Φ eseroran Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Aslında her yeni gelen "Merhaba" deyip bir topic açıyor.. Ben de şoyle bir topic açayım dedim. En azından yeni gelenler kendini burda tanıtarak yeni geldiğini yeni gelmeyewnler de yeni gelmediğini burda yazarak belli etsin..! Örneğin ben , Yeni geldim.. Adım Eser.. Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum.. Uni olarak Zong. Karaelmastayım..Bolum Maliye..vs Diğer yarısmacı arkadaskara basarılar diliyorum..! Eser. (YRYDR!) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 hoş geldin de ben başarı dilemem.... Alıntı
Φ eseroran Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim.. Bir tek bana basarılar dilemeyen arkadasa yok..! Güzel sohbetler etmemiz , arkadaslıklar kurmamız dileğiyle..! Eser YRYDR! Alıntı
Φ FANCY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Selam...Hoşgeldin.arkadaş!!! Aslında ben de yeni gelmişim...Baku"den hepinize salamlar! Ben Lale...Umid edirem,her şey iyi keçecek bu forumda P.S.Bir şey anlaşılsa Alıntı
Φ Karl KANi Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 h.g bende salih daha bugun uye oldum buraya caylagiz yani Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.