Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 buralardayım be can..... gelmirsin bekletirsin bizi... bu şiveyi biliyorsun sen Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 gelmirsin bekletirsin bizi... bu şiveyi biliyorsun sen gelmirim gelmirim................ yok be gelirim men...............işten zaman buldukça gelirim......... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 gelmirim gelmirim................ yok be gelirim men...............işten zaman buldukça gelirim......... bana toprağım diyebilirsin soy oraya dayanıyor bizde... kastettiğim azerilik değil.. ama oradan olunca yakın oluyor azerilere... ben soyculuktan nefret ederim bu arada malcolm x gibi dogville x bile olabilirim. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 bana toprağım diyebilirsin soy oraya dayanıyor bizde... kastettiğim azerilik değil.. ama oradan olunca yakın oluyor azerilere... ben soyculuktan nefret ederim bu arada malcolm x gibi dogville x bile olabilirim. menim özümde azeri deel ki ay balam........aynı toprak üzerinde yaşıyoruz...aynı havayı suyu kullanıyoruz olacak o kadar demi........ dogville x neyse ya ben işime döneyim sonra görüşürüz ..................... mucuksssssss Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 menim özümde azeri deel ki ay balam........aynı toprak üzerinde yaşıyoruz...aynı havayı suyu kullanıyoruz olacak o kadar demi........ dogville x neyse ya ben işime döneyim sonra görüşürüz ..................... mucuksssssss tamam ama senin memleket varya hani bendede spoy dayanıyo orası azaerilere yakın ya... sen dur koptu iletişim dön izah gelecek.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 izah itinayla bekleniyor................... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 izah itinayla bekleniyor................... sen şu an nerdesin izahı yanında yapmak istiyorum paletimi boyalarımı ve h9 kalemimide alıp gelecem sen söyle Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sen şu an nerdesin izahı yanında yapmak istiyorum paletimi boyalarımı ve h9 kalemimide alıp gelecem sen söyle sen şimdi malzemeni kap dışarı çık 789km yol yap..........ben ordayım............... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 ben seni hep yanıbaşımda hissettim.... meğer uzaklardaymışsın.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sen şimdi malzemeni kap dışarı çık 789km yol yap..........ben ordayım............... yapamam mı zannettin.... yaparım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 ben seni hep yanıbaşımda hissettim.... meğer uzaklardaymışsın.... önemli olan mesafeler değil ki canımcım kalbinde yer edindiysem bu bana yeter............. yapamam mı zannettin.... yaparım yaparsında verdiğim adres nere ki...sen nerdesin.........ben nerdeyim...biz kimiz.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yaparsında verdiğim adres nere ki...sen nerdesin.........ben nerdeyim...biz kimiz.... "ben senim işte.. sen bensin işte.." Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 "ben senim işte.. sen bensin işte.." sen ben olabülüsünde ben sen deelim............... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 789 yakınmış be.... biz 130 dayız görüşemedik... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 789 yakınmış be.... biz 130 dayız görüşemedik... zuahhahahhh yaf yakın olunca görüşmek daha zor oluyooo Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 sen ben olabülüsünde ben sen deelim............... made in ben gelsem oraya bi taşla iki kuş vurmu olurum bak anlatıp rahatlaması sana düştü kusura bakma şimdi bir şey öğrendimki fareden elime geçen elektirik kalvyedeki parmakları titretiyor.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 made in ben gelsem oraya bi taşla iki kuş vurmu olurum bak anlatıp rahatlaması sana düştü kusura bakma şimdi bir şey öğrendimki fareden elime geçen elektirik kalvyedeki parmakları titretiyor.. ne anlatacam..........ne diyon sen bacım yaaffff Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ne anlatacam..........ne diyon sen bacım yaaffff ben beni kastettim orada beni ya anlaşılmadan ölücem ben yine aramız bozulmasın aman.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bozulmaaz sen merak etme........................ Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bozulmaaz sen merak etme........................ mesleğinizi seviyormusunuz sayfasında erbayla kulaklarını çınlattık kariyer başlığında bakarsın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 mesleğinizi seviyormusunuz sayfasında erbayla kulaklarını çınlattık kariyer başlığında bakarsın baktım caney mersi............. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 baktım caney mersi............. mon ami Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 mon ami Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Bittin sennnnnn ben sana ne yaptım ki amca.............. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.