Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl doğru,ama bır ınsanın arkadaşı çoksa da,dostu az yada yoktur Öylemidir sizce sevgili sedelina... .
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Önemli olan seninle birlikte ölebilecek bir dost bulabilmek...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl evet dipnot,bir insanın çok arkadaşı olabilir ama dostu olmayabılır..benım dostum diyebıleceğim insan bır tane
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Önemli olan seninle birlikte ölebilecek bir dost bulabilmek... evet dipnot,bir insanın çok arkadaşı olabilir ama dostu olmayabılır..benım dostum diyebıleceğim insan bır tane Sizi anlıyorum... Ve gerçekten saygı duyuyorum... Belkide özlem ve sorun aynı noktada kesişiyor... Sizce gerçek ve çıkarsız, beklentisiz bir sevgi olabilirmi bu nokta... . . Doğru olan bumudur ve aslolan sizce?... Dost segilerim size... .
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Sizce gerçek ve çıkarsız, beklentisiz bir sevgi olabilirmi bu nokta... . Adı gerçek dostluk olduktan sonra kesinlikle beklentisiz ve çıkarsız bir sevgidir sevgili Dipnot
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Adı gerçek dostluk olduktan sonra kesinlikle beklentisiz ve çıkarsız bir sevgidir sevgili Dipnot Bu yürekli ve inançlı insana sadece verilebilecek tek bir şey olmalı belkide...
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl sen sen ol demesi kolay; herkes kendi gibi olsa ahhh keşkeee.........
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl sen sen ol,yalan söyleme... İşte katıldığım bir arkadaş,yalanlar üstüne kurduğun çabuk yıkılır..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.