Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

NOT : BU TİP DURUMLARDA ÖNEMLİ OLAN RESİMLERİN YÖNLERİNİN TUTMASIDIR YANİ PROFİLDEN ÇEKİLMİŞ BİR RESME DÜZ ÇEKİLMİŞ BİR RESİM EKLERSENİZ BAŞARISIZ OLABİLİR VS..

1-iki resim ps de açılır

2-yüzünü kesecegimiz resim duplicate edilir (ctrl+j)

3-lasso tool ile yuz düzgün bir şekilde seçilmeye çalışılır ve SAG TIKLAYIP LAYER VİA CUT DENİR

4-MOVE TOOL YARDIMIYLA BU LAYER DİGER RESİM ÜZERİNE ATILIR

5-CTRL + T DENİR DAHA SONRA SAG TIKLNIR WARP SEÇİLİR

6-DAHA SONRA NOKTALAR YARDIMIYLA RESİMDEKİ YUZLE YENİ YUZ BİRBİRİNE UYGUN HALE GETİRİLMEYE ÇALIŞILIR

7-İMAGE >ADKUSTMENTS >CURVES SEÇİLRİ BURASI ÖNEMLİ BURDA DİKKATLİ VE İNCE Bİ ŞEKİLDE RENK TUTURULMAYA ÇALIŞILIR

8-SMUDGE TOOL YARDIMIYLA RESİMİN KENARLARI ÇAKİŞTİRİLEREK AYNI ŞEKLE SOKULUR

9-LAYER PENCERESİNDEN LAYERLARDAN BİRİ SAG TIKLANIR MERGE VİSİPLE DENİR

10- CLONE SATMP TOOL YARDIMIYLA DÜŞÜK OPACİLİTY DEGERİ İLE YAKIN BÖLGELERDE RENK FARKI VEYA FAZLALIK OLAN YERLERE RUTUSH YAPILIR

11-İŞTE SONUÇLAR

Tarih: Düzenleyen: Admin
Malesef yüklenen resimler yüklendiği siteden silinmiş bu nedenle gösterilemiyor...

• 2 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 yıl sonra...
  • 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

mrb bana resimde yüz değştirme konusunda yardımcı olurmusunuz adobe photoshop CC2017 indirdim ama yapamadım fazla bilgim yok 1f61e.png saygılar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.