Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Merhaba Arkadaşlar. Ben Ferit. GuestGirL kız kardeşim olur, onun tavsiyesi üzerine burda bulunuyorum Umarım iyi eglenir ve hoş paylaşımlarda bulunuruz ... NoT: HaTe'de kızkardeşim ve ReMeMBeR'da nişanlım olur
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Amanııın sizin aile burayı bascak Ne kalabalık ailenis var Selam.. Sende hoşgeldin
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl oh oh masallah hosgeldiniz ailecek ne alirsiniz caymi kaffeemi
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Teşekkür ederim arkadaşlar Bizim sülale kalabalık daha kimler gelicek kimler, biz geldik mi böle kalabalık geliriz
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Bis zaten sizi ailecek beğenerek ve severek isliyorduk Hoşgeldinizzz Ne iyi ettinisde geldiniss :flowers:
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar çok teşekkür ederim arkadaşlar bukadar sıcak olucanızı hiç düşünmemiştim çok teşekkürediyorum sizlere ve benim ailemde sizlerin ailesi gibi kabul ettiniz bende sizleri dostum olarak kabul ediyorum kardeşim guestgirl,hate dir. nişanlım ise rememberdir bazı arkadaşlar karıştırmışta ondan söyledim juronda çok yakın dostumdur. sizlerde öylesiniz şşşşşşş
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sende hoşgeldın de,demınden berı farklı kişilere yazdım hoşgeldın dıye,sankı hepsı benzıyo kafam karıştı yaa tak başlık açsaydınız işimiz kolay olcektı şaka bi yana hoşgeldınız ailecek
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ZAten ben seni yeterince tanıyorum abicim Aynı evi paylaşıyorus sonuçta Ho$geLdin Sende abicim
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl valla tam aile forumu oldu burası damsız ve ailesiz girilmez aile salonumuz üst kattadıır sen de hoşgeldiin
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl valla tam aile forumu oldu burası damsız ve ailesiz girilmez aile salonumuz üst kattadıır sen de hoşgeldiin he valla bacım basmışlar furumu...bu arada sen nereye yazarsan ardından yazıyorum....çaktırma......... enişte hoşgelmişsen......
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl hoş bulduk teşekkür ederim sizlerde iyisiniz umarım ? saoalsın bizlerde iyiyiz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.