Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Hayvanlarla ilgili bölüm bulamadım. Bende burası en yakışan yer olduğu için buraya yazdım. 2 aylık dişi- erkek tekir yavrularına çok iyi bakıcak aileler arıyoruz. Tuvalet terbiyesi var ve parazit tedavileri yapıldı. 1 yaşına kadar bebe mamasıyla beslenme ve evde bakılmak şartıyla verilecektir. Toplam 10-15 yavrumuz var. İstanbul göztepedeyiz. Hepsini klinikte .0216 567 44 25 hepsi benim değil bunların Onlarla ilgilenen yaşlı bayanların kedileri bunlar. Hadi sizde onlara yuvanızı açın.
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Gerçekten çok tatlılar Hayvanların hepsini çok severim fareler de buna dahildir. Ama Pançom (köpeğim) var. Bu yüzden üsülerek alamayacağımı belirtmek isterm Umarım iyi bakılacakları birer yuva bulur bu bebişler
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar teşekkür ederis ablası inşallah en kısa zamanda yuvalanırlar
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bir kaç kedimiz sahiplenildi. Kedişleri sahipleriyle birlikte resimlerini çektim. Yakında buraya resimleri eklicem
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl onlarda kendilerine sıcak bir yuva bulurlar inşallah . Onlara sahiplenen kişilerede şimdiden teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.