Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl SEVEN BİR YAR SAY BENİ Öyle bir efsun sundu gözlerin gözlerime Anladım yıllar yılı aradığım sensin Yar Ay doğdu çalkalandı bir coştu ki denizler Bilinmez ülkelerden ülkeme gelensin Yar Kaybolmuş sevgilerin rastladım izlerine Sen gönülde gönüllü kalmayı bilensin Yar Bakışına sığındım çağır beni, al beni Yangınlar ortasında kalmışım kurtar beni Bitsin artık bu melal seven bir yar say beni Bu izbe gecelerin girdabı yutar beni Sensizlik ülkesinde hayatın yok albeni Ruhum zindanda iken neylesin saray beni. Adını dua ettim her an sensin dilimde Bulut ol, yağmur ol, bir sel ol götür beni Hüthüt’ün Kaf dağına ulaştığı bir zaman Senlikte kaybolayım bitir bendeki ben'i Bir kere olsun yeter dön de bir sevgilim de, Sonra yitir istersen yangında duman duman İçimdeki hıçkırık yanık bir ney sesidir Ne bir anlayan olur, ne de bir kimse duyar Ben çile denizine yelken açmış giderken Düşüp sularda yiten huzurun gölgesidir Duymazsın yüreğimi yollarına sererken Ses ver artık sesime nerdesin sevgili Yar? Dağlarda uğuldayan rüzgârlarda sesin var Her çiçekte bir renksin, kokusun, güzelsin Yar Sevdandır hep coşturan, koşturan diyar diyar Bu aşkı derya almaz, okyanuslar gelir dar Bu sevgi çağlayanı ancak gönüle sığar Varlığında yok oldum, beni sende dirilt Yar. Hasan Akçay
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.