Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2012 12 yıl .. Yapım: 2011 - Almanya, Danimarka, İsveç, Fransa, İtalya, Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Psikolojik, Süre: 136 dakika Yönetmen: Lars von Trier, Oyuncular: Kirsten Dunst, John Hurt, Kiefer Sutherland, Charlotte Rampling. Görüntü Y.: Manuel Alberto Claro, Senaryo: Lars von Trier, ** "Melancholia, dünyanın sonunda başlıyor." diye nitelendiriyor filmi Lars Von Trier. "Filmin konusunun ne olduğunu söyleyebilirim ama nasıl ve niye yaptığımı söyleyemem. Böylece oturup filmin sonuna kadar komplo teorileri kuracaksınız. Bir planım var ve bu planı asla anlamayacaksınız.." diye de ekliyor üstüne.. Konusu hakkında ise şunları söylüyor : "Bir düğün ve melankoli var. İki kız kardeş (Kirsten Dunst ve Charlotte Gainsbourg) hakkında psikolojik bir felaket filmi. Melankolik kardeş, kaya gibi sakin, karanlık dünyasına baktığınızda kaderi bekler gibi davranıyor. Diğer kız kardeş ise giderek panik yapıyor.." ** kişisel küçük bi not: lars von trier'in 2011 yapımı melancholia'sı bir dünyanın sonu filmi.. ve son iyice yaklaştığında son çare olarak kendi imkânlarını kullanarak bir luxor formu oluşturup, ailenin kalan son üç kişisinin ona sığınması epey dikkat çekici bi nokta.. ..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 12 yıl Çok kasvetli geldi bana ama güzel film... "Kirsten Dunst" diyorum, daha da bir şey demiyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.