Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 ya olur arada böyle şeyler arkadaş...bakma kusuruma............ Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 lafımı olur ... halden annarız... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Arkadaşım Badem Ağacı Sen ağaçların aptalı Ben insanların Seni kandırır havalar Beni sevdalar Bir ılıman hava esmeye görsün Düşünmeden gelecek karakış... Açarsın çiçeklerini... Bense hayra yorarım gördüğüm düşü... Bir güler yüz bir tatlı söz.. Açarım yüreğimi hemen Yemişe durmadan çarpar seni karayel Beni karasevda Hemde bilerek kandırıldığımızı Kaçıncı kez balanmışız bir olmaza Koo desinler bize şaşkın Sonu gelmesede hiç bir aşkın Acalım yinede çiçeklerimizi Senden yanayım arkadaşım Havanı bulunca aç çiçeklerini Nasıl açıyorsam yüreğimi Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Nasıl vermişsem kendimi son sevdama Vur kendini sende bu güzel havaya Aziz Nesin bu şiiri ben niye buraya yazdım......işte canım ole istedi.....ben arkadaşlarımı istiyomda ondan..... (topic altta kayıplara karışmış yaff) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 bundan sonra yeni gelenler bu topicten tanıtacaklar gendilerini anlaşıldımı..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 kıskanmayalım lütfen..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 biraz aşağıda kalmış bu forum yukarı çıkartıyım dedim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 gitmeden bi el atam... gene diplerde bu topic.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 biraz aşağıda kalmış bu forum yukarı çıkartıyım dedim gitmeden bi el atam... gene diplerde bu topic.. ayy teşekkür ederim canlar çok iysiniz...... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Reklam yapmayalım kardeşim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 kıskanç kıskanç........ Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Hüleaannnn... Hakkaten kıskandım Nerde benim hoşgeldim topicim... Du bi buluyım üste çıkarmazsam bende Arman değilim. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Hüleaannnn... Hakkaten kıskandım Nerde benim hoşgeldim topicim... Du bi buluyım üste çıkarmazsam bende Arman değilim. bul ayıp ettin..... Alıntı
Φ SOHO Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 benim de bir katkım olsun dedim de.... eh işte... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 benim de bir katkım olsun dedim de.... eh işte... eywallahh.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 bakınız beni kıskanıpta topiğimi alta atıyorlar bende yerimi size kaptıracak göz var mı len.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 sonsuz bir denizde umarsız bir sewdaya açmışım yüreğimi dayanılmaz acılarla oy benim taş yüreğim ateşlere siper göğsüm bir deli ırmağım ben yatağımda kaybolurum ....... yurdumun hasat zamanı gelmeden ideceğim ben olunmaz yalnızlığa karanlık sonsuzluğa oy benim taş yüreğim ateşlere siper göğsüm bir deli ırmağım ben yatağımda kaybolurum ..... off beee bir haftayıda daha bitirdik.......... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 sen üzülme meydün biz senin topice de yazarız sen benimkine yaz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 baksen bide pazarlık yapıyor......sen yazmaya devam et ben bi ara yazarım aip ettin....... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 arkadaşa topicleri gezdiriyomda.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 ya birden bu topiği açtığım günler geldi aklıma way bee........ne günlerdi ama millet benden nefret ediyordun herkesi canından bezdiriyordum ahh ahhhh gençliğim........ hay sayman havan batsın........emi.....arkadaşı gezdiriyormuş...neyse sen arada diğer arkadaşlarınıda getir benim topiğe...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 abooo atmışlar gene alta...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 bakın arkadaşlar benim topiği alta atmak için eski topicleri çekmeyin yukarılara gelirsem döferim valla......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Abla cidden, eski topicleri üste çıkarıyolar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 sadece susarak özlüyorum.... ne garip....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.