Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl slm arkadaşlar allah beni eğlence için yaratmış artık bende geldim hadi bakalım kele..................
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Kim dedi sana burda eglence oldugunu Burası çok sakin bi forumdur Hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar BU FORMUN EĞLENCELİ OLDUĞUNU ARKADAŞIM SÖYLEDİ ONUN TAVSİYESİ ÜZERİNE BURDAYIM AYRICA HOŞBULDUKKKKKKKK............
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Hoşgeldin beya Mahmure gıss natalıa senin yüsünden sakinli mi kaldı forumda
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl rastık çekerek mahmure yastık dikerek mahmure yaşar yuvada kuş gibi sek sekerekk mahmureeeeeee hoş geldiiin
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar tşk ederim arkadaşlar hoşbulduk ayrıca mahmure benim gerçek ismim nükhet durunun şarkısı içinde tşk edrrim angelflower
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Hoşgeldin beya Mahmure gıss natalıa senin yüsünden sakinli mi kaldı forumda Hee bütün suçu üstüme yık Mahmure arkadaşın bu forumdan mı
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl şıkır şıkır şıkırda..fıkır fıkır fıkır fıkırda mahmureeee.....rastık çek..yastık dik..ara sırada (fırsat bulursan )yaz buraya... hoşgeldinnn neşeli kısss...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl tşk ederim arkadaşlar hoşbulduk ayrıca mahmure benim gerçek ismim nükhet durunun şarkısı içinde tşk edrrim angelflower rica ederim o şarkısını severim ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.