Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Ağzına sağlık gönüldaşım,söylediklerin gerçekten önemliydi benim için.

Şimdi gönüldaşım önemli olan meyvanın cinsi eğer sattığın meyva mevsim meyvesi ise özellikle içlerinde elma falan varsa hayallerinin gerçek olacağını gösterir.

yok mevsim dışı meyvalar ise ufak bir soğuk algınlığı kapıda demekki kendine dikkat et bol,bol ıhlamur iç c vitamini al

Rica ederim cnm :)

Bende tşk ederim yorumun için...Hangi meyvayı sattığımı söylemedi :huh::grin: Hayırlısı olsun inşallah :rolleyes::clover:

• Cevaplar 183
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ben yorumluyorum ama nasıl desem bilmemki :unsure::lol::grin:

Cnm böyle rüyaları hepimiz zaman zaman görürüz :grin: Araba kullanırken,yüksek bir yerden düşerken bunlar olağan şeyler :rolleyes: Yuksam senin ehliyetinde mi yuk kıs :huh::lol: Pencereni kapa üserini iice ört yatarken -_-:w00t::lol::hug:

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:

gece sen rüyamı yorumluyosun :huh:

anlatayım bende rüyamı sana yorumlarını bekliyorum :unsure:

şimdi ben rüyamda bir sürü bozuk para gördüm...paraları saydıkça çoğalıyorlardı... :unsure:

sonra yemyeşil bir ağacın altındaymışım...ağaç hem çok büyük hem de çok gür...

para...ağaç..anlamadım gitti :unsure:

merakla yorumlarını bekliyorum ;):hug:

Gönderi tarihi:
ben rüyamda sürekli bitlendiğimi görüyorum..huy kaptım normaldede kafamı kaşıyıp duruyorum

Evladım,rüyada bitlendiğini görmek bol paraya kavuşacağına dostlarınızın birden artacağına işarettir -_- Şimdi bu ni demek oluyo açıklayalım birlikte :D Ben senin Annenin genç kızken oturduğu mahalledeki evin karşı çaprasında oturan ve annenle kesinlikle çok ama çok samimi olan Berrak teysenin kısıyım :rolleyes: Tanıdın dimi beni :huh: Yuk tanımadıysan başka bi şekilde anlatmaya çalışayım :unsure: paralar nirde :angry::lol:

Gönderi tarihi:
gece sen rüyamı yorumluyosun

anlatayım bende rüyamı sana yorumlarını bekliyorum

şimdi ben rüyamda bir sürü bozuk para gördüm...paraları saydıkça çoğalıyorlardı...

sonra yemyeşil bir ağacın altındaymışım...ağaç hem çok büyük hem de çok gür...

para...ağaç..anlamadım gitti

merakla yorumlarını bekliyorum

Evladım,Zeynepcim yavrım rüyada para görmek ( bit görünce para oluyo para oluncada bit mi oluyu acep :unsure::w00t: ) Bolluğa işarettir,para saymak ise çok başarılı olacağına işarettir.. Artık ne başarısı diye sormazsın herhalde zira bende bilemiyorum :lol:

Yemyeşil bir ağaca gelince (yeşil bir ağaç deseydin hatta ağaç deseydin ben anlardım zaten ne diye yemyeşil diyosunki <_<:lol: ) Maddi açıdan istediğin kazanca sahip olacağına,mutluluğa,sorunlarının çösüleceğine işarettir yavrıcım :grin:

Bu durumda senlende bir yerlerden tanışıyor olmamamıs gerek ama nirden :unsure::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
Berrak teyseyi tanımıyom ki ben :huh: hem biz en son ankarada oturduk , paralar çantamda :crying:

Ben zaten bir şehir semt mahalle ismi vermedimki <_< Nasıl tanımassın sen benim annemi :angry::lol:

Temam çantayı oraya bırak ve çık -_- Tanımasanda olar :w00t::yuvarlan::hug:

Gönderi tarihi:
karman çorman oldu be :ermm: korkumdan ne yazdımı bilemedim :lol:

Niye korkuyorsunki :huh::shifty::lol:

çantayı oraya bıraktım paralar kredi kartları hepsi içinde apla.. içinden yolparası alabilirmiyim :huh:

Al bari <_< Ama sadece otobüs parası al sakın taksi parası alma :angry::w00t::hug:

Gönderi tarihi:
Evladım,Zeynepcim yavrım rüyada para görmek ( bit görünce para oluyo para oluncada bit mi oluyu acep ) Bolluğa işarettir,para saymak ise çok başarılı olacağına işarettir.. Artık ne başarısı diye sormazsın herhalde zira bende bilemiyorum Yemyeşil bir ağaca gelince (yeşil bir ağaç deseydin hatta ağaç deseydin ben anlardım zaten ne diye yemyeşil diyosunki Maddi açıdan istediğin kazanca sahip olacağına,mutluluğa,sorunlarının çösüleceğine işarettir yavrıcım :grin:

Bu durumda senlende bir yerlerden tanışıyor olmamamıs gerek ama nirden

bu açıklamalarından şunu anladım ki milli piyango bu sene bana çıkcak :lol:

başarı derken finallerim başlıyo 10 gün sonra o olabilir :huh:

dün gece ki rüyama geçelim artık :D

ben böyle bavullarımı hazırlıyorum gitcem ama kimse yok koskoca yerde bi ben varım :w00t:

sonra bir arkadaşımı görüyorum ve onun yüzünden otogara geç kalıyoruz...taksiye biniyoruz ama çöp kamyonu yolu kapamış ve bir türlü gidemiyoruz otogara.neyse en sonunda otogara gidiyoruz ve 2-3 dak. sonra otobüs kalkıcak.ama otobüs daha gelmemiş terminale :w00t: sonra görevliler şoförü arıyo nerde kaldın sen diye :angry: şoförde diyoki ben eskişehir otogara girmeden direkt geçtim geri dönemem :huh: sonra ben ğlıyorum o kadar uğraşmışım diye :crying:

evet gececim yorumlarını bekliyorum :hug:

Gönderi tarihi:
ben böyle bavullarımı hazırlıyorum gitcem ama kimse yok koskoca yerde bi ben varım

sonra bir arkadaşımı görüyorum ve onun yüzünden otogara geç kalıyoruz...taksiye biniyoruz ama çöp kamyonu yolu kapamış ve bir türlü gidemiyoruz otogara.neyse en sonunda otogara gidiyoruz ve 2-3 dak. sonra otobüs kalkıcak.ama otobüs daha gelmemiş terminale ,sonra görevliler şoförü arıyo nerde kaldın sen diye ,şoförde diyoki ben eskişehir otogara girmeden direkt geçtim geri dönemem , sonra ben ğlıyorum o kadar uğraşmışım diye

evet gececim yorumlarını bekliyorum

seynepcim bu üryaanı ben yorumlamak isterim -_-:lol:

öncelikle bavulun içi dolumuydu, boşmuydu? bu çok önemli -_-:lol:

rüyada otogar görmek, uzun ve yorucu bir yolculuğa işarettir... taksiye binmek ise, yakınlarınızdan gördüğünüz yardımlar sonucunda işlerini yoluna koyacağınıza işarettir -_-:)

Gönderi tarihi:
bu açıklamalarından şunu anladım ki milli piyango bu sene bana çıkcak

başarı derken finallerim başlıyo 10 gün sonra o olabilir

dün gece ki rüyama geçelim artık

ben böyle bavullarımı hazırlıyorum gitcem ama kimse yok koskoca yerde bi ben varım

sonra bir arkadaşımı görüyorum ve onun yüzünden otogara geç kalıyoruz...taksiye biniyoruz ama çöp kamyonu yolu kapamış ve bir türlü gidemiyoruz otogara.neyse en sonunda otogara gidiyoruz ve 2-3 dak. sonra otobüs kalkıcak.ama otobüs daha gelmemiş terminale ,sonra görevliler şoförü arıyo nerde kaldın sen diye, şoförde diyoki ben eskişehir otogara girmeden direkt geçtim geri dönemem ,sonra ben ğlıyorum o kadar uğraşmışım diye

evet gececim yorumlarını bekliyorum

Çok afedersin Zeynepcim ne için o kadar uğraşmıştın da ağladın :huh:

Dün geceki rüyana gelince :P

Finallerim başlıyor dedin , bu rüyanı ona bağlıyorum ( Ben nereye istersem oraya bağlaram :lol: ) Neyse rüyada taksi görmek bir arkadaşınızn size büyük bir sırrını emanet edeceğine işarettir..Bu rüyanda gördüğün arkadaşında olabilir..Ama sen yinede sabırla bekle olar mı arkadaşının suratına bön bön bakıp eee ne zaman emanet edecen bana o sırrı demek sakın :huh::w00t:

Rüyada otobüs ise, uzun zamandır görüşemediğin eski dostlarınla görüşeceğine işarettir..Fakat sen otobüsü kaçırdığın ve o otobüsü hiç göremediğin için ne yorum yapacağımı bilemiyorum :huh::lol:

Otogar- Garaj görmek, özel hayatta da düzen demektir..Düsenli olun evladım,sabah kalkınca yataklarını toplayın,evi dağıtmayın,yerleri süpürün,çayı demleyin :lol:

Rüyada kamyon görmek biraz sıkıntıya işarettir..Çöp kamyonu görmek neye işarettir sülemem gerek yuk herhalde.. Evdeki çöpü boşaltın :lol:

Umarı yardım olabilmişimdir :grin:

Gönderi tarihi:
dimek ki önceki üryaamı abuk sabuk yorumlamışsın ki onun için anlatmıyorum

De get :P

seynepcim bu üryaanı ben yorumlamak isterim

öncelikle bavulun içi dolumuydu, boşmuydu? bu çok önemli

rüyada otogar görmek, uzun ve yorucu bir yolculuğa işarettir... taksiye binmek ise, yakınlarınızdan gördüğünüz yardımlar sonucunda işlerini yoluna koyacağınıza işarettir

Bu mudur yani :huh: Yuk artık daha neler kankim <_< Kıs haketten gösel uyduruyon he :lol::D

Gönderi tarihi:
Bu mudur yani :huh: Yuk artık daha neler kankim <_< Kıs haketten gösel uyduruyon he :lol:

budur tabe <_< üryaa öyle yorumlanmas böle yorumlanır cnm <_<-_- senin gibim atmasyon uydurmuyorum ayrıca :P:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.