Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl nasılsın abi? -bilmiyorum .. -fazla bıraktık seni her halde dondurucuda. soğuk kanlı olmuşsun .. -ben senin torunun torunun torunuyum.. -hemen dondurun beni -hoşgedin abi? -kaç yıldır donuyorum -20 abi. -ha peki. beni yeniden dondurun öyleyse - ??! - uggh.. uggu ugaga ughh!! - len salak herifler!! yannış adamı çözmüşsünüz.. gidin değiştirin şunu, gözüm görmesin sizi!!! -meraba abi -meraba -biliyonmu şu an dünyanın en yaşlı insanısın -zittir lan - -------------------------------------------------------------------- çözülüo lan bu murtaza -lan ben sana demedim mi oynama düğmelerle diye -abi yasaklara karşı zaafım var ne yapayım -hasktr çözüldü işte -nihayo -ne dio lan bu -murtaza tırtlar yaylasındaki nemaki gibi sorup duracaksan şimdiden sus -nihayo -lan olm chuq kadar adam gözleri çekik ne bileyim ben türk değil baksana -abi robot olmasın bu sürekli aynı şeyi söyleyip duruo -salak robotu ne diye dondursunlar paslanır o bi kere -aha abi kıpırdadı bu -lan herif konuşuo sen hala kıpırdadı diyorsun -Wo huvey çü -abi hayvan dedi bana bu yeden bitme -Wo yao çü -şimdi de vay ayı çocuğu dedi -lan adam türkçe konuşuyor sanki hemen anladın dur bi soralım bakalım nereli kardeş ver yu ay from -wo şı kina zay ciyen -lan tut kaçıo olm adam -ne yapayım abi pire gibi herif baksana -vur kafasına süpürgeyle -kodumun pigmesi gel lan kaçma - çözün lan şunu!! (dızzzt bııızt) - battaniye getirin len.. g.tüm dondu anasını satiim.. -kendinizi nasil hissediyosunuz..? -sümüklerim akıyo.. üşütmüşüm.. kıçım açıkta kaldı galiba.. - ihhh nerdeyim ben - you are in the freezing facility right now ... - sktr gercekten dondurulmusum - uleeeeyn! ben IV. Murat murat kellenizi bedeninizden ayirmaya geldim ulan!!!!!!!!!! - tekrar dondurun ... - kac yilindayiz ? - 2007 - la mugakodum 200.00 dolari 1 senelik dondurun diyemi verdik? - ama... - ya sus eziyet ettirtme kendine bana sen ver bana 200.000 dolar ben seni ufleyerek 10 seneligine dondurmassam adim orhan degil! - siz zaten orhan degilsiniz bakin 1 sene dondurduk ve istediginiz gibi beyninize format attik - 200.000 dolari hatirliyorum ama - turksun dimi? - ailem sağ mı ? - evet burdalar bakin bu kariniz - sktr cok çirkinmiş lan bu karı! - yok o kızınız - kac yıldır donuğum ben böyle - valla karınız evlendiğiniz gunden beri dedi zaten kızda sizden değilmis -!?!!?!?? -dondurulmuşluktan çıkmış yeni halinizle dünyaya tekrar hoşgeldiniz kendinizi nasıl hissediyorsunuz? -hı pardon -asistan,bunun beyni daha çözülmemiş len ütü getirin -olur hocam -hoşgeldin abi -hoşbuldukk -kaç yıl oldu leyn -bi 50 senedir donuktunn -hee bari fener turkiye kupasını alabildimi lemm -türkiye kupası nasıl bişidi abi -ne biliyim a..k.. gördüğümüzmü var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.