Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 hee iyi guzel o zaman =) niye kizdin ki bana ne yaptim ben sana Alıntı
Φ kumral bomba Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 slm buranın yabancısıyım bana yardm edermisin neyapacaımı bilmiom Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 slm buranın yabancısıyım bana yardm edermisin neyapacaımı bilmiom hosgeldin yardim derken sorun nedir ? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 yok be jönüm sana kızmadım şeytani duygularım depreşti herşey yolunda emme şeytana uyuyoruz arada bir onu ima ettim..... kumral bomba sen gel bakam deyzenin gıllı gollarına sana yardımcı olam......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 çiçeğim az kaldı perşembe ordayım.........bekle beni ankara.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 şurda iki gün gelmedik dibe vurmuşuz ayıptır yaf....... Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 bak sen....made buralardaymış....yahuuu ne kadar oldu görüşmeyeli...ne var ne yok acaba? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 bak sen....made buralardaymış....yahuuu ne kadar oldu görüşmeyeli...ne var ne yok acaba? walla abi ben diyim 10 ; sen de 20 yıl oldu görüşmeyeli..... seni gördüğüme bu kadar sewineceğimi tahmin bile edemezdim....ne sewindim yahuu..... Tenim tenimde ben sana haldaş olayım Bir yaprak gibi dalına sarılayım Ahını ahıma kat sevdan olayım Sesime bir düğüm at Sesine tutunayım Sen ateş ol ben olayım Sen yaz ol ben ayaz kalayım Uzasın gölgeleri şu ışıkların Sen tutukla ben hükümlü kalayım Gözlerin gözlerimde Ben sana kurban olayım Uğruna yorulayım Uğruna yanılayım İçimde fırtınalar Rüzgarın olayım Sesini sesime kat Sesinde boğulayım Sen ateş ol ben yanayım Sen yaz ol ben ayaz kalayım Uzasın gölgeleri şu ışıkların Sen tutukla ben hükümlü kalayım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 tam bi pööööfffffff'lük gün........ Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 pissshhtt bak bi nasi keyifler=) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 iydir jönüm senin nasıııııı............ ...... denizde kararti war şugeln kayik midur ben özledum yarimi ağlasam ayipmidur ....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 bacım nassınnn napıyon bakim )) uff mu oldu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 hastayım ama mutluyum evımdeyım cunku bıttı askerlıgım =) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 çiçeim seni gördüm çok mutlu oldum.... jöncüğüm çok sewndim senin adınada...... karaduman atum dağlari aşti nallari yollari yardi geldi bir karaduman yollarumi kapatti çek git buradan duman kapatma yollarumi bişey istemem senden al git acilarumi geçtum uzun yollardan içtum soğuk sulardan ben bişey anlamadum habu yalan dünyadan yaylanun çimenine otur güzelum otur gönül kimi severse dünya güzeli odur dalup gitmek istedum derenun akişina gelmesada raziyim yarumun bakişina arkadaşlar kanmayın güzel gözle kaşlara sonra çok vurursunuz başunuzi taşlara yaylalar serin olur sulari buz gibidur bir gören vazgeçmiyor sanki cennet yeridur gece oldimi yildiz sanki elle tutulur karadeniz yaylasi inan ki bambaşkadur Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Ayrılık Hediyesi şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun be..bu son olsun! bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun! şimdi saat yokluğunun belası sensiz gelen sabaha günaydın! işi-gücü olanlar çoktan gitti bir ben kaldım voltasında sensizliğin hiç uyumamış bir ben... şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun! artık sigarayı üç pakete çıkardım günde olsun be! ne olacaksa olsun! bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun) Yusuf Hayaloğlu saygıyla anıyorum....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 SaRı SaÇLıM MaVi GöZLüM.... Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bu Gemi Bu Karadeniz Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Ararım İzini Dolmabahçeden Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden İçimde Sen ,Gözümde Sen sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Kurban Olam Yürüdüğün Yollara Kara Peçe Yakışmıyor Kullara Uyan Bak Bizim Hallara Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan Bir Daha Gel, Gel Samsundan Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Asik Mahzuni Serif Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2009 ben gellddüüüümmmmmmmmmmMMMMMMMMM..........................))))))))))))) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 ben gellddüüüümmmmmmmmmmMMMMMMMMM..........................))))))))))))) hosgeldın acıkmıssındır sen sımdı=) sımıt getırdım sana mıdenın suyunu alır caylarda bırasdan gelır Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 caylarda bırasdan gelır geldi geldi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 hosgeldınacıkmıssındır sen sımdı=) sımıt getırdım sana mıdenın suyunu alır caylarda bırasdan gelır geldi geldi durun peynirden benden gelsin.... ayrıca bu güzel şiirde benden size gelsin canlar...... ÇAY, SİMİT ve PEYNİR Basit yaşayacaksın, basit. Mesela susayınca su içecek kadar basit… Dört çıkacak, ikiyle ikiyi çarptığında. Tek düğmesi olacak elindeki cihazın; Tek bir düğme, tek bir cümle gibi… Sevince lafı dolandırmadan söylediğin “seni seviyorum” gibi. Basit, sıcak bir öpücük yetecek sana… Basit, sıcak bir öpücük; ve o öpücükle dolacak tüm günlerin, tüm düşlerin. O öpücük için yapacaksın hayatının kavgasını, Öpücük için yiyeceksin, hayatının dayağını. Kabak çekirdeği verecek, sana rakamların veremediği mutluluğu. El yazısıyla yazılmış, eğri büğrü bir mektup olacak, En değerli kağıdın, hep yanında taşıdığın, atmaya kıyamadığın. İki harekette giyiniverecek, iki harekette soyunuvereceksin. Kısacık olacak uyanman ve yola çıkman arasında geçen süre; Kısacık olacak sıcacık kollara dolanman ve Kendin bile anlayabileceksin yazdıklarını; bakışların bile anlatabilecek kendini Beklentilerin de basit olacak, Kaf Dağı’nın önünde bekleyecek mutluluklar. Bir ıslıkta bulabileceksin en uzun dostluk romanını; Ya da bir damla gözyaşı yaşatacak sana en ucuz romanını; Pankreasının sağlığına dua edeceksin kapatırken gözlerini. Zafer işareti yapacaksın tuvaletten çıkarken. Bir kaşarlı tost olacak aradığın, nasıl oturacağını bilemediğin sofrada, Parmakların en kıymetli çatalın, yine, aynı parmaklar çözecek en karmaşık denklemleri. İskender’in kılıcı duracak, avukat rehberinin yanında. Bir filarmoni orkestrası veremeyecek sana, kontraplak bir gitarda doğru basılmış bir fa diyezin mutluluğunu, Makyajı ilk “a”sına kadar bilmen yetecek, temizlik kokacak en pahalı parfümün. “Bilmiyorum” diyebileceksin bilmediğinde ve çok normal olacak “ bilmeyişin”. Tek dereden su getirmen yetecek, bir “istemiyorum” diyebilmeye, Ne durduğu fark etmeyecek abanın altında. Saatin, sadece saati gösterecek, Telefonunu sadece telefon etmek için kullanacaksın, Küçük bir not defteri olacak, “bilgini” en hızlı “sayan”. Basit yaşayacaksın, basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit… Çay, simit ve peynirle… NAZIM HİKMET Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 durun peynirden benden gelsin.... Görüyormusun Ahmet unutmuşsuz peyniri ama ben peynir göremiyorum.. kim aldı acaba ? made şiir icin teşekkürler peynire ne oldu haberin var' mı ..tek tek yiyelim lütfen, hepsini bitirmiyelim, arkadan gelecekler var Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 ciiiiiğğ bir tanesi gitti anlamınamı geliyor bu şimdi hem farkındamısın görünürler de yok Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 farkında degılım cunku bende cok sık ugrayamadım su sıralar=) ama bu baslıga gelıp onun mesajlarını sıırlerını okuyunca ben mutlu oluyorum ara sırada yazıyorum buraya aynı sızı gorunce mutlu oldugum gıbı =) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 aynı sızı gorunce mutlu oldugum gıbı =) Aynen Ahmet Hem beli mi olur, belki rüyasinda görür bizleri, uykumdan ettiniz beni der ve gelir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.