Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 sana bişi diyen yokki elektro tamam kızım istenmediğim yerde durmam zaten Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 sana bişi diyen yokki elektro tamam kızım istenmediğim yerde durmam zaten Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 oy benim taş yüreğim ateşlere siper göğsüm bir deli ırmağım yatağında kaybolmuş...... yürü be kim tutar seni..... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 şşş bak bi ne bitmez bi hoş geldin faslıydı ... ee yine hoş geldin bari... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 şşş bak bi ne bitmez bi hoş geldin faslıydı ... ee yine hoş geldin bari... sende hoşgeldin abla.... Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 hoşgeldin dicektim ama sen geleli çok olmuş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönül koydu yeditepe sevdamıza.. İnanmamıştım gittiğine,seni aradım beni beklediğin o soğuk pencere kenarında.. Düşlerimizi göğe yazdığımız o deniz fenerinin altında... Ne zamanki seni gördüm benim olmadığın beyazlarda,o zaman anladım.. Sevdamız yaşanmamış bir kasımda Sevdan benim olmadığın bir pembe masalda... Affet,gözlerin gözlerimde bir damla olsada,senle süslenmiş hayallarim,affet!...bir başka kadında..Affet!Gidiyorum.. Belki söz verdik ama...olmadı.! Affet! Aşkımız inat zamanlarda! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 şşş bak bi ne bitmez bi hoş geldin faslıydı ... ee yine hoş geldin bari... kısskaaaannnnnnçççççççççççççç Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 şeyyyy geçiyordum uğradım............... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 bende bı ugrayım dedım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 bende bı ugrayım dedım çok iyi yaptın....otur şole bi gayfe yapamda içek............... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 kopuklu olsun ama ve ayrıca ortadan cok sekerlıden az, telvesı bol ama bataklık kıvamında olmasın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 kopuklu olsun ama ve ayrıca ortadan cok sekerlıden az, telvesı bol ama bataklık kıvamında olmasın ayıpsın çok pis kahve yaparım bide fal bakarım.......:D:D ben geldim gene aman bende dedim kim eksikti....yokluğun bir mıh gibi batıyordu ne ey ettinde geldin.... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 dedim mıh çok acıtır direk baltayı indirem kafasına kurtulsun yazıktır :devil: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 dedim mıh çok acıtır direk baltayı indirem kafasına kurtulsun yazıktır :devil: Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 yine mi dibe vurmuşum yaaaaa............. Alıntı
Φ rudya Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 ne bakacam benim meselemmi haydeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 sen dibe vurmazsın madem....biz ne güne duruyoruz Sen giderken, gözlerimin dolduğunu gördün m? Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı.. İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. Sen giderken, çiçeklerin solduğunu gördün mü? Ellerimin saçlarımı yolduğunu gördün mü? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı... İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. Sen giderken, bahar mıydı, nergiste çiçek var mıydı? İki nefes alıp vermek, yaşamak bu kadar mıydı? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı.. İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 made in turkey arkadaşim sen yer çekimine meydan okumuş biri olarak dibe asla vurmazsın.. Seni seven arkadaşindan sevgiler.. Sen en mükemmel sevgiyi hak edecek kadar güzel fakat herkesin seni sevmeyi hak etmeyecegi kadar özelsin... SayGıLar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 ne bakacam benim meselemmi haydeeeeeeeeeeeeeee o zaman seni ilgilendirmeyen konulara yazma........ sen dibe vurmazsın madem....biz ne güne duruyoruz Sen giderken, gözlerimin dolduğunu gördün m? Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı.. İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. Sen giderken, çiçeklerin solduğunu gördün mü? Ellerimin saçlarımı yolduğunu gördün mü? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı... İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. Sen giderken, bahar mıydı, nergiste çiçek var mıydı? İki nefes alıp vermek, yaşamak bu kadar mıydı? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı.. İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. offfff off çiçeim ne ettin kopardın beni......... made in turkey arkadaşim sen yer çekimine meydan okumuş biri olarak dibe asla vurmazsın.. Seni seven arkadaşindan sevgiler.. Sen en mükemmel sevgiyi hak edecek kadar güzel fakat herkesin seni sevmeyi hak etmeyecegi kadar özelsin... SayGıLar.. canımsın sen yaaaaa....inan bende seni çok sewiyorum sewgili hemşom...... iyiki varsın......... benden de kucak dolusu seWgiLer Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 doğdumda ey mi ettim bilmem............ (maksat topiği yukarı çekmek ) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hadı bugunun serefıne patlatım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 hadı bugunun serefıne patlatım patlatalım beeaaa......... içelim güzelleşelim.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 öfff amme tozlanmış buralar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.