Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ADSL n varsa giremezsin ama internette halatla bağlanıyosan sorun yok

neden???uyuşturucuya özendiriyomuş aabbooowwww!!!!!!!!!

yapma yaww

Türk Telekomun başındaki taliban ruhlu herifler böyle diyo fallaa....ama yanlış biliyosam düzeltin belki bende yanlışlık vardır...

Gönderi tarihi:

84.44.114.44 arkadaşlar adrese sadece bunu yazdığınız zaman ekşiye rahatlıkla girebiliyorsunuz.kendi icadım walla :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Teşkür ederim benim gibi bir sarhoşa yardım ettiğin için ama dipnot ekliiimm yinede bazı bölümlere giremiyosun

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ulaşamaz o şimdi her şeyi çift görüyodur

bak bak yaaa :D sömüyosun diyene bak....gerçi kötü bişey dememiş :P

valla öyle çift görüyorum.

Gönderi tarihi:

burunda da et var galiba konuştuğu gibi yazmış sömüyosun ne demek

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sönmüyosun demek sen anlamışsındır da neyse vur canım vurabildiğin kadar ne dersen dee kızmam artık

Gönderi tarihi:

niye nikoraguadan haber mi geldi

Gönderi tarihi:

diyene bak

ben sana babam ve oğlumda yazdıklarımı sorsam ***

adam erkek oğlan

Gönderi tarihi:

yapma

sir

ben size hayran olduğum için tüm yazdıklarınızı imlasıyla hatırlıyorum :D

Gönderi tarihi:

sezercik

insan sarhoşken kinayeyi mecazı tarizi anlıyordur umarım

Gönderi tarihi:

ahahaaahahahaa benim kankaya dewamlı hay çenen çekile emi derim seninde ondan farkın yok vaaaaaaaaaay be yeryüzünde 2 tanesiniz sanırım :D :D burç muhabbetini sevmem ama koç musun sen :D

Gönderi tarihi:

koç değilim

niye çenem çekiliyomuş

benzerim olduğunun söylenmesinden hoşlanmam olmadığından eminim :angry::angry::angry:

Gönderi tarihi:

tmm tmm sözlerimi geri aldım bu aralar fazlasıyla asık ve kızgın surat görüyorum kontenjan doldu...bilmeden kırdıysam özür dilerim cafe kapanıyor hoşçakalın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.