Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 sevmesin artık beni kimse istemiyorum kardeşim ne pis bir işmiş bu sevgi aşk yafff kızlara gıcık oldum.ne desem tersliyorlar gerçi tabi benden olumsuz yanıt aldılarya atıp dururlar aleyhimde.olsun be gülüm yinede direnip size zindan ederim bu forum yerini.ama bakın hoşlandığım birisini buldum bile milkveyy yaf ismin güzelliğine bakın be ne sempatikk 13846[/snapback] Bir arkadaş tavsiyesi: Milkway ide kaçırmak istemiyorsan bıyıklarını tez kesiver be hocam... 13855[/snapback] doğru söze ne denir... burdan uyarı olsun...milkywayle uğraşma MADE İN .... turkey demeye dilim varmıyor.arkadaşımı karalama... arman ayrıca şiir dışında birşeyler yazdığını ilk bugün görüyorum... selam olsun şiir dostuma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Milkyway bu konuda bir açıklama daha yaparsan, arkadaşlar bilgilenecekler... Saygı bizden.. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 bu konuda yapacak bir tek açıklamam var.. benim sevdiğim biri var ve bu yüzden bir daha bu tip bir konuda espri bile yapılmamasını rica ediyorum.. zira anlayacağınız gibi o da bundan pek hoşlanmıyor... öyle değil mi kralx.... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 BUYRUN İŞTE...MİLKYWAY SUSTU SUSTU SONUNDA PATLADI... SEVDİĞİ VARMIŞ BAKIN BU YÜZDEN KONUŞURKEN 2 KAT DAHA DİKKAT LÜTFEN... HADDİNİ AŞANLARA DUYRULUR...(Madein...) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Konu kapanmıştır. Bana ve milkyway'e yani Gül'e ona bu adı ben verdim, saygısı olan varsa bir daha böyle şeyler yazmasın.. Saygılar.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 geceleri çok şey kaçırıyorum ya neler olmuş neler.....milkway dostum,güzel insan demek sevdiğin biri var hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin.bizim içinde dua ette bizim gönlümüzde boş kalmasın bari hayat tek çekilmiyor be kardeş Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 BUYRUN İŞTE...MİLKYWAY SUSTU SUSTU SONUNDA PATLADI...SEVDİĞİ VARMIŞ BAKIN BU YÜZDEN KONUŞURKEN 2 KAT DAHA DİKKAT LÜTFEN... HADDİNİ AŞANLARA DUYRULUR...(Madein...) 14406[/snapback] BEN HADDİMİ AŞIP BİR ŞEY YAZDIĞIMI YADA DEDİĞİMİ HİÇ HATIRLAMIYORUM SEVGİLİ MİRAÇ BEN EN BAŞINDADA DEDİM SAMİMİYETE İNANDIĞIM İÇİN VE BELKİDE HERKESİ KENDİM GİBİ HOŞ GÖRÜŞLÜ OLARAK KABUL ETTİĞİMDEN DOLAYI TAKILDIM .NE YANİ Bİ ASILDIM DİYE ÜSTÜNEMİ KALDIM ANLAMADIM!!!!!ŞAKA YAPMAK NE ZAMANDAN BERİ HADDİ AŞMAK OLDU HELE HELE SANAL BİR ORTAMDA BENDEN UZAK ALLAHINIZA YAKIN OLUN TEK DİYECEĞİM BUDUR BENİ TANIYAN ZATEN TANIYOR SEVEN SEVİYOR BENİMDE SEVDİĞİM VE SEVENİM VAR BURDAKİLERİ İNAN HİÇ SALLAMIYOR VE UMURSAMIYORUM MAKSAT GÜN GEÇSİN GÖNLÜM HOŞ OLSUN.SEVGİLİ AŞIKLARA DİYECEĞİM YOLUNUZ DA BAHTINIZDA AÇIK OLSUN........ ACILAR BENİ TEZ BÜYÜTTÜ GENÇ OMUŞUM ŞU DÜNYADA NE FAYDA BANA VEYSELİN AŞKI GEREK GÜN GÖRMÜŞÜM ŞU DÜNYADA NE FAYDA AH NE FAYDA AH NE FAYDA GÜN GÖRMÜŞÜM ŞU DÜNYADA NE FAYDA SENİ KENDİME YAKIN GÖRDÜM UZAKLARDA TURNA OLSAN NE FAYDA BANA NAZIMIN AŞKI GEREK YER BULMUŞSUN MEZARINA NE FAYDA... AH NE FAYDA NE FAYDA YER BULMUŞSUN MEZARINA NE FAYDA.... BANA VEYSELİN AŞKI GEREK GÜN GÖRMÜŞÜM NE FAYDA BANA NAZIMIN AŞKI GEREK YER BULMUŞSUN NE FAYDA ....................... BKZ. İLKAY AKKAYA-KIZILIRMAK BİDE DEMEDEN GEÇEMİYCEM HANİ İLKOKUL ÇAĞINDA İLK KEZ ELMA ŞEKERİYLE TANIŞAN ÇOCUKLAR OLURYA HANİ HERKES ŞEKERİNE GÖZ DİKMİŞ GİBİ GELİR.HERAN ALACAKLARMIŞ GİBİ AMA BİLMEZKİ ETRAFINDAKİLER O ŞEKERDEN O KADAR YEMİŞ VE BIKMIŞKİ......AFİYET OLA Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 CANLARIM, FANLARIM...SOMİKONLARININ CİĞER KÖŞELERİ.. ARTIK DAYANAMADIM VE BİR ANLIK GERİ DÖNÜŞ ÜÇLÜ SALTOSU YAPARAKTAN ARKAYA DÖNÜP 3 PUAN ALMAK ZORUNDA KALIYORUM.. TÜM ŞUHUD EHLİNİN İDRAK ETTİĞİ ÜZRE, DAHA ÖNCEDEN SİZLERE TEBARUZ ETTİREREK BARİZ OLARAK İBRAZ ETTİĞİM : " TAKLİTLERİMDEN DİKKAT İLE SAKININIZ.." İBARESİNİ HUZURLARINIZA GAYET NET AKSETTİREREK DERTLERİNİZİN İFŞA İLE ŞİFASI HUSUSUNDA GAYRETLERİMİ UMUMUNUZA ARZ EDİYORUM...... EFENDİM, BİR HAMİŞ DİPNOTU OLARAK SONSÖZ ŞUDUR Kİ... " KONTROLSUZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR " ALLAH CİCİ KIZLARIMIZI KORUSUNLAR EFENDİM.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 CANLARIM, FANLARIM...SOMİKONLARININ CİĞER KÖŞELERİ.. ARTIK DAYANAMADIM VE BİR ANLIK GERİ DÖNÜŞ ÜÇLÜ SALTOSU YAPARAKTAN ARKAYA DÖNÜP 3 PUAN ALMAK ZORUNDA KALIYORUM.. TÜM ŞUHUD EHLİNİN İDRAK ETTİĞİ ÜZRE, DAHA ÖNCEDEN SİZLERE TEBARUZ ETTİREREK BARİZ OLARAK İBRAZ ETTİĞİM : " TAKLİTLERİMDEN DİKKAT İLE SAKININIZ.." İBARESİNİ HUZURLARINIZA GAYET NET AKSETTİREREK DERTLERİNİZİN İFŞA İLE ŞİFASI HUSUSUNDA GAYRETLERİMİ UMUMUNUZA ARZ EDİYORUM...... EFENDİM, BİR HAMİŞ DİPNOTU OLARAK SONSÖZ ŞUDUR Kİ... " KONTROLSUZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR " ALLAH CİCİ KIZLARIMIZI KORUSUNLAR EFENDİM.. 14519[/snapback] KİMSE SENİN TAKLİDİN OLMAMIŞTIR SEVGİLİ İNTER NEDENDİR BİLİNMEZ AMA BENİ SEN SANIP YAZMIŞLAR GERÇİ İYİKİ BEN ÇIKMADAN GELDİN ÇÜNKÜ ARTIK YAZMAYACAĞIM.HEM DİKKAT EDERSEN SENİNLE HİÇBİR ALAKAMIZ YOKTUR.GÜÇ BENDE ARTIK ÇİZGİ FİLİMDEN ALINTI(HE-MAN) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Canlarim Cigerlerim Milkyway ve Kralx, sizi cani gönülden kutluyorum... valla ben niye sevindim bu kadar bilmiorum Canim Milkyway´imi üzersen firca diil badanaciyla birlikte gelirim Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 hayırdır ne oluyor yaw düğün mü var benide çağırın çok güzel halay çekerim sevin seviin sevin seven adamdan zarar gelmez... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 huzur istiyorum huzuuuur... canım milkyway'im, sayın kralx aşkınıza sahip çıktığınız için tebrik ederim mutluluklar... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 SESİNİ DUYMADIĞIM GÜN YAŞANMIŞ DEĞİL AÇAN ÇİÇEK DEĞİL ÖTEN KUŞ DEĞİL YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM GÜN İÇİMDE YILDIZLAR SÖNÜK GÜNEŞLER GÜNEŞ DEĞİL SENİ SEVMEDİĞİM GÜN SENİ ANMADIĞIM GÜN OLACAK İŞ DEĞİL ................ ÜMİT YAŞAR SEN YOKSUN BU BANA HER GECE BİNLERCE ÖLÜM DEMEKTİR......Ü.YAŞAR YA SEVDİĞİM OLMASAYDI..İŞTE BENDE ÖLÜRDÜM,İYİKİ VAR İYİKİ SEVİYOR BENİ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 O BENİ SEVMESEYDİ BU MESAJLARI YAZAMAZDIM Kİ LAF ARAMIZDA DENEYİMLİDE OLUVERDİK HADİ HAYIRLISI........ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Sevgili askmiracle ve alaturka her ikinize de teşekkür ederim. Arkadaşınız emin ellerde..))) Fırçaya alıştık canın sağolsun alaturka. Ama buradan tekrar ediyorum, bu konuda rahatsız edilmek istemiyoruz.. Saygılar... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 seni güçsüz,zayıf bir insan tarafından sevilmenin hayal kırıklığına uğratmamak için,şimdi benim yerime senden kalanları yakacağım.ben yaşadıkça varlığım bütün çaresizlikere meydan okuyacak.. unutma seni sevdiğim için ölebilirdim seni sevdiğim için yaşayacağım......... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 O BENİ SEVMESEYDİ ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİNİ YAZARDIM. ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİ Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım ATTİLA İLHAN Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 o beni sevmeseydi bilmiyorum ama ben onu sevmeseydim ölürdüm herhalde.. fazlamı abarttık ne Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 O BENİ SEVMESEYDİ.....HİÇ BİR ŞEYİMSİN DERDİM... sen benim hiç bir şeyimsin yazdıklarımdan çok daha az hiç kimsemisin bilmemki nesin lüzumundan fazla ve ya az sen benim hiç bir şeyimsin varlığın anlaşılmaz sen benim hiç bir şeyimsin yokluğun anlaşılmaz sen benim hiçbir şeyimsin yabancı bir şarkı gibi yar yağmurlu bir ağaç gibi ıslak hiç kimsemisin ki nesin sen benim hiç bir şeyimsin uykumun arasında çocukluk sesisin galiba eski liman üzerindesin nasıl karanlığıma bir yıldız olmak dudaklarınla cama çizdiğin en fazla sonbahar otellerinde üniversiteli bir kız uykusu bulmak yalnızlığı öldüresiye çirkin sabaha karşı ölesiye korkak kulağı çabucak telefon zillerinde sen benim hiç birşeyimsin hiçbir sevişmek yaşamışlığım henüz boş bir roman sahifesinde ne çok çığlıkların silemediği zaten yok bir tren penceresi hiç kimsemisin bilmem ki nesin uykumun arasında çağırdığım çocukluk sesiyle ağlayarak SEN BENİM HİÇ BİR ŞEYİMSİN AHMET KAYA Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 o beni sevmeseydi ne kaybettiğini anlamazdı ki!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 o beni sevmeseydi..ben onu yine de severdim.. seni seviyorum şarkısındaki gibi.. amacım beni sana sevdirmek olsa..ki bu çok kolaydı.. ben seni sevmenin tadını çıkarıyorum Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 o beni sevmeseydi tabiik başkasını bulurdum alla alla ya Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 O BENİ SEVMESEYDİ BEN ONU YİNE SEVERMİYDİM ACABA GALİBA SEVERDİM.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 o beni sevmeseydi..............bir başkası severdi................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Yakaladım O Şafağı tohum oldum savruldum dörtbir yana yeşerdim kıraç kıraç çiçeklendim güllendim göremedim şafağını bozkırın tutamadım şafağını bozkırın vuramadım türkülere vay anam diyemedim kimselere bu aşkı geyik oldum vurdum sapa yollara bir ben düştüm kan içinde bir avcı türkü oldum yaylaları dolaştım akıp gittim göçlerle duruldum çadırlarda kelepçeler karakollar süngüler candarmalar göz oldum gözlemekten bıçak oldum doydum kana vay anam göremedim şafağını bozkırın tutamadım şafağını bozkırın vuramadım türkülere vay anam diyemedim kimselere bu aşkı gözlerinin en sonunda yakaladım gecesinde gözlerinin yakaladım kuytularda açan gülün yalnızlığını inceciktin karanlıktın uzaktın turnalara katar katar aştı dağları nakışlar dizin dizin düştü yollara göz değildin - gözlerdin kalabalıkta el değildin ellerdin acılı bir bayramda çekip giden trendin şafakta inen uçak iniltiydin akşamlarımda sabak vakti bir bardak su tenimde diken diken kavrulduğum tohum olup savrulduğum yıllar yılı aradığım o şafak sendin işte küskünlükler üstünde yalnızlıklar üstünde saydamlaşmış mavilikler üstünde başkaldıran kölelikler üstünde tül altında bebek yüzü üstünde açan şafak o şafak o şafak sendin işte bir bulvar gecesinde yakaladım seni ben o şafak sendin işte Hasan Hüseyin Korkmazgil sen beni sevmesende olur........birkez sevdiğini bildimya yeter........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.