Φ orelia Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 bu sitede adventure oyun seven kimse yok mu? adventure sevenler. buraya gelsin. sevdiğimiz oyunları, oyun çözümlerini paylaşalım.
Φ PARADİSE Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 adventure oyunları zaten her zaman güzeldir şuan 5-6 tane oynuyorum sadece birini bitirdim o da agatha chiristhe nibiru echo voyage runaway midnight nowhere forewor worlds oynadıklarım şuan hepsini oynuyorum
Φ orelia Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ben her seferinde sadece birisine odaklanırım ama mutlaka hepsi pc de kurulu olmalı. bu aralar başlayıpta küfrettiğim bir tek dreamfall oldu sanırım. bu ne berbat bir kontrol tarzıdır öyle yaaa. haksız mıyım?
Φ DarkWeder Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 ben adventure quest te 75 lwl ve guardianım çarı satıyorum 500 ytl isteyen [email protected]
Φ LUCAS Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 arkadaşlar bu adventure oyunlarının ingilizce diyaloglarını bulabileceğimiz bir site var mı??önce ing.kelimeleri çıkarıp ezberlemek istiyorum da baştan..
Önerilen İletiler