Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 daha var ama ben bugünden itibaren kutlamalara başlayam dedim..... ewet çok sewmediğim ,sewimsiz ,uyus golginin cumartesi günü doğum günüymüş......... şimdiden doğum günün kutlu olsun...........ne demeye doğduysan........ yaşın kaç oldu 45 oldun mu yoksa daha fazlamıydı....umarım mumlar yeterli gelmiştir.........kıh kıh kıh... (yak mumları golgi.....) Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 nerde dünya güzeli... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 oo efenedim bu ne şeref........sizleri burda görmek ne hoş ne hoş....... mutlu yıllar golgiiii..........mutlu yıllar ............. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 offff offfffff........ Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 nıye dogum gunum dıye kandırdın bızlerı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben kandırmadım ki...... yanlış bi anlaşılma olmuş...hem şey doğum günleri belli oluyor mu olmuyor mu diye test ediliydi ondan öyle yazmışım.....yani 8 nisan 1969(galiba yılıda böyle yazmışım) doğumlu deelim...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 H.G kARDES H.B. CaNeM................... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 hoşbuldum arkadaşlar.............. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 piişşhhtt gosgeldın sen daha yenı sayılırsın kalk bana sole kopuklu bı kahve yap bakım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 buyur canem yarasın..................... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 tsk ederım ellerın dert gormesın ama sunu bılmenı ısterım kı ben sana cok kızıyorum buraya daha fazla gelmıyosun dıye.ozletıyosun kendını Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 kızmakta çok haklısın sewgili ahmet.........ne yapam iş - güç - yaşlılık gelemiyom............. ya ya yaaaaa şa şa şaaaaa fenerbahçe fenerbahçe çook yaşa................ şampiyon olmakta bir başka canem............... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 ıs guc derken ev ıslerı falan mı evlendın mı yoksam yarın gs yı yenersek cfte sampıyonluk kutlarık Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 made yakaladım seni bu sefer? Nerelerdesin? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 aboo sobelendim........ işte geldim burdayım ben bu işte usta değilim..... ya sorma aysum işler yoğun kendime bile zaman ayıramıyorum......ev-iş,iş-ev böyle geçiyor zamanım..... gelmesem bile ruhum forumda dolaşıyor aysum sen hiç merak etme sizi kontrol ediyorum ben.......... allah canını jön ne evlenmesi yafff.........benim gibi deliyi kim alsında başına bela etsin........ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Sen yardımcı tut kendine be yaa.. Olmuyor böyle Made abla niye öyle diyorsun alan çıkar da sen beğenmezsin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bakalım çok ısrar etti bu hafta sonu istemeye gidicez meydünü bana.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 yyyuuuuuuppppyyyyy karaoğlana beni istemeye geleceklermiş hafta sonu.................. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 kımseye soz vermeyın nıkah sahıdı ben olacam Alıntı
Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 dürüst, mantıklı, düşünceli, hassas denebilir benim için. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 kımseye soz vermeyın nıkah sahıdı ben olacam tamam şahidimiz sen olacan................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 ........................... hastayım...................... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.