Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Türkiye Cumhuriyeti Silahli Kuvvetleri'ne karsi AKP'nin baskani önderliginde yürütülen haysiyet disi operasyonlarin birisi;Sehitlere "Kelle"nitelemesidir.Ikincisi ise o gencecik fidanlarin ölmesine neden olan terörist basina layik görülen "Sayin"nitelemesidir.Yani Öcalan asker degil kelleleri öldürtmüstür.Bu nedenle Sayin olma hakkini elde etmistir.

Ben burada Türk Silahli Kuvvetleri'ne karsi yürütülen hukuki operasyonlari yazmiyorum.Ahlak disi operasyonlardan bazi örnekler veriyorum.

AKP'li Hüseyin Celik;CHP'nin terör nedeniyle meclisin acilen toplanmasini istegine karsi cikarak:PKK birkac Mehmet'i öldürdü diye meclis toplanir mi gibi bir cümle sarfetmis,yapilan elestiriler karsisinda yüzü bile kizarmadan sözlerini inkar ederek "bene öyle bir laf sarfetmedim"deme piskinligini göstererek AKP milletvekili oldugunu kanitlamistir.Iktidara geldikleri günden bu yana,vatandaslara karsi saygidan ve sevgiden uzak onlari kücümseyen bir yaklasim sergileyen AKP'nin baskanina özenen haddini bilmez isimler cogalmistir.

Birkac Mehmet'in ölümü Hüseyin Celik'i rahatsiz etmeyebilir,sonucta o Mehmetleri sehit edenlerle AKP pazarlik masasina oturacak kacar sehitlerine karsi saygidan uzak bir siyasetin icindedir.Secimlerden önce ateskesinde halki aldatip oylarini gaspedelim sonra yine baslarsiniz gibi pazarliklar yeterince ifsa edilmistir,PKK tarafindan.

Beni en cok rahatsiz eden,binlerce sehit yakininin bu hakaretlerden etkilenmemesi ve sanki uyutulmuslar gibi sessizce köselerine cekilmis olmalaridir.

AKP'nin yaptigi yanlis siyasetler ve sarfettikleri haysiyetten yoksun sözler beni rahatsiz etmiyor onlarin genlerinde bu mervcuttur.ama onca sehit yakininin ve de her sehit töreninde cakal isareti yaparak "sehitler ölmez vatan bölünmez"gazeli atanlar beni rahatsiz etmektedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

"Beni en cok rahatsiz eden,binlerce sehit yakininin bu hakaretlerden etkilenmemesi ve sanki uyutulmuslar gibi sessizce köselerine cekilmis olmalaridir."

Bende anlamıyorumki abi..Adamların lafı 10 tane evladımıda veririm diyor..Nasıl bir mantık bu ? Doğur doğur at o zaman..İnsan ölüyor orada ve adam bırakın birkaç mehmet lafından etkilenmesini(gerçi etkilense bile medya yayınlamayacaktır) ölen evladının üstüne 10 tanesinide veriyor..Ne için ?

Pkk bir zamanlar birkaç eşkıya denilirdi şimdi ise bir ordu olmuş durumunda..Eğer bir barış oluşmazsa Pkk kendi devletini kendi vatanını resmileştirmiş ve gözü kadar koruyacaktır..

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Basbakan ve onun etrafindaki bir sürü kalabalik bunun yanisira yandas medya,Türk Ordusu'nun serefli komutanlarina olmadik hakaretler yagdirdilar.Daha durusmalar baslamadan onlari mahkum ettiler.Iyi ki bu pasalarla harp etmemisiz diye asagiladilar,peki simdi ne degisti ki basta basbakan olmak üzere tüm AKP ve yandaslari TSK'yi ve basindaki adami yere göge sigdiramiyorlar.Basbakan Necdet Özel icin ondan öncekli hicbir Genelkurmay Baskanina yapmadigi sekilde gazetecilere hakaretler yagdiriyor.

Ben Bekir Coskun'un PASA baslikli yazisini cok begenmistim ve simdi o yazinin gercek degerini daha iyi anlayabiliyorum.Basbakan tarafindan korunabilmek icin insanin herhalde PASA olmasi gerekiyor.Tabi ki yapisinda pasa olmaya yatkinlik varsa eger.

saygilarla

Gönderi tarihi:

TSK komutansiz kalmaz, birisi gider digeri gelir. Görevini kötüye kullanan komutanlarin ordudan ihrac edilmesi ve yargilanmasi kadar dogal bir sey olamaz. Cuntacilari hapse atmayacagizda "besleyecegizmi"? Kendileri binlerce insani sucsuz yere iskencelerden gecirirken, fislerken,...... normaldi simdi sira kendilerine gelincemi adalet akillarina geldi? Cok komik bu fasist ve iskencecilerin adalet anlayislari. 17 yasinda bir genci delil olmadan idama mahkum ederken, idam olabilmesi icin yasini büyyültürken gururlaniyorlardi, Diyarbakir hapishanelerini iskencehaneye cevirdiklerinde göbek atiyorlardi,...... simdilerde ise kendileri icin adalet istiyorlar.

Gönderi tarihi:

TSK komutansiz kalmaz, birisi gider digeri gelir. Görevini kötüye kullanan komutanlarin ordudan ihrac edilmesi ve yargilanmasi kadar dogal bir sey olamaz. Cuntacilari hapse atmayacagizda "besleyecegizmi"? Kendileri binlerce insani sucsuz yere iskencelerden gecirirken, fislerken,...... normaldi simdi sira kendilerine gelincemi adalet akillarina geldi? Cok komik bu fasist ve iskencecilerin adalet anlayislari. 17 yasinda bir genci delil olmadan idama mahkum ederken, idam olabilmesi icin yasini büyyültürken gururlaniyorlardi, Diyarbakir hapishanelerini iskencehaneye cevirdiklerinde göbek atiyorlardi,...... simdilerde ise kendileri icin adalet istiyorlar.

Tebrikler..Zaten zulüm yüzünden ateş dahada çok büyümüş oldu..

Gönderi tarihi:

Görünen o ki Türkiyede hiç bir şey değişmedi sadece GÜÇ el değiştirdi. Hepsi bu... İnanmıyorsanız çevrenize bakın yeni GÜÇ nasıl zulüm yapıyor görün.

Kürtlere, kendi karşıtlarına (askerlere) veya ianmayanlara...

Haksiz degilsiniz. Degisimin olusmasi icin halkin bilincli olmasi gerekli. Türkiyede "benim hukuksuzlugum" digerinden daha iyidir deyip evrensel bir anlamdaki hukuk ve demokrasi anlayisini benimsemedigimiz sürece böyle devam edecege benziyor. Yani AKP iktidari önceki, 12 eylül dönemi hukuksuzluklara alkis tutanlarin simdi sira kendilerine gelince birden hak ve hukuku akillarina getirmeleri, talep etmeleri ile o dönemlerde ve eskilerde hukukusuzluktan yakinanlarin simdi benzeri hukuksuzlugu baskalarina uygulamalari arasindaki zihniyet arasinda hic bir fark olamaz.

Tabiiki bizlerinde bu iki hukuksuzluk yapanlar arasinda bir secim yaparak taraf tutmamizda dogru degil. Tümüne karsi olmamiz gerekli ve evrensel demokrasi icin mücadele etmeliyiz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.