Φ Alem-i Sır Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 Sırrına Sır Olan Dost Gülü! Bir sır vardır başka bir sırrın gönlünde. Arar o sırrı yaşadığı her günde. Sendeki güzel yüreğe dost oldum der. Gönlündeki o sırra sır gibi sözle! Zaten onun dostu görünmez bir sırdır. Nasıl görünsün ki sırrından arınır. Her kalbinin atışında bir ses gelir. Unutma beni sen dost dostunu bilir. Alem-i Sır der; o sır benim gönlümde. O açan bir güldür gönül âlemimde! Adı; sır çiçeği kendi açar dost gülü.. Sevgi kokusu vardır o’da gönlümde! Alem-i Sır Alıntı
Φ cihatdag Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Güzel şiir. Alıntı mı size mi ait? Alıntı
Φ NetxBoy Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 Gerçekten güzel şiirmiş Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 .. gönüle sağlık usta'm.. merhaba @@Alem-i Sır .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.