Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Son birkac gündür,bazi gazetelerde (yandas olmayan gazetelerde)" üyelik skandali "adli haber paylasiliyor.Bazi illerde CHP'li üyelerin AKP''ye kayitli oldugu skandali ortaya cikarildi.Yani örnegin ben CHP'nin üyesiyim fakat yargitaydan bi haber geliyor benim AKP üyesi olmam nedeniyle CHP üyeligim sona erdiriliyor.Yapilan basvurulardan anlasildigi kadariyla asagi yukari 4-5 bin CHP üyesi bu sekilde AKP'li gösterilmis.Bu buzdaginin görünen yüzüdür asil büyük rakam bilinmiyor henüz.Yozgat ili CHP il baskani AKP üyesi olarak görünüyor.nasil olur demeyin olmus bunlar.Yandas medyada bu konuyla ilgili hicbir haber yok.Olmadigi icin iddialarin gercek oldugu ortaya cikiyor.

Secimi kazanmak icin her ückagitciliga basvuranlarin amaclarida anlasiliyor ki koltuktan inme niyetleri yoktur ve ne bahasina olursa olsun secimler kazanilmalidir zihniyeti hakim.Amerikada yasaklanan oy sayim islemi Türkiye'de kullaniliyor.Tevekkeli degil kime soruluyorsa ben AKP'ye oy vermedim diyor.Kimse oy vermegine göre AKP secimi nasil kazanabiliyor veya kazandi diye gösteriliyor.O zaman YSK'da bu komplonun icinde olmuyor mu?

Öyle saniyorum ki bu üye sahtekarligi ayni zaman da imza sahtekarliginida birlikte getirdigi icin önümüzdeki günlerde bu skandal Türkiye'nin gündemine bomba gibi düsecektir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
angry.png kötü bir topluluk bunlar yahu...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bugün yapilan bir aciklamada 63.000 CHP'li üyenin kayitlarinin AKP'ye kaydirildigi bildirildi.Isin asil komik yani ,Yargitay'in olaya el koymasi ama bu 63 bin CHP üyesinin CHP'den kayitlarini silerek onlarin AKP'li oldugunu hukuka baglamasidir.Aslinda yargitay bu durum acikliga kavusuncaya kadar bu üyelerin kayitlarini kendi istekleriyle mi AKP'ye gectiler diye aydinliga cikarmasi gerekirken tam aksini yaparak yandasliga imza atmis oldu.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.