Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Angelina Joli Hepatitis hastaligina tutulmus bir oyuncu.Üzülüyor insan tabii ki.Genc ve güzel bir kadin ayni zamanda Türkiye'ye gelmis "mülteci kampini cok begenmis ve dünyada esi yok"demis.Cok büyük bir iltifat bu AKP icin.Türkiye icin demiyorum,cünkü o kampa gelmis olanlar magdur olduklarindan degil Suriye Devleti'ni yikmaya calisan teröristlerin hismindan kacan veya onlarin yakinlaridir.Siyaset ve ABD ugruna bu insanlara hertürlü destek saglanmakta onlarin ihtiyaclari oldugundan fazla karsilanmaktadir.Sadece silah degil para da verilmekte ve kan dökmelerine yardimci olunmaktadir.Bunlarin bakildigi kampi Angelina Joli cok begenmis.Lütfetmis!

Bu güzel Angelina Joli'nin iyilesmesi icin müthis bir kampanya baslatildi Türkiye'de,Karacigerlerini ona verebilmek icin bir yarisma basladi öyleki bu yarismayi dis basin bile manset yapti.Aslinda bu bir iyiniyettir.Hasta birisine yardim etme cabasi istegi.Bizim insanimiz cok sever yardimlasmayi!Ülkemizde Hepatitis hastaligina tutulmus olan kimse yoktur cünkü halkimiz cigerlerini onlara verip onlari kurtarmak icin yarisir.Bilmiyorum inandiniz mi bu sözlere.Sanmiyorum.

Sirf artist oldugu ve yandas medyada reklamlari yapildigi icin onun iyilesmesine katkida bulunma özentisine kapilan bu insanlarimiza sadece sunu söylemek istiyorum:Tabii ki yardim etmek insanlik geregidir.Ama sizler Angelina Joli icin sarfettiginiz bu cabayi ülkede ki binlerce Hepatitis kurbani gence göstermediginiz sürece desinler de öteye gecemezsiniz.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.