Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Hz. Aise, Islam kadinliginin bir numunesi olmasi bakimindan son derce önemli bir insandi, Ilmiyle, ahlakiyla, siyasi hayatiyla kisaca, olgun bir insanda bulunmasi gereken yüce vasiflari üzerinde tasiyan bir sahsiyetti. saplantılık sizde bu yazıyı savunmuyormusun ayşeden bahsederken dört dörtlük demiyormusunuz 20912[/snapback] ben insanlarin zeki ve mantikli oldugunu düsünüyorum dolayisiyle , Hz. Aise de bir insandir, hata yapabilir die not düsme gerekcesini görmedim... sana saplantilisin derken, herseyde kötülük ariosun... isteyen istedigine inansin diyebilme olgusuna sahip diilsin... yine ayni seyleri tartsimak istemiorum... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 onuncu köy boşuna kendini yırtma söyleye söyleye yoruldum ama siz din düşmanları anlamamakta ısrar ediyorsunuz ne söylerseniz söyleyin ne uydurursanız uydurun yüreğinde iman sevgisi olan hiç bir müslümanı böyle ucuz yalanlarla çelişkilere düşüremez yandaş toplayamzsınız sadece içinizdeki kötüniyeti ve çirkinliğinizi ortaya döker ve inançlarımıza daha sıkı sıkıya sarılmamıza sebep olursunuz Allah peygamberimize eşlerini helal kıldıktan sonra biz onun uçkurunu düşünmeyiz bile ve sen artık daha fazla saygısızlık yapma ordan burdan okuduğun yalanlarla peygamberimize ve kadınlarına hakaret etmekten vazgeç bu şekilde davranaraktan zeki olduğunu düşünüyorsan eğer bende senin sağır olduğunu düşünücem çünkü yazılarına atılan kahkaları duyamıyorsun be hocam... Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ben insanlarin zeki ve mantikli oldugunu düsünüyorum dolayisiyle , Hz. Aise de bir insandir, hata yapabilir die not düsme gerekcesini görmedim...sana saplantilisin derken, herseyde kötülük ariosun... isteyen istedigine inansin diyebilme olgusuna sahip diilsin... yine ayni seyleri tartsimak istemiorum... ayşenin cinsel ilişki için sıra kavgasında Hz.Muhammet hakında bir sözü daha var ayşe demişki nedense bu ayetler Hz.Muhammet için çalışıyor o da bir ayette Hz.Muhammet istediği kadınla birlikte olur istediği kadınla olmaz ee o hadiside o ayetide sen bul Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ayşenin cinsel ilişki için sıra kavgasında Hz.Hz.Muhammet hakında bir sözü daha var ayşe demişki nedense bu ayetler Hz.Hz.Muhammet için çalışıyor o da bir ayette Hz.Hz.Muhammet istediği kadınla birlikte olur istediği kadınla olmaz ee o hadiside o ayetide sen bul 20919[/snapback] ortalıgı mı kızıstırmaya calısıyorsun? Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ortalıgı mı kızıstırmaya calısıyorsun? hayır hadislerde ve ayetlerde yazılanları aynen aktarıyorum o kadar tabii ki verdiğiniz cevaplardan belli bu konulardan hiçbirinizin bilgisi yok ayrıca resminizden satanizimin kokularını alıyorum şöyle sümeyye bacı gibi bir resim bul da rengini görelim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ortalıgı mı kızıstırmaya calısıyorsun? hayır hadislerde ve ayetlerde yazılanları aynen aktarıyorum o kadar tabii ki verdiğiniz cevaplardan belli bu konulardan hiçbirinizin bilgisi yok 20929[/snapback] Bak işte bunda haklısın kimsenin uçkuruyla ilgilenmiyoruz... Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Bak işte bunda haklısın kimsenin uçkuruyla ilgilenmiyoruz... ama nedense okumanız gereken hadislerini çok ilgileniyor bakın arkadaşlar iş geyik muhabbetine döndü şu yazdığım hadis ve ayetleri 1400 yıl öncesinden çıkarıp günümüze bir uyarlasanıza ee nede olsa peyganberiniz ve örnek kadın olan ayşe bacınız her çağın insanlarına örnek olacak kişilerdir sizler demezmisiniz hep böyle Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ortalıgı mı kızıstırmaya calısıyorsun? hayır hadislerde ve ayetlerde yazılanları aynen aktarıyorum o kadar tabii ki verdiğiniz cevaplardan belli bu konulardan hiçbirinizin bilgisi yok ayrıca resminizden satanizimin kokularını alıyorum şöyle sümeyye bacı gibi bir resim bul da rengini görelim 20929[/snapback] Bugun oldukca guzel cevaplar alıyorum yaa.... Cok hosuma gitti valla... Avatarımda bir baslıklı resim var sadece... Hayal gucunuz oldukca genis... İsi satanizme kadar goturmussunuz... Bu arada haberiniz olsun, ne burda yazıklarımdan, ne de avatarımdaki resimden rengimi cıkaramazsınız... Bosuna ugrasmayın..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Bak işte bunda haklısın kimsenin uçkuruyla ilgilenmiyoruz... ama nedense okumanız gereken hadislerini çok ilgileniyor bakın arkadaşlar iş geyik muhabbetine döndü şu yazdığım hadis ve ayetleri 1400 yıl öncesinden çıkarıp günümüze bir uyarlasanıza ee nede olsa peyganberiniz ve örnek kadın olan ayşe bacınız her çağın insanlarına örnek olacak kişilerdir sizler demezmisiniz hep böyle 20931[/snapback] Sen uyarlayıver arkadaş eğer gücün yetiyorsa birden fazla kadınla evlen ve tecrübe et iyi bişiyse bizede haber ver belki bizde deneriz ha bi de sana zahmet sen çok bilgilisin nasıl olsa zahmet olmazsa bize dinimizi baştan öğretiver be hocam şu uydurma öğretilerini bizimle paylaş ... Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Bugun oldukca guzel cevaplar alıyorum yaa.... Cok hosuma gitti valla... Avatarımda bir baslıklı resim var sadece... Hayal gucunuz oldukca genis... İsi satanizme kadar goturmussunuz... Bu arada haberiniz olsun, ne burda yazıklarımdan, ne de avatarımdaki resimden rengimi cıkaramazsınız... Bosuna ugrasmayın..... yeterli cevap alamayınca bende geyik yapıyorum ne yapayım cevap verin bana size daha güzel cevaplar vereceğim Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Sen uyarlayıver arkadaş eğer gücün yetiyorsa birden fazla kadınla evlen ve tecrübe et iyi bişiyse bizede haber ver belki bizde deneriz ha bi de sana zahmet sen çok bilgilisin nasıl olsa zahmet olmazsa bize dinimizi baştan öğretiver be hocam şu uydurma öğretilerini bizimle paylaş ... 20935[/snapback] Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Sen uyarlayı ver arkadaş eğer gücün yetiyorsa birden fazla kadınla evlen ve tecrübe et iyi bişiyse bizede haber ver belki bizde deneriz ha bi de sana zahmet sen çok bilgilisin nasıl olsa zahmet olmazsa bize dinimizi baştan öğretiver be hocam şu uydurma öğretilerini bizimle paylaş ... mecliste ki bazı bakanlar ve milletvekilleri bu konuda tecrübeli onlara sor internet önünde googleden kuran-ı kerim de aç oku hadis yaz aç oku şu an okuduğum kitap ne biliyormusun islam ansiklopedisi git hacı bayrama git kitapları karıştırıp öğren Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Sen uyarlayı ver arkadaş eğer gücün yetiyorsa birden fazla kadınla evlen ve tecrübe et iyi bişiyse bizede haber ver belki bizde deneriz ha bi de sana zahmet sen çok bilgilisin nasıl olsa zahmet olmazsa bize dinimizi baştan öğretiver be hocam şu uydurma öğretilerini bizimle paylaş ... mecliste ki bazı bakanlar ve milletvekilleri bu konuda tecrübeli onlara sor internet önünde googleden kuran-ı kerim de aç oku hadis yaz aç oku şu an okuduğum kitap ne biliyormusun islam ansiklopedisi git hacı bayrama git kitapları karıştırıp öğren 20942[/snapback] Amma yaptin haa Onuncu köy Inanmak varken okunur mu hic ? Hem ne okunacal ki? Kitap mi var su dünyada okunacak, bu devirde. Bütün kitaplar, yalan, hepsi uydurma, hepsi darwinizm kokuyor, hepsi inkarci, hepsi sahte belgelerle dolu, sahihler de uydurma, carpitma(!) hadisler de ekleme degistirme.söyleyin ne okunmali sizce Eger ben de inansam, elime hic kitap almaz, ver yansin ayni seyleri söyler dururdum. saygilar Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Muhteşem ikili yine iş başında canuğur ve şimdiki adıyla onuncuköy ben sizi bir çok topicte sallamıştım ama bakıyorumda kan hala oraya varmamış ( inşaallah bir gün ulaşır ) siz ne kadar bilgilisiniz ki benim kitap okuyup okumadığımı biliyorsunuz ? Hele onuncuköy sana çok güldüm yav tıpkı öğretmeninden övgü bekleyen ilkokul çocukları gibisin '' bakın hocam ben bugün ne okudum bakın islam ansiklopedisi hem de hiç hecelemeden okudum yaaa '' Aferim onuncuköye hep beraber onu bu kitap sevgisi için alkışlıyoruz arkadaşlar Bana gelince sizin okuduğunuz yanlı ve çarpık bilgilerle dolu kitapları okumaktansa diyanetin kabul gösterdiği kitapları okumayı yeğlerim varın siz okumaya ve okuduklarınızı nefsinize göre yorumlamaya devam edin ben böyle okuyup anlamaktansa cahil olmaya razıyım alimallah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Hz Aişeye iftira edilmiştir. Suçsuzve günahsızdı kaç gece ağladı. Ama zordakalanlara rahmetiyle yetişen Rabbim ayet göndererek olayın gerçek olmadığını bildirdi. Buna ben inanıyorum. Sen inanma arkadaş. Bu kadar.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Hz Aişeye iftira edilmiştir. Suçsuzve günahsızdı kaç gece ağladı. Ama zordakalanlara rahmetiyle yetişen Rabbim ayet göndererek olayın gerçek olmadığını bildirdi. Buna ben inanıyorum. Sen inanma arkadaş. Bu kadar.. 21033[/snapback] Ya o değilde kral ben bu ateistlerin durumuna üzülüyorum aslında yani hani lafa gelince bilimdi ilimdi kültürdü diye entel lakırdıları ağızlarına dolarlar ama bulabildikleri ilk fırsatda da en rüsva paparazziler misali insanların özel hayatına ne de meraklı olurlar ilginç değil mi ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Tabi arman orası ilginç ama dikkatimi birşey çekti.. O zamandaki iftira atanlar gibi sanki olayı görmüşcesine ileti yazmışlar. O iftira olayı gün ışığına çıkmış Hz Aişenin günahsız olduğu kesinleşmiş, hatta iftira atanların bir çoğu tevbe etmiştir. O konu kapanmasına rağmen. Bunlar tekrar iftira atıyorlar... Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Sen uyarlayıver arkadaş eğer gücün yetiyorsa birden fazla kadınla evlen ve tecrübe et iyi bişiyse bizede haber ver belki bizde deneriz ha bi de sana zahmet sen çok bilgilisin nasıl olsa zahmet olmazsa bize dinimizi baştan öğretiver be hocam şu uydurma öğretilerini bizimle paylaş ... sayın arman resmine göre sen bir kadınsın herhalde eğer kadınsan biryanlışın var senin dört erkek alma hakkın yok Muhteşem ikili yine iş başında canuğur ve şimdiki adıyla onuncuköy ben sizi bir çok topicte sallamıştım ama bakıyorumda kan hala oraya varmamış ( inşaallah bir gün ulaşır ) siz ne kadar bilgilisiniz ki benim kitap okuyup okumadığımı biliyorsunuz ? Hele onuncuköy sana çok güldüm yav tıpkı öğretmeninden övgü bekleyen ilkokul çocukları gibisin '' bakın hocam ben bugün ne okudum bakın islam ansiklopedisi hem de hiç hecelemeden okudum yaaa '' Aferim onuncuköye hep beraber onu bu kitap sevgisi için alkışlıyoruz arkadaşlar Bana gelince sizin okuduğunuz yanlı ve çarpık bilgilerle dolu kitapları okumaktansa diyanetin kabul gösterdiği kitapları okumayı yeğlerim varın siz okumaya ve okuduklarınızı nefsinize göre yorumlamaya devam edin ben böyle okuyup anlamaktansa cahil olmaya razıyım alimallah arkası dönük kardeş bir dönde güzelliğini görelim benim kaynaklarım zaten islami kaynaklar turan dursunu 1990 yılında okuduğum zaman tabii ki hemen inanmadım önce libya halk kütüphanesine gittim turan dursunun belirttiği hadisleri araştırdım ve tutarsızlık yok idi ateist insan hiç bir şeye körü körüne inanmaz ayşe olayına dönelim ben muhammedin uçkuruyla ilgilenip paparazzilik yapmıyorum kuranın kendisinde hadislerin kendisinde var kölesi zeyd'in karısı zeynebi yerleri silerken gördüğü zaman aşka geldiği zaman kendisini nasıl hissettiğini hadisleriniz yazıyor sonra aç kuran ayetini kölelelerin karılarıyla evlenmenin serbest olduğu ayetini al size hadiste ve kuranda paparazzi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 sayın arman resmine göre sen bir kadınsın herhalde eğer kadınsan biryanlışın var senin dört erkek alma hakkın yok Doktora gitmelisin hem göz hem beyin doktoruna... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ister dört kadin alir, ister dört erkek(ama umarim sonucusu olmaz) kime ne??? bu defa da forumdakilerin cinsel hayatlarina mi karisir oldun?? Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Doktora gitmelisin hem göz hem beyin doktoruna... seninde psikoloğa gitmen gerekir herhalde görünümünle ilgili bir sorunun var ister dört kadin alir, ister dört erkek(ama umarim sonucusu olmaz) kime ne??? bu defa da forumdakilerin cinsel hayatlarina mi karisir oldun?? arman demiş kiSen uyarlayıver arkadaş eğer gücün yetiyorsa birden fazla kadınla evlen ve tecrübe et iyi bişiyse bizede haber ver belki bizde deneriz ha bi de sana zahmet sen çok bilgilisin nasıl olsa zahmet olmazsa bize dinimizi baştan öğretiver be hocam şu uydurma öğretilerini bizimle paylaş ... sen var ya harbiden alaturkasın bundan önceki yazıları iyi oku Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 seninde psikoloğa gitmen gerekir herhalde görünümünle ilgili bir sorunun var Beni doktora sen götürsene sonrada bir kuaföre gideriz beraberce manikür dü pedikürdü takılırız hem kafanda rahatlamış olur Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 sen var ya harbiden alaturkasın bundan önceki yazıları iyi oku kötü bisey mi demek istedin sen simdi bana ama bence bu bir iltifatti Alıntı
Φ ononcuköy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 bakın arkadaşlar geyik yapmayalım şu ayşe bacınıza dönelim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 bakın arkadaşlar geyik yapmayalım şu ayşe bacınıza dönelim Geyiğin önde gidenini sen yapıyorsun şaşkın Beni kadın zanneden sen Aişe gibi muhterem bir kadının kişilğini nasıl irdeleyeceksin ki bu anlayış ve izan olduktan sonra sende kusura bakma ama daha çok Armanları güldürürsün kendine... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.