Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 KENDİNİZİ TENIYABİLDİNİZ Mİ?? İNSAN HEP KIZLARI ANLAYAMAMAKTAN YAKINIR HİÇ SORDUNUZ MU? KENDİNİ ANLAMIŞMI DİYE BEN DAHA ANLAYAMADIM KENDİMİ... ANLAYAN VARSA GELSİN Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 BEN KENDİMİ ÇOK İYİ ANLADIM CANIM BENİM JOJUĞUM BEN BİRAZ KARARSIZIM EN NEFRET ETTİĞİM HUYUM KAHRETSİNNN.KARARSIZZ KASIM OLDUM ÇIKTIM EHU EHUUU ANKET OLUŞTURDUM ARKADAŞLARA SORDUMMM 100 KİŞİYE TAMAMLIYAMADIM ÇÜNKÜ ÇAYCIMIZ CEYMS ORTALIKTA YOK TÜYMÜŞ YİNE 99 KİŞİ İLE YETİN ARTIK MAALESEF YAVRUCUĞUM KENDİNİ TANIYAN İNSANLAR SADECE VE SADECE %1 KALANLAR İSE ARAŞTIRMALAR YAPIYORMUŞ SONUÇLANINCA SENİDE HABERDAR EDERİM. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 anket için teşekkürler.... made ın turkey........sonuçları bekliyecem anket istatislikleri ölçer EREN zarar gelmez korkma )))))))) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 anket için teşekkürler.... made ın turkey........sonuçları bekliyecem anket istatislikleri ölçer EREN zarar gelmez korkma )))))))) 13953[/snapback] EVET SONUNDA SONUÇLAR GELDİ AMA HİÇTE İÇ AÇICI DEĞİL KENDİNİ TANIYAN İNSAN YOK BUNU ÜZÜLEREK YAZDIM AMA NEYLERSİN MEMLEKET GERÇEĞİ BU Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 anket için teşekkürler.... made ın turkey........sonuçları bekliyecem anket istatislikleri ölçer EREN zarar gelmez korkma )))))))) 13953[/snapback] EVET SONUNDA SONUÇLAR GELDİ AMA HİÇTE İÇ AÇICI DEĞİL KENDİNİ TANIYAN İNSAN YOK BUNU ÜZÜLEREK YAZDIM AMA NEYLERSİN MEMLEKET GERÇEĞİ BU 14003[/snapback] ismin neydi arkadaşım çok teşekkür ederim anket için farklı bir sonuç alınmazdı zaten tekrar sağol iyi günler olsun.................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 anket için teşekkürler.... made ın turkey........sonuçları bekliyecem anket istatislikleri ölçer EREN zarar gelmez korkma )))))))) 13953[/snapback] EVET SONUNDA SONUÇLAR GELDİ AMA HİÇTE İÇ AÇICI DEĞİL KENDİNİ TANIYAN İNSAN YOK BUNU ÜZÜLEREK YAZDIM AMA NEYLERSİN MEMLEKET GERÇEĞİ BU 14003[/snapback] ismin neydi arkadaşım çok teşekkür ederim anket için farklı bir sonuç alınmazdı zaten tekrar sağol iyi günler olsun.................. 14467[/snapback] ne demek güzel kardeşim.gider ayak sanada yazam.ismim mi şakir... keşke herkes kendini bilse ne iyi olur du demi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.