Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Fatih Camii'nde Hizb-ut Tahrir gösterisi 02-09-2005

Fatih Camii avlusu bugün siyah zemin üzerine Arapça harflerle yazılmış pankartlar taşıyan yaklaşık 500 kişilik bir topluluğun alışılmamış eylemine sahne oldu.

Kendilerini Hizb-üt Tahrir örgütü yandaşı olarak ilan eden göstericiler, arasında kadın ve çocukların da yeraldığı gözlendi.

Fatih'te yapılan gösteride, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütü lehine sloganlar atıldı.

Fatih Camii avlusunda Cuma namazının ardından toplanan grup, çeşitli pankart ve dövizler açtı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütü lehine slogan attı.

Bu sırada grup adına24 sayfalık basın açıklamasını okuyana Hizb-ut Tahrir Türkiye sorumlusu Yılmaz Çelik, Atatürk'e hakaretler yağdırdı.

Yılmaz Çelik, grubun yanında getirdiği kürsüde konuşurken iki yanında siyah pantolun beyaz gömlekli korumaların sıralanması dikkat çekti.

Hilafetin geri getirilmesi istenen, ayrıca Atatürk aleyhine ifadelerin de yer aldığı basın açıklamasının ardından tekbir getiren grup, caminin Haliç tarafındaki kapısından çıkarak topluca yürümek istedi.

Güvenlik önlemleri alan polis tarafından engellenen grup, daha sonra dağıldı.

Bu sırada Hizb-ut Tahrir Türkiye sorumlusu Yılmaz Çelik, gözaltına alınmamak için beraberindeki korumalarla birlikte camiden ayrıldı. Çıkışta Çetin'i durduran polis ekipleri yanındakilerin tepkisi üzerine gözaltına almaktan vazgeçip gitmesine izin verdi.

(Milliyet)

Gönderi tarihi:

02 Eylül 2005 / Cuma

Fatih'te yasadışı gösteri

Fatih'te yapılan gösteride, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütü lehine sloganlar atıldı.

Fatih Camii avlusunda Cuma namazının ardından toplanan grup, çeşitli pankart ve dövizler açtı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütü lehine slogan attı.

Bu sırada gruptan bir kişi, 24 sayfalık basın açıklaması metnini okudu.

Hilafetin geri getirilmesi istenen, ayrıca Atatürk aleyhine ifadelerin de yer aldığı basın açıklamasının ardından tekbir getiren grup, caminin Haliç tarafındaki kapısından çıkarak topluca yürümek istedi.

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~...d~625642,00.asp

Gönderi tarihi:

02.09.2005, 18:07

Fatih'te Hizb-ut Tahrir gösterisi...

Hilafetin geri getirilmesini isteyen, ayrıca Atatürk aleyhine ifadelerin de yer aldığı basın açıklamasının ardından tekbir getiren grup, güvenlik önlemleri alan polis tarafından engellendi.

AA-Fatih Camii avlusunda Cuma namazının ardından toplanan grup, çeşitli pankart ve dövizler açtı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütü lehine slogan attı.

http://www.haberx.com/n/209019/fatihte-hiz...r-gosterisi.htm

Gönderi tarihi:

İSTANBUL 02.09.2005 TSI 16:10

Fatih Camii avlusunda bir grup, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütü lehine slogan attı, 24 sayfalık basın açıklaması okudu, hiç kimse gözaltına alınmadı

http://www.netgazete.com/kategori.aspx?ID=...4-0000E2210538}

Gönderi tarihi:

03.09.2005

Hakareti polis seyretti

Fatih Camii’nde cuma namazı çıkışı Hizb-ut Tahrir üyesi yaklaşık 500 kişi, demokrasi ve cumhuriyet aleyhinde sloganlar attı. Grup, ‘Demokrasi küfür nizamıdır, onu almak, tatbik etmek haramdır’, ‘Ya demokrasi ile zillet, ya hilafet ile izzet’ şeklinde dövizler taşıyıp tekbir getirerek avluda toplandı.

Kadınlar ve çocuklar da ayrı bir yerde toplanarak eyleme destek verdi. Kalabalığın yay şeklinde düzenli durması sağlandıktan sonra camiden beyaz gömlek ve siyah pantolonlu korumaları eşliğinde çıkan, kendini ‘Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti Resmi Sözcüsü’ olarak tanıtan Yılmaz Çelik, avluda kurulan kürsüde yerini aldı. Çelik, konuşmasında ‘hilafetin sömürgeci kafir devletler, Arap ve Türk hainlerin de yardımıyla yıkıldığını’ iddia ederek, Atatürk’e hakaretler yağdırdı. Atatürk’e hakaret edilmesine, hilafetin savunulmasına, cumhuriyet ve demokrasinin aleyhine sloganlar atılıp, sözler söylenmesine rağmen polis gösteriye müdahale etmedi.

Yasayı çiğnememişler

ATATÜRK’E hakarete ve hilafet çağrılarına seyirci kalan polisin bir yetkilisi, ‘Toplantı ve yürüyüş yasasına muhalefet etmediler. Olaysız bir şekilde dağıldılar. Ancak hazırladıkları kitapçıkta Atatürk ve devlet büyüklerine hakaret ettiklerini tespit ettik. Fatih Cumhuriyet Savcılığı’yla görüşerek, bazı kişileri aramaya başladık’ diye konuştu.

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~...d~625819,00.asp

Gönderi tarihi:

Sümeyye dikkat et sözlerine ya Atatürke nasil hakaret edersiniz sen de onlardansin diye düsünüyorum övüne övüne yazdigina göre polis nasil böyle bi seye göz yumar hangi devirde yasiyoruz da adamlar hilafet lehine sloganlar atiyo

bence sen Suriyelisin sizinkiler de.. Türkiyeyi bölmek istiyorsunuz hatta sen Suriyeli bir ajansin demi..

sinir oldum cok fena..

hilafet falan gelmiyecek

halife olacak adam mi var memlekette (evliyalar ise siyasete karismaz)

sen hangi örgüttensin Hizbullah falan mi

kac kisi getirecek hilafeti halife de belli mi Misirli mi Türk mü, yakisikli mi??

tövbe ya rabbim biz nelerle ugrasiyoz sen ne diyon..sen kimden yanasin..

bu memlekette kimse Atatürke bayraga marsa vs. e hakaret edemez müebbet yersin sasirdim dogrusu polis tepkiden cekinerek göz altina almamis

polis bunun ic yüzünü arastiracaktir muhakkak sizi yüce ordumuza havale ediyorum..

Hilafet istiyorsan hicret et..

bu ülkeye hilafeti getiremezsin hilafet konusu 1924 te kapanmistir acilmayacaktir..

Bu yaptiginiz bölücülükten baska bisi dogurmaz..

neyse su an cok sinirliyim gidiyim yeter.. :angry2:

Gönderi tarihi:

Müsluman bu habere sinirlenmez aksine sevinir.. Biz Istanbuldaki olaylar icin Bayram tutuyoruz Alhamdulillah

Istersen tek tek sorduklarina yanit vereyim DILKU

Sümeyye dikkat et sözlerine ya Atatürke nasil hakaret edersiniz sen de onlardansin diye düsünüyorum övüne övüne yazdigina göre...

M.Kemale hakaret etmiyorum, sadece gercegi olani diyorum. Mustafa Kemal bir Yahudi idi ve Hilafet Devletini Yikip yerine Küfür olan Cumhuriyeti Yikti.. Ve Evet Alhamdulillah bende onlardan yanayim ve onlardan grur duyuyorum..

bence sen Suriyelisin sizinkiler de.. Türkiyeyi bölmek istiyorsunuz hatta sen Suriyeli bir ajansin demi..

Suriyeli degilim. Alhamdulillah Müslumanim. Ve Türkiyeyi bölmek gibi bir niyetimizde yok Lakin Cumhuriyeti yikip yerine Hilafeti getirmek istedigimiz bir Gercektir.

hilafet falan gelmiyecek

Geleceeekkk.. Hemde coookk yakin bir zamanda gelecek.. Buna inan. gerci inansanda inanmasanda Gelecek..!!!

.sen kimden yanasin..

Ben Kuran ve Sünneti hakki ile takib eden herkesten yanayim..

bu ülkeye hilafeti getiremezsin hilafet konusu 1924 te kapanmistir acilmayacaktir..

İmam Muslim, Ebu Hazm’ın şöyle dediğini rivayet etti: Ebu Hureyre (r.a.) ile beş sene beraberdim ve O’ndan Peygamber (s.a.v.)’in şöyle dediğini duydum: “Rasulullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: Beni İsrail'i (İsrail oğullarını) peygamberler (aleyhimusselâm) yönetiyorlardı. Bir peygamber vefat edince, onun yerine ikinci bir peygamber geçiyordu. Ancak, benden sonra peygamber yoktur. Fakat ardımdan halifeler gelecek ve çok olacaklardır. Orada bulunanlar: (Onlar hakkında) bize ne emredersiniz? diye sordular. Önceki biatınıza sadakat gösterin. Onlara haklarını verin. Onlar üzerindeki haklarınızı (eda etmedikleri taktirde, kendilerinden değil) Allah'tan isteyin. Zira Allahu Teala, idareleri altındakilerin hukukunu onlardan soracaktır. buyurdu. [buhari, Enbiya, 3196; Muslim, İmaret, 3427; Ahmed b. Hanbel, Mükessirin, 7619]

Gönderi tarihi:
Daha neyi savunduğunu bilmeyen iki kafadarın tartışması....

Bu korkudan başka bir şey değil...

Yukarıdaki iki arkadaşın tartışması bana şuradaki anketi hatırlattı:

http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=2788

Bunlar daha dinleri ile ilgili konuları bilemiyorlar. Aslında Sümeyya ne dediğini çok iyi biliyor Kuranı okuyan herkes onun dediklerini açık açık görecektir. Ama öteki arkadaş takiye yapmaya devam ediyor...

Sanki dinin bu görüntüsünden korkuyor gibi işte bunlar gerçekler istesende istemesende önüne çıkacak...

Demokrasinin içinde herşeyi konuşmak serbesttir. Ama Teokrasilerde konuşulacak konuları teokrasi belirler......

Hadi bakalım...

13148[/snapback]

:clover:

Katiliyorum, x_men

Dilku arkadas, henüz neyle karsilasacaginin farkinda degil.

Inanclarinin emirlerini henüz bilmiyor.

Bu isler ne sis yansin ne kabap mantigi ile yürümüyor.

Cünkü, dilku arkadas inandirilmislardan oldugu icin dininin gereklerinin farkinda degil.

Sümeyye ise inanmis oldugundan, alacagi tepkilere karsin düsüncelerini acikca belirtiyor; bu anlamda bu forumun isleyisine göre islamin gereklerinin yerine getirilmesi acisindan Sümeyye daha gercekci???

Din budur arkadaslar, sana da dinin gercek yüzünü bizlere gösterdigin icin tesekür sümeyye?

M.Kemal, Karabekir´e "hocalari toptan kaldiralim" derken, sümeyyenin söylediklerine paralel bir tehlikeden söz ediyor olabilir miydi diye düsünmeden edemiyor insan?

saygilar

Gönderi tarihi:

Evet Kemalistlerin artik Korku zamani iste bu zamandir.. Onlar icin Tehlike iste bu zamandir. Cunku Mustafa Kemalin getirmis oldugu nizamlarin yok olma gunu bu zamandir...

Cumhuriyet Yikilacak, Hilafet Kurulacak... Buna inanirsaniz sizin icin daha Hayrli olacak. tabi bu sözüm Müsluman olan insanlar icindir. Ya buna inanirsiniz ve kabul edersiniz yada inkar eder sizi bekliyen azabi beklersiniz..

Gönderi tarihi:

Bay_x ve Canugur dilkuyu birde psikolog koltuguna yatirip öyle gözlemleseniz ya hem bu sekilde daha gülünc olurdunuz....

Sana gelince sümeyye seriat gelecek diyorsun tipki senin gibi canugur ve yandaslarida komünizm gelecek diyor bende diyorum ki siz ikinizin deddigi de olmiyacak bu cumhuriyeti ne seriatçilar ne de komünistler yikamiyacak en azindan sizin ömrünüz bunu görmeye yetmeyecektir o yüzden bos yere ------- durmayin. Ya da --------- bizi eglendiriyorsunuz...

Gönderi tarihi:
Bay_x ve Canugur dilkuyu birde psikolog koltuguna yatirip öyle gözlemleseniz ya hem bu sekilde daha gülünc olurdunuz....

Sana gelince sümeyye seriat gelecek diyorsun tipki senin gibi canugur ve yandaslarida komünizm gelecek diyor bende diyorum ki siz ikinizin deddigi de olmiyacak bu cumhuriyeti ne seriatçilar ne de komünistler yikamiyacak en azindan sizin ömrünüz bunu görmeye yetmeyecektir o yüzden bos yere ------- durmayin. Ya da --------- bizi eglendiriyorsunuz...

13294[/snapback]

HASAAA :D:D

TÖVBE VALLAA, BEN ÖYLE BISEY DEDIM MI? :D

NE KOMÜNIZMI,?

HILAFETCILERIMIZ VARKEN BIZE NE HACET, DEGIL MI? :D

Gönderi tarihi:

Sümeyye çok ikna edici acaba özür dileyip yanlarına geçsek bizi de alırlar mı?Hiç olmazsa Arap sermayesiyle biraz da biz cukkalanırız :lol::lol:

HİLAFET GELECEK SORUN BİTECEK...BAK SİMDİDEN ISINDIM :D

Gönderi tarihi:
Sümeyye çok ikna edici acaba özür dileyip yanlarına geçsek bizi de alırlar mı?Hiç olmazsa Arap sermayesiyle biraz da biz  cukkalanırız :lol:  :lol:

HİLAFET GELECEK SORUN BİTECEK...BAK SİMDİDEN ISINDIM :D

13350[/snapback]

:D:D YAPMA, NEREDEYSE INANACAGIM TUTACAK SAYIN EFTALIT35 :D

saygilar

Gönderi tarihi:

Sevgili Canugur, Dilku nun tutmumu sizce neden yanlis ve niye rahatsiz oluyosunuz ne sisin ne kababin yanmamasindan, merakimdan soruyorum, konuyla alakasi yok gerci

Gönderi tarihi:

dinin emirlerini canúgur ve by xmen den ögrendim ya ölsem de gam yemem,

oki hilafet gelecek dogru cünkü yakinda mehdi gelecek benim amacim bu konular hakkinda konusmak türkiyde atesle oynamaktir uyarmak istedim, cihadsa sonuna kadar varim..

Atatürk yahudi ise benim icin bitmistir onu bundan sonra savunacak degilim

haklisin Sümeyye arkandayim bundan sonra oki sen de müslümansin ben de müslümanim..halife gelsin kulu kölesi olurum, hic degilse canugur ve by xmenden kurtulurum..

canugur ve by xmene ayrica tesekkürler bana dinimi ögrettiler...

Gönderi tarihi:
dinin emirlerini canúgur ve by xmen den ögrendim ya ölsem de gam yemem,

oki hilafet gelecek dogru cünkü yakinda mehdi gelecek benim amacim bu konular hakkinda konusmak türkiyde atesle oynamaktir uyarmak istedim, cihadsa sonuna kadar varim..

Atatürk yahudi ise benim icin bitmistir onu bundan sonra savunacak degilim

haklisin Sümeyye arkandayim bundan sonra oki sen de müslümansin ben de müslümanim..halife gelsin kulu kölesi olurum, hic degilse canugur ve by xmenden kurtulurum..

canugur ve by xmene ayrica tesekkürler bana dinimi ögrettiler...

13394[/snapback]

Dilku boşver ne diye bu kadar sinirlendin.Senin dinini ve onu nasıl yaşayacağını sana kimse öğretemez.Bunu en iyi sen bilirsin bu yüzden boş sözlere sakın kafanı takma.Hem Atatürk'ün yahudi olduğu sonucuna da nasıl vardın bunların hepsi halkın beynini karıştırmak için uydurulan hiçbir yeterli dayanağı olmayan uydurma söylentiler.

Hem şu Sümeyye'ye arka çıkma fikri de ne oluyor AMAN DİYEYİM HA yağmurdan kaçarken doluya tutunma ;)

Gönderi tarihi:

Herkes işine yarayana alıyor gerisini boşveriyor...

Bizim dinimiz Atatürk düşmanlığını körüklemez...

Bunlar siyasal oyunlar...

Türkiye şu sıkışık döneminde demokrasi ve özgürlüğe ihtiyaç duyarken Atatürk e sövmenin ne manası var anlayabiliriz...

Gerilim...

Başka hiçbir şey değil...

Bizim dönemimiz olsa böyle şeyler görmezdiniz diyenleri de ayriyeten hiç doğru bulmuyorum...

Atatürk Yahudi olsa ne olur, Müslüman olsa ne olur, dinsiz olsa ne olur???

Şu an camide camaatle Cuma namazını kılabiliyorsun ya...

Türkiye diye bir devletin vatandaşısın ya...

eee???

daha ne istiyorsunuz...

Hilafet şu durumda yaşayamaz...

ABD tek adamlı ülkelere savaş açtı...

Zorla demokrasiye geçiş olmayacak mıydı???

Halife yi rahat bırakırlar mıydı sanki???

Olaylara geniş açıyla bakmayı öğrenelim...

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar sinekten yağ çıkarmanızın bi,r anlamı yok. Bırakın hilafet gibi kavramları. Adı ne olursa olsun, cumhuriyetle islam fevkalede örtüşür. Olay bir kaç yasayla ilgilidir. İbadetler serbest olmasına serbest ama yasaklardaki cezai çarptırımlar islama uygun değil. Ürkütülmüş bir toplumda yaşıyoruz, daha fazla kelle göstermenin mantığı yoktur. İşi akışına bırakacaksınız. Sılogansu fikirler müslümanlara hiç bir şey kazandırmaz. Nitekim birilerinin yaptığı gibi, imamhatiplerin ve kuran kurslarının kapanmasına neden olursunuz. Lütfen oyunu kuralına göre oynayın. Rejim değişikliği falan istemeyin. TC bizimdir bizim olacak ve kalacaktır. Sadece birkaç kanun mesele olan. İbadetimize çok fazla özgürlük olmasa da karışılmıyor. Düşünün bu ülke neler yaşadı zamanında, Kuran'ı Kerimler saklandı, camilere davullar sokuldu vs..vs .. Lütfen gevşek tükrük, sakala zarardır. Mevcut Tc de bir dizi değişiklik gerekir. Olay budur. Kadınların başörtüsüne karışılmaz kamusalmı nedir, hacca istediğin gibi gidersin kota konmaz, içki satışı yasaklanır, meyhaneler kapanır, hırsızın eli kesilir, zina edenin konusu tartışmalıdır şimdilik geçiyorum, e bundan başkaaa, zekat müesseseleri kurulur, kısmne var zaten vs..vs.. çok zor değil. Osmanlıdan alışkınız bunlara vesselam.. Anayasadaki değiştirilmesi dahi teklif edilemez denen maddeler haricindeki bazı maddeleri değiştirirsekte bir problem olmaz, kimse şeriat geliyor felan da demez.. Gene mi yanıldım..)))

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Herkes işine yarayana alıyor gerisini boşveriyor...

Bizim dinimiz Atatürk düşmanlığını körüklemez...

Bunlar siyasal oyunlar...

Türkiye şu sıkışık döneminde demokrasi ve özgürlüğe ihtiyaç duyarken Atatürk e sövmenin ne manası var anlayabiliriz...

Gerilim...

Başka hiçbir şey değil...

Bizim dönemimiz olsa böyle şeyler görmezdiniz diyenleri de ayriyeten hiç doğru bulmuyorum...

Atatürk Yahudi olsa ne olur, Müslüman olsa ne olur, dinsiz olsa ne olur???

Şu an camide camaatle Cuma namazını kılabiliyorsun ya...

Türkiye diye bir devletin vatandaşısın ya...

eee???

daha ne istiyorsunuz...

Hilafet şu durumda yaşayamaz...

ABD tek adamlı ülkelere savaş açtı...

Zorla demokrasiye geçiş olmayacak mıydı???

Halife yi rahat bırakırlar mıydı sanki???

Olaylara geniş açıyla bakmayı öğrenelim...

13414[/snapback]

sirf böyle düsünüyorum diye dinimi bilmeyen konumuna getirildim...onlarin ne yapmaya calistiklarinin da farkindayim...(can. xmenin yani)

efatalit35 alio vee kralx e tesekkürler iyiki varsiniz...

Gönderi tarihi:

Asıl ben size teşekkür ederim, eli kalem tutan başka oluyor. İlahiyat fakültesinde okudunuz her yönünüzle belli sevgili kardeşim.

"Hiç bilenlerle, biilmeyenler bir olurmu"

Saygı bizden..

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

neyin tartışması bu herkezin dini görüşleri kendine sümeyya bence senin beynin yıkanmış uçuosun yani hilafet gelicek diye büyük puntalarla yazmana gerek yok sanırım şuan toplum içine çıkamayan çıkmaktan çekinen bir arkadaşımızsın TÜRKİYE ÇUMHURİYETİ cumhurbaşkanı , başbakanı, millet vekilleri , ordusu , memuru , toplumuyla özdeşleşmiş bir bütündür ve hiç bir kuvvet yıkamaz provokotör olmana gerek yok .burda sana karşıt çıkan arkadaşların dinleri senin dininle aynıdır sen **** **** baktığın için dışarları göremiyorsun tartıştığın konunun nelere maal olucağını bile bilmiyorsun

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Gönderi tarihi:

sümeyye adında ******* ortaya bir laf atıyor 40 akıllı çıkartamıyor,bırakın arkadaşlar ya tartışmayı filan unutmayın internet ucuz olduğundan herkese açık bir mekan olucak böyle şeyler....

Gönderi tarihi:
İki, üç tane sokağa çıkıp gösteri yaptılar diye ciddiye almanın gereği yok.

Hilafet, şeriat tek şekilde gelebilirdi: Televizyon, internet, telefon, ulusal eğitim ve moder ulaştırma araçları olmasaydı. O zaman herkesi uyutmak mümkün olabilirdi. Bilgi çağında bunu yapamazsın.

benim elimde eskiden tek bir meal vardı, şimdi internet sayesinde birsürü meal var. Eskiden hangi ayet nerede tekrarlanmış diye tek tek aramam ve yazmam gerekirken, şimdi tek tuşla hepsini bulabiliyorum.

"İnternet icat oldu, İslamiyet'in içyüzü göründü" olacak yakında.

Saygılar.

Gönderi tarihi:
02.09.2005, 18:07

Fatih'te Hizb-ut Tahrir gösterisi...

Hilafetin geri getirilmesini isteyen, ayrıca Atatürk aleyhine ifadelerin de yer aldığı basın açıklamasının ardından tekbir getiren grup, güvenlik önlemleri alan polis tarafından engellendi.

AA-Fatih Camii avlusunda Cuma namazının ardından toplanan grup, çeşitli pankart ve dövizler açtı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütü lehine slogan attı.

http://www.haberx.com/n/209019/fatihte-hiz...r-gosterisi.htm

arkadaşım önce Atatürke küfürler edip. Cumhuriyete meydan okuyup. Ondan sonra Cumhuriyetin çelik muhafızları yumruklarını gösterince. çil yavrusu gibi dağılıp, soluğu almanyada amerikada alıp, demokrasi vaazları vermeyin.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.