Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Geyiğin önde gidenini sen yapıyorsun şaşkın Beni kadın zanneden sen Aişe gibi muhterem bir kadının kişilğini nasıl irdeleyeceksin ki bu anlayış ve izan olduktan sonra sende kusura bakma ama daha çok Armanları güldürürsün kendine... şu anda yanımda ki arkadaşıma gösterdim resmini kadına benziyor çaycıya gösterdim yine aynı şeyi söyledi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 şu anda yanımda ki arkadaşıma gösterdim resmini kadına benziyor çaycıya gösterdim yine aynı şeyi söyledi Çok ilginç ya onların saçımın uzunluğuna aldanıpda beni bayan zannetmeleri çok normal ama sen aylardır bu sitedesin ve sorarım sana senin için sadece profildeki resimler mi önemli yazılanlardan hiç mi bişi çıkaramıyorsun o kadar mı yüzeyselsin ayrıca çok merak ediyorsan cinsiyetimi bakarsın profilime ya da bloğuma onca resim var merakını giderirsin demek ki neymiş iyice görmeden benzetmemek gerekmiş tıpkı iyice okuyup anlamadan saçmalamamak gerektiği gibi Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Çok ilginç ya onların saçımın uzunluğuna aldanıpda beni bayan zannetmeleri çok normal ama sen aylardır bu sitedesin ve sorarım sana senin için sadece profildeki resimler mi önemliyazılanlardan hiç mi bişi çıkaramıyorsun o kadar mı yüzeyselsin ayrıca çok merak ediyorsan cinsiyetimi bakarsın profilime ya da bloğuma onca resim var merakını giderirsin demek ki neymiş iyice görmeden benzetmemek gerekmiş tıpkı iyice okuyup anlamadan saçmalamamak gerektiği gibi hadi ben yüzümü saklasam neyse sen niye saklıyorsun müslümansın bu ülkede müslümanları kesin diye bir problemde yok bu arada 5 kişiyede sordum gene kıza benziyor diyorlar bir şeyler aklımdan geçiyor ama neyse 11.köye gitmeyelim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Offff onuncuköy yaaa sirf böyle seylerle forumu cirkinlestiriosun yaaaa.... senin hic mi baska isin yok, onca iletini okudum, hala neyin pesinde oldugunu ne yapmaya calistigini anlamadim.... benim inancim, sana göre sacma da olsa, beni ilgilendirir, ücüncü bi sahsi diil..... fazla demli icme be kardes caylari, gereksiz yere gerginlik yaratiosun Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 hadi ben yüzümü saklasam neyse sen niye saklıyorsun müslümansın bu ülkede müslümanları kesin diye bir problemde yok bu arada 5 kişiyede sordum gene kıza benziyor diyorlar bir şeyler aklımdan geçiyor ama neyse 11.köye gitmeyelim Gidelim gidelim içinde kalmasın buyur kus bakalım ne diyeceksin Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gidelim gidelim içinde kalmasın buyur kus bakalım ne diyeceksin bak arkadaş mahalle edebiyatına girmeyelim ayşe bacıya tekrar dönelim ben yeterince ayetler hadisler sundum sizinde şu ayetlerinizi hadislerinizi yazında tartışalım Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 bak arkadaş mahalle edebiyatına girmeyelim ayşe bacıya tekrar dönelim ben yeterince ayetler hadisler sundum sizinde şu ayetlerinizi hadislerinizi yazında tartışalım Tartışmalar ortak bir sonuca varılmak için yapılır ve ben senin gibi kötüniyetli kimselerle asla ortak bir noktada buluşamam ( bu arada arkası dönük diye hitap etmenin ardındaki niyetide gayet iyi sezebiliyorum ) Seni ancak bu kadar ciddiye alabiliyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 DEŞİFRE.. Konu amacından sapmıştır.. Havadan sudan bölümüyle karışmıştır.. En son yazılan reddiyeye cevap verilememiş ve böyle bir yola kasıtlı gidilmiştir...Herzamanki gibi.. Saygılar..Sevgiler.. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 DEŞİFRE.. Konu amacından sapmıştır.. Havadan sudan bölümüyle karışmıştır.. En son yazılan reddiyeye cevap verilememiş ve böyle bir yola kasıtlı gidilmiştir...Herzamanki gibi.. Saygılar..Sevgiler.. Butun bunun gibi konularda uygulanıyor bu mantık.... "aaa.. Ben buna cevap veremem sanırım... Yine koseye sıkıstım.... O zaman birine laf soyleyeyim... O zaman konuyu karıstırayım.... " Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Butun bunun gibi konularda uygulanıyor bu mantık...."aaa.. Ben buna cevap veremem sanırım... Yine koseye sıkıstım.... O zaman birine laf soyleyeyim... O zaman konuyu karıstırayım.... " ayşe bacı konusu herhalde kapandi sanırım o kadarda mükemmel değilmiş bir konuda mükemmel çok küçük yaşta kadınlığını yaşadı ee bu zamanda bu da herkeze nasip olmaz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 İnanmıyorsan inananlara saygı göstermeyi bileceksin önce. Ayşe bacı da neyin nesi.?? Hz Aişeyi desturla ağzına alacakken, neler yapıyorsun sen..?? Sanamı kaldı gelmiş geçmiş en büyük alime kadının tartışmak. Sen fikirlerden, bilimden, ilimden ne anlarsın. Senin yağptıüğın 9 yaşına saplanmaktan ibaret. Seni hiç bir şekilde kal'e almıyorum. Ayrıca konuyu amacından saptıran ve chate çeviren de sensin. Kendi yaptığını başkalarında arama.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.