Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl güzel dostluklara,arkadaşlıklara bir merhaba der misiniz?? BENDEN SİZE MERHABA...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hoş geldin diyen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.sağolun varolun....
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Nemesis hoşgeldin Yanlız bu nick bana hiç yabancı gelmedi hoşbulduk gece Yağmuru..nicimi harabeden tanıyor olabilirsin.. bu arada avatarın bir zamanlar benim de kullandığım bir avatardı.çok severim.zevklerimiz aynı galiba..yalnız kıpraşmıyormu:) benim ki göz kırpıyordu:)
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar sağol angelflower, teşekkür ederim..hoşbuldum...iyiki sizin gibi arkadaşları buldum...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl hoşbulduk gece Yağmuru..nicimi harabeden tanıyor olabilirsin.. bu arada avatarın bir zamanlar benim de kullandığım bir avatardı.çok severim.zevklerimiz aynı galiba..yalnız kıpraşmıyormu:) benim ki göz kırpıyordu:) Benim avatarımda göz kırpıyor ben sabitledim çok yorulduda Hayır nickini başka bir forumdan tanıyorum ve bir arkadaşımın nicki ve o sandım çok sevinmiştim bir an o yüzden deneme amaçlı zemenis dedim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar üzgünüm ben zemenis değilim.birine kızdığım için bu nici aldım..sadece harabe net.te nemesisim bir de burda.başka form bilmiyorum..ben biraz çaktım bir şeyler var ama,tam anlamamışım...
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Yazar millet yine merhaba,hiç beni arayan olmadımı ya, bu kız nerde diye merak etmediniz mi??? küstüm walla...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.