Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ADSL n varsa giremezsin ama internette halatla bağlanıyosan sorun yok neden???uyuşturucuya özendiriyomuş aabbooowwww!!!!!!!!! yapma yaww Türk Telekomun başındaki taliban ruhlu herifler böyle diyo fallaa....ama yanlış biliyosam düzeltin belki bende yanlışlık vardır...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl 84.44.114.44 arkadaşlar adrese sadece bunu yazdığınız zaman ekşiye rahatlıkla girebiliyorsunuz.kendi icadım walla
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Teşkür ederim benim gibi bir sarhoşa yardım ettiğin için ama dipnot ekliiimm yinede bazı bölümlere giremiyosun
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ulaşamaz o şimdi her şeyi çift görüyodur bak bak yaaa sömüyosun diyene bak....gerçi kötü bişey dememiş valla öyle çift görüyorum.
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl burunda da et var galiba konuştuğu gibi yazmış sömüyosun ne demek
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar sönmüyosun demek sen anlamışsındır da neyse vur canım vurabildiğin kadar ne dersen dee kızmam artık
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl diyene bak ben sana babam ve oğlumda yazdıklarımı sorsam *** adam erkek oğlan
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar sor walla hatırlamıyorum madam matmazel donna ragazza regina ne diim dahaaa
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl yapma sir ben size hayran olduğum için tüm yazdıklarınızı imlasıyla hatırlıyorum
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl sezercik insan sarhoşken kinayeyi mecazı tarizi anlıyordur umarım
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ahahaaahahahaa benim kankaya dewamlı hay çenen çekile emi derim seninde ondan farkın yok vaaaaaaaaaay be yeryüzünde 2 tanesiniz sanırım :D burç muhabbetini sevmem ama koç musun sen
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl koç değilim niye çenem çekiliyomuş benzerim olduğunun söylenmesinden hoşlanmam olmadığından eminim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tmm tmm sözlerimi geri aldım bu aralar fazlasıyla asık ve kızgın surat görüyorum kontenjan doldu...bilmeden kırdıysam özür dilerim cafe kapanıyor hoşçakalın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.