Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 beni uykumdan eden kimdirrrrr...tiz cellat çağrıla kelleleri vurula....... inanın tebessüme çok fazla ihtiyacım var bu aralar.sizin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum ve yüzümde gülümseme oldu...iyiki varsınız canlarım....... 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 ben degılım bırce bu baslıga yazdıgın her seyı okuyorum.takıpcınım gozum ustunde ayagını denk al saka bı yana buraya yazmaktan sakın vazgecme sadece sevdıgın bı sıırı buraya alıntılayıp yazsan bıle ben okuyunca mutlu oluyorum Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 beni uykumdan eden kimdirrrrr...tiz cellat çağrıla kelleleri vurula....... inanın tebessüme çok fazla ihtiyacım var bu aralar. ben degılım bırce bu baslıga yazdıgın her seyı okuyorum.takıpcınım gozum ustunde ayagını denk al saka bı yana buraya yazmaktan sakın vazgecme sadece sevdıgın bı sıırı buraya alıntılayıp yazsan bıle ben okuyunca mutlu oluyorum Hemen de ele verirsin beni.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2009 ya uzun zaman olmuş gelmeyeli bir geldim şaşırdım yaaa evin şekli şemali değişmiş....boya badana yapılmış tanıyamadım evimi......bide sanki eski hali daha sewimliydi.......:(ben eski ewimi istiyorum 1 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2009 ya uzun zaman olmuş gelmeyeli bir geldim şaşırdım yaaa evin şekli şemali değişmiş....boya badana yapılmış tanıyamadım evimi......bide sanki eski hali daha sewimliydi.......:(ben eski ewimi istiyorum Eski-------------------------------------Yeni madeciğim Enerji veTasarruf söz konusu, bak daha az yakıt masraflarımız oluyor artık )) Dur hazır gelmişken sana bir de şiir göndereyim DÜNYA EVİMİZ Dünya bizim evimiz, Neşemiz, kederimiz, Ay, yıldız, güneş, deniz, Dünya bizim evimiz. Güzeliyle, çirkiniyle, İyisiyle, kötüsüyle, Hayvanıyla, bitkisiyle, Dünya bizim evimiz. Barışıyla, savaşıyla Küçüğüyle, büyüğüyle, Kentlisiyle, köylüsüyle Dünya bizim evimiz. Dünya bizim evimiz Derdimiz, kederimiz Gök, ova, tarla, deniz Dünya bizim evimiz. Nurcan YARIMEL Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2009 herkese iyi bayramlar........ 1 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2009 Sana' da iyi bayramlar dilerim made .. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 sen benim esinliğimsin...sen benim hürriyetimsin...sen...çıplak yaz günü yanan etimsin...sen memleketimsin... 1 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 herkese iyi bayramlar........ kaç bayram için acaba iyi bayramlar diledin... neredesin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 kaç bayram için acaba iyi bayramlar diledin... neredesin ya canım inan o kadar karmaşık şeyler yaşıyorum....buraya uğmayı bile unutmuşum......ama inan hep aklımda benim ilk göz ağrım canım yuwam turkish mediam........ama elimden geldiğince daha sık uğrayacam.... 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 sen benim esinliğimsin...sen benim hürriyetimsin...sen...çıplak yaz günü yanan etimsin...sen memleketimsin... "özlüyorum seni...zamanla barışamadım.....geçip gidiyor ömür... günlere doyamadım..... yanıyorum ey yAr haberin yok.....saklıMDasın Ey yAr...." büyük harflere dikkat... 2 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 ya canım inan o kadar karmaşık şeyler yaşıyorum....buraya uğmayı bile unutmuşum......ama inan hep aklımda benim ilk göz ağrım canım yuwam turkish mediam........ama elimden geldiğince daha sık uğrayacam.... istersen ver bi ucunu acayim ben sana made bekleriz, beklerim, bekliyorum herzaman... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 aaaa 5 tane rep almışşın kim verdi acaba Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 istersen ver bi ucunu acayim ben sana made bekleriz, beklerim, bekliyorum herzaman... çok sağol bircem.... aaaa 5 tane rep almışşın kim verdi acaba alla alla bencede kim vermiş ki... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 çok sağol bircem.... Sen iyi ol, o da iyi olacaktır... anladın beni değil mi Kendine iyi bak lütfen.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Bir ses veriver uzaktan madeciğim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 BELKİ YİNE GELİRİM Dudaklarımı kanatırcasına ısırıyorum günlerdir her sözcük dilimin ucunda küfre dönüyor çünkü Bir gök gürlese bari diyorum bir sağnak patlasa bitse bu sessizlik, bu kirli yapışkanlık bitse ama bir tufan az mı gelir yoksa yine de yırtılan ve parçalanan birşeyler olmalı mutlaka hiç durmadan yırtılan ve parçalanan bir şeyler Oysa ne kadar sakin bu sokaklar ve bu kent ne kadar dingin görünüyor bana şimdi gökyüzü Gidenler nerde kaldılar, özledim gülüşlerini bir kenti güzelleştiren yalnız onlardı sanki onlardı çocuklara ve aşka ölesiye bağlanan kadınları güzelleştiren herhalde onlardı "Tükürsem cinayet sayılır" diyordu birisi tükürsek cinayet sayılıyor artık ama nerde kaldılar, özledim gülüşlerini onların Uzun uzun bakıyorum kıvrılan sokaklara tek yaprak bile kımıldamıyor nedense ve tek tek söndürüyor ışıklarını varoşlar alnımı kırık bir cama yaslıyorum, kanıyor kanımın pıhtılarında güllerin serinliği ve fakat bir cellat gibi yetişiyor pusudaki Dilimin ucunda küfre dönüyor her sözcük Yaşamak neleri öğretiyor, düşünüyorum okuduğum bütün kitaplar paramparça çıkıp dolaşıyorum akşamüstleri bir başıma bir uçtan bir uca yalnızlıklar oluyor kent bulvar kahvelerinin önünden geçiyorum sırnaşık aydınlar, arabesk hüzünler bir gazete sayfasında sereserpe bir yosma Sesler gittikçe azalıyor, kuşlar azalıyor ve ne zaman yolum düşse vurulduğun yere kızgın bir halka oluyor boynumda o sokak Hüznü yalnız atlarımız duyuyor artık biz çoktan unutmuşuz böyle şeyleri ama içimde bir sırtlanın dalgın duruşu ve dilimin ucunda küfre dönüyor her sözcük İçimde zaptedilmez bir kırma isteği dizginlerini koparan bir at sanki bu soluksoluğa kalıyorum her sonbahar ve sevgilim ne zaman hoşgörülü olsa bir yolculuk düşüyor aklıma, gidiyorum bütün gençliğim böylece geçip gitti işte ama hala bir şeyler var vazgeçemediğim Hangi duvar yıkılmaz sorular doğruysa birgün gelirsek hangi kent güzelleşmez şiirlerim bir dostun vurulduğu yerde yakıldı geri almıyorum külleri yangınlar çıksın diye Devriyeler çıkart şimdi, bütün ışıklarını söndür sorduğum hiçbir soruyu geri almıyorum ey sokak ve dilimin ucunda küfre dönüyor her sözcük Dudaklarımı kanatırcasına ısırıyorum günlerdir bir gök gürlese bari diyorum bir sağnak patlasa bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik, hiç gitmesem oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün AHMET TELLİ..... BİRCE'ye sewgilerimle......... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 BELKİ YİNE GELİRİM . . Dudaklarımı kanatırcasına ısırıyorum günlerdir bir gök gürlese bari diyorum bir sağnak patlasa bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik, hiç gitmesem oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün AHMET TELLİ..... BİRCE'ye sewgilerimle......... Bir gün değil hergün seslenirim ben sana, duyurabilmez isem Ahmet`i devreye sokarım.. Herzaman belkiyoruz madeciğim herzaman, bundan emin olabilirsin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Bir gün değil hergün seslenirim ben sana, duyurabilmez isem Ahmet`i devreye sokarım.. Herzaman belkiyoruz madeciğim herzaman, bundan emin olabilirsin.. teşekkürler canım....... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 peeeehhhhh korktun demi Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Korkmuş, korkmuş Ahmet bak başlık ta nerelere gitmiş, gelse bulamıyacak Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 yettim gari.... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 yetti mi, hosgeldin ))) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2010 Yetti, Nerelerdesin yine... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.