Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 yine kayboldun ama ben basligi kaybetmem tasirim en yukariya Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 çok ösledim..... başka bişi demiycem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 hem yaslandin hem cok calisiyosun emeklilik ne zaman emekliye bişi kalmadı demek isterdim ama daha çok var......... ben bu siteyi ögrenen kadar bilgisayarı dört dörtlük ögrencem sanırım öğrenirsin sewda hemde çok ey öğrenirsin.......yakında bilgisayar kurdu olur çıkarsın başımıza.... yine kayboldun ama ben basligi kaybetmem tasirim en yukariya seni sewiyorum .....mucux....... çok ösledim..... başka bişi demiycem al benden de o kadar.......... "seni özledim seni özlemeyi en çok ben bilirim...hiç yakınmadım seni özlemekten..... özlüyorum seni.....özlemim büyüdükçe büyüyor içimde........." bu yazı böyle uzayıp gidiyor ama aklıma gelenleri paylaştım ben......işte böyle bişi seni özlemek......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 şşşşşşşştttt bakk bi... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 şşşşşşşştttt bakk bi... baktım bi............. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 sarardım ben sarardım senin için sarardım...... pöööffffffffff Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Birden hatırlarsın, O da seni - - birden bazan: Nerde, ne yapar şimdi Parlar bir özlem anılar arasından. Bu akşam ne garip sözcük Sanki ilk duydum, yadırgıyorum: Akşam. Bilmem bulur muyum Yollara baksam? Söner yangın birazdan Yatışır özlem. Bir gün karşılaşırız Bir gün, bir yarım akşam. Behçet Necatigil Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 oğlanın adı ömer belimi sıktı kemer benim ince belime yakışır gümüş kemer aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem ud-kemani çalmazsa aynalı körüğe de binmem gel dağları aşalım hilalde buluşalım girelim biz kolkola çamlıkta dolaşalım aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem ud-kemani çalmazsa aynalı körüğe de binmem biliyom bi alaka yok ama dilime uzun zamandır dolandı bu türkü...inşallah seninde diline dolanır.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 aramızdan kara kedi geçmedi beraber ayranda içmedik ama nedense görüşemiyoz artık... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 dolandı gitti........... Her Zaman Sevdim varsın bulsun sizi diye uçurdum merhabamı güvercinlere Ben sizleri dostlarım her zaman sevdim Yanınızda olmasam da Katılmasam da sazlı sözlü günlerinize Katmasam da kahkahamı kahkahanıza Hep sizlerle birlikte başladı sabahlarım Ben sizleri dostlarım Her zaman sevdim Hasan Hüseyin Korkmazgil Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 aramızdan kara kedi geçmedi beraber ayranda içmedik ama nedense görüşemiyoz artık... anammmmmm kim warmış burada..he ya kaç zamandır yoksun msn açmıyor musun sen yoksa beni silip engelledin mi................?ben eskisi kadar nette takılamıyorum iş-güç malum bide yaşlandım....... mucux mucux...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 seni engelliyeceğime msn mi silerim ama hep meşgul,hemen dönecek dışarıda vs. şeyler yazdığı için bende yazmıyorum işin vardır diye... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 çok da prensipliyizdir.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 bayramda elini opmeye gelsem bana harclik verirmisin Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 UZUN BİR ARADAN SONRA BENDE GELDİMMM BELKI DE UNUTULDUMM HERKESE MERHBA ARKADASLAR. HAYIRLI RAMAZANLAR Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 UZUN BİR ARADAN SONRA BENDE GELDİMMM BELKI DE UNUTULDUMM HERKESE MERHBA ARKADASLAR.HAYIRLI RAMAZANLAR hosgeldin.unutuggumuzu saniyosan yaniliyosun konyada okuyodun degilmi eger hayir dersen cok buyuk pot kirmis olurum Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 hosgeldin.unutuggumuzu saniyosan yaniliyosunkonyada okuyodun degilmi eger hayir dersen cok buyuk pot kirmis olurum DOĞRU JÖN EN SON BURAKTIGIMDA SENDE ASKERE GIDIYORDUN NE YAPTIN ASKERLIK NE ALEMDE Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 askerdeyim simdi safak 144 Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 II HAYIRLI TESKERELER AZ KALMISS Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 tskler =)) sen o azi bide bana sor Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 INS KOLAY GECER YA PEKI NERDE ASKERSIN? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 istanbulda ya aslinda cok guzel geciyo takim elbise giyiyorum surekli nobet tutmuyorum bazen haftada bir kere ictimalara girmiyorum hic bir yerde sira beklemiyorum cayim kahvem internetim tv herseyim var daha saymakla bitmez rahatim yani korgeneral habercisiyim ama her seye ragmen askerlik iste Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 HAKLISIN INS HEMEN GECER Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.