosna'da, Azarbeycan'da, Kıbrıs'ta, yapılan katliyamlardan da söz ederler mi acaba kendileri?

ben kısaca şu düşüncemi belirtmek istiyorum... Hristiyanlık çöküyor, gerçekler artık ortaya çıkacak. Hz. İsa'nın Kuran'da bahsedilen bizim peygamber olarak inandığımız kişi olmadığı, onların Hz.İsa'nın ölümünden sonra uydurdukları bir Yahudi'ye İsa kimliği giydirdikleri ortaya çıkıyor, bir adam Vatikan'a dava açtı, İsa'nın varlığını kanıtlaması için. Ve kanıtlanamazsa Vatikana bugüne kadar ödedikleri tüm bağışları geri istiyorlar.

İşte bütün bunlar zamanla açığa çıkacak. Ve Vatikan'nın hükmü son bulacak. Saltanatları ve şirketleri batacak. İşte o yüzden bizleri kendilerine benzetmek istiyorlar, bence onların kafalarında ki plan "ortodoks müslüman" lar oluşturup hristiyanlığa kan katmak istiyorlar. Ancak bitmekte olan hristiyanlık, kendi dinlerine mensup insanların artık bu saçmalıklara inanmamaya başlamaları ve sorgulamaları Hristiyanlığı bitirecektir...

O yüzden biz Müslümanlar, dinimizin getirdiklerini ve mesajını çok daha iyi anlamalıyız, sorgulamalıyız ve asla bilimi terketmemeliyiz... Ekonomik, teknolojik, ilmi ve siyasal açıdan güçlü olmalıyız, bu da bir savaş, bu savaşa en iyi şekilde hazırlanmalıyız... iyi donanmalıyız, aklımızı sürekli işletmeliyiz ve onlara güvenmemeliyiz...

selamlar

öncelikle size katılıyorum sardunyam.

ve Kuranı kerimde de bundan bahsediliyor batılı insanları islam dinine yavaş yavaş geçeceğini.

ama bizlerde içimizdeki bu yobazlığı artık bir tarafa bırakıp dinimizi Kuranı kerimi okuyarak ve merak ederek okumalıyızki bir şeyleri daha iyi olduğunu ve neler yapılması gerektiğini anlayalım.

saygılar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.