Zıplanacak içerik

Yaşamak, Aşık Olmak ve Gülmek İçin Hiç Bir Zaman Geç Değildir - Reach for Me (2009)

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Yaşamak, Aşık Olmak ve Gülmek İçin Hiç Bir Zaman Geç Değildir - Reach for Me (2009)

Bir bakım evinde yatalak hastaların birbiriyle ve yaşamı anlamak açısından verdikleri mücadeleyi konu alıyor. Çok hasta olan Alvin oda arkadaşını kaybedince yeni gelen 25 yaşındaki gençle (Kevin) iyi ilişki kuramadığı gibi gencin arkadaşı olan genç kadına da kötü sözler sarfetmekten geri kalmıyor. Oldukça zevkli bir film olduğu gibi çokda hüzünlü bir sona sahip. Kaçırmayın zamanınız varsa hoşça zaman geçirebileceğiniz bir film.

Yönetmen: LeVar Burton

Oyuncular: Seymour Cassel, Alfre Woodard, Johnny Whitworth, Adrienne Barbeau, Charlene Blaine, LeVar Burton

post-2-0-70325100-1353895009_thumb.jpg post-2-0-39000600-1353895011_thumb.gif

When his new hospice roommate -- 25-year-old Kevin -- moves in, the quiet life of senior citizen Alvin turns upside down. Forced to escape Kevin and his girlfriend, Alvin meets free spirit Valerie and discovers he still has much to learn about life.

Director: LeVar Burton

Cast: Seymour Cassel, Alfre Woodard, Johnny Whitworth, Adrienne Barbeau, Charlene Blaine, LeVar Burton

Gönderi tarihi:

dear @@Admin 'im.. :) şu tara road v.s. ve bir çok film var bulamıyorum izleyecek linkleri :( linklere nereden ulaşıcaz ki bir yardım et ben takıldım tara road bu filmede baktım bunuda bulamadımki :/

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.